gönülcüm neden bişi olsun
gvendiğin bir yerde yaptırırsan problem yok
hani su tek kullanımlık aparatlar varya ben hijyen acısından onlardan yaptırıyorum
zaten gittiğim yer hep onlan yapıyor
1 ay önce gitmiştim hiç bi problem olmaz merak etme
kıllı gezcek değiliz yaaa :roflol:
kıslar tatile gitmemizde bi sorun varmı acaba yaa doktoruma sormadan size sorayım dedim, iş yerinde çok bunalıyorum bi şehir değişikliği yapmak istiyorum dinlenmek istiyorum bulantı vs. de yok bende çok şükür eski halimden bi farkım yok acaba sorun olurmu?
kıslar tatile gitmemizde bi sorun varmı acaba yaa doktoruma sormadan size sorayım dedim, iş yerinde çok bunalıyorum bi şehir değişikliği yapmak istiyorum dinlenmek istiyorum bulantı vs. de yok bende çok şükür eski halimden bi farkım yok acaba sorun olurmu?
doktorcağızım bana gidebilirsin demişti
yanlız pek kalabalık olmayan temiz olan denize
havuzda yok :1no2:
sabahtan öğlen 12 ye kadar
birde akşiam üstü girersin dedi
sıcaklarda dışarda olma didi
sevgulu doktorum
doktorcağızım bana gidebilirsin demişti
yanlız pek kalabalık olmayan temiz olan denize
havuzda yok :1no2:
sabahtan öğlen 12 ye kadar
birde akşiam üstü girersin dedi
sıcaklarda dışarda olma didi
sevgulu doktorum
heh bende öyle düşünüyorum, bu şirkette daha zor dakikalar geçiriorum tatilin ne zararı olcak opuyorumnanaktan
güzel anne adayları slm
malum bulantılardan yataktan çıkamıyım ben anca bu saate açılıyom azcık
günde tek öğün yiyom nerdeyse akşam yemeği yiyemiyom
suyun faydalarını okuduktan sonra şişe koydum yanıma kussamda içcem
ayrıca bebişlerinizi hissetmek istiyosanız sabahları yataktan kalkmadan sırt üstü dönün elinizi hafifçe bulunduğu bölgeye koyun avucunuzun içinde hissedeceksiniz
sbh sıkışık olduğumuz için o üstte çıkıyomuş annemin teorisi deneyin
kızlar bugün ne duydum biliyomusunuz?gebelik haftası internete göre geride olanların oğlu oluyomuş zamanında olanların veya ileri olanların kızı oluyomuş.bi kaç kişi böyle gözlemlemiş.acaba aslı var mı ki?
güzel anne adayları slm
malum bulantılardan yataktan çıkamıyım ben anca bu saate açılıyom azcık
günde tek öğün yiyom nerdeyse akşam yemeği yiyemiyom
suyun faydalarını okuduktan sonra şişe koydum yanıma kussamda içcem
ayrıca bebişlerinizi hissetmek istiyosanız sabahları yataktan kalkmadan sırt üstü dönün elinizi hafifçe bulunduğu bölgeye koyun avucunuzun içinde hissedeceksiniz
sbh sıkışık olduğumuz için o üstte çıkıyomuş annemin teorisi deneyin
kızlar bugün ne duydum biliyomusunuz?gebelik haftası internete göre geride olanların oğlu oluyomuş zamanında olanların veya ileri olanların kızı oluyomuş.bi kaç kişi böyle gözlemlemiş.acaba aslı var mı ki?