slm kızlar ben 6 haftalık hamıleyım bugun alttan baktılar kucucuk bırsey gozuko doktor suphelendı anlamadım tets yaptırdı gene yarın sonucu alacam gercı ıkı kez yaptım pozıtıftı ama bakalım offffffff offffffff
günaydınnnn, benim de sat 28 mart doğum tarihi 2 ocak gözüküyor. cuma günü kontrolümüz var umarım herşey yolundadır. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
bu arada beni uyku tutmuyor 5-6 gibi uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum size de oluyor mu? tabi sonrasında bütün gün ruh gibi dolaşıyorum çalıştığım için gündüz uyuyamıyorum da.
scedcedu hosgeldin canım
bende ilk zamanlar cok uyku vardı
şimdi uykusuzluk var
sabahları erkekn kalkıyorum zaten normal kalkısımda 6 kaydirigubbakcemile3ance hazırlanıp işe geliyorum
günaydın kızlar.desene sizde benim gibi o güzelim uykunuzdan erken uyanmaktasınız.herşey aklıma gelirdide erken uyanacağım hiçç gelmezdikaydirigubbakcemile3
bu arada bugün vatan gazetesinde bi haber vardı,10.haftadan itibaren bebeğin cinsiyetini belirleyen bi test varmış,yurtdışında satılıyomuş,ben araştırdım,sitesinden satışı yapılıyo,türkiye'ye de gönderiyolar mı bilmiyorum ama,merak eden bi bakabilir,benim ikiz olduğu için malesef bana uymuyor:umursamaz:bu arada doğruluk oranı%80'miş.
ha 10. hafta haa 16, hafta bekleriz biraz daha
aralık analarına bakıyomda millet öğrenmiş cinsiyetleri:umursamaz:
normalde bende aralık anasıyım yaa :uhm:
belki cuma söler hee ne dersinizzemuszemus
olabilir,12.haftaya başlamış oluyosun cumaya,eğer 3 boyutluya falan gireceksen söyleyebilir,burada 12,haftalarda falan öğrenenler olabiliyomuş,ama ne kadar sağlıklı olur sonuç bilemem tabii
slm kızlar ben 6 haftalık hamıleyım bugun alttan baktılar kucucuk bırsey gozuko doktor suphelendı anlamadım tets yaptırdı gene yarın sonucu alacam gercı ıkı kez yaptım pozıtıftı ama bakalım offffffff offffffff
aaaa:1shok:
kız cadı geçen aklımdaydın hani düşünüyodunuz yaazemuszemus
aman yarebbim senlen aynı topikte oleceğiz hee
öperim gözlerinden hadi inşallah
tebrik ederim güzel haberlerle gel emiopuyorumnanaktan
bu arada bugün vatan gazetesinde bi haber vardı,10.haftadan itibaren bebeğin cinsiyetini belirleyen bi test varmış,yurtdışında satılıyomuş,ben araştırdım,sitesinden satışı yapılıyo,türkiye'ye de gönderiyolar mı bilmiyorum ama,merak eden bi bakabilir,benim ikiz olduğu için malesef bana uymuyor:umursamaz:bu arada doğruluk oranı%80'miş.
eveeet sonunda saatimi ayarladım sabah yazdığınız şeyleri dün diye gösteriyordu delüi oluyordum valla. eee nasılsınız arkadaşlar jjuliet sen nasılsın.6. hissine sor bakem benim neyim olcakmış.ben erkek istiyorum.babam 10 ay önce vefat etti onuna dını koymak için erkek istiyorum