2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
pekicok büyümüşmüydü
benim göğüsler hollanda ineği gibi oldu mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:

sevcanım bende genelde ayaklarımı karnıma çekerim ağrı olduğunda bu şekilde bükerek yatmak iyi geliyomuş

Kızlar merhaba,
Ben de 2010 ocak anne adayıyım... Allah nasip ederse anne olucam.
9 haftalık bebeğim. Geçen hafta kalp atışlarını dinledik. Ağladım mutluluktan...
Bu topici yeni farkettim.
Hamilelik duygularını bloglara döken var mı içinizde? Ben günlük tutuyorum internette...
Bence siz de yazın çok keyifli oluyor...

ndk nerdesin canım?
seni önceden beri biliyorum, ben de uğraşıyordum 7-8 aydır. Allah nasip etmiş sana da çok sevindim anlatamam. Sağlıklı sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar 9. u 10. u haftalarda hala sancısı olan varmı benim ağrılarım hiç geçmedi

kızlar 9. u 10. u haftalarda hala sancısı olan varmı benim ağrılarım hiç geçmedi

merhaba kızlarrr...
canım ben 10. hafta içindeyım hala cok agrım var...yatıyordum yenı kalktım daha agrılarımdan dolayı...

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun inş.
günlük tutmayı bende çok istiyorum internette nasıl tutuyorsun günlük yazarsan bende bakarım

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun inş.
günlük tutmayı bende çok istiyorum internette nasıl tutuyorsun günlük yazarsan bende bakarım

Bebeğim...Meleğim....
Bu sayfa benim blog sitem.
Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yazıyorum..
İleride bebeğime güzel bir hatıra olucak...

Google a girip yeni bir blog site açıyorsunuz. Çok kolay. Sitenin adını siz belirliyorsunuz ve yazmaya başlıyorsunuz :)
Zamanla sitenizi izleyenler artıyor...

cutestcim ben de araştırdım bu konuyu ve bana da mantıklı geldi.erkek ve kız spermlerin hayatta olma süresi gözönüne alınınca yazdığın şey doğru olabilir bence.çünkü düşünsene eğer öyle olmasaydı regl tarihi aynı olanlar hep aynı gün doğum yapar ve hep aynı cinsiyette çocuk doğururlardı.benim son adet tarihim 12 nisan ve bebeğin şu an 8+3olması gerekirken internet hesabına göre yani.8+3 değil .dra göre8+1.bu demek oluyokigeç döllenme olmuş ve benim oğlum olacak.bakalım cinsiyeti öğrendiğim zaman doğru çıkacak mı?

bu başlığı bu sabah keşfettim ve bu da 2. mesajım olacak sizlere birkaç şey sormak istiyorum. öncelikle izmirde olan arkadaşlar hangi doktorlara gidiyorsunuz? ben konyada çalışıyorum yaz tatilinde izmirde olacağım inşallah doğumuda izmirde yapmayı düşünüyorum smyrna dan randevu aldım smyrna hakkında bilginiz var mı?
ikinci sorum da bu mesajlarınızın altında çıkan tickerları nasıl ekliyorsunuz ben çok uğraştım ama beceremedim bi türlü. yardımcı olur musunuz?
çok oldu farkındayım ama bir de bu çin takvimine bakarken yumurtlama zamanı olarak mı yoksa sat olarak mı bakacağız?

nasıl sancı canım ?ayhali olcaksın gibi mi?

ben varım tatlım ara ara kasıklarıma sancı giriyo ani kalktığım zaman yada fazla ayakta durunca ama normal herhalde

merhaba kızlarrr...
canım ben 10. hafta içindeyım hala cok agrım var...yatıyordum yenı kalktım daha agrılarımdan dolayı...

sağolun kızlar yaa banada normal diolar kiminin böle sancılı geçermiş büyürkende yaparmış ama insan huzursuz oluyo yinede :çok üzgünüm: ben ilk gebeliğimde düşük yaptım onunda biraz etkisi var tabi

Arkadaşlar kalp atımı alındıktan sonra dr. ne kadar süre sonraya gün verdi? Bana 1 ay sonra gel dedi ve çok uzun geldi.

Arkadaşlar kalp atımı alındıktan sonra dr. ne kadar süre sonraya gün verdi? Bana 1 ay sonra gel dedi ve çok uzun geldi.

canım benimki 10 günde bir çağırıyor. ama benim önceden kötü bir tecrübem var o yüzden temkinliyiz sürekli kontroldeyiz. ama normal bir sürecte 1 ay normal mi diğer arkadaşlarım daha net bir cevap verebilirler sanırım

kalp atısını dınledık ve 1 ay sonraya verdı hersey normal gelısımı guzel dedı.hersey normal olunca cagırmıyorlar.24 hazıranda nasıpse gıtcem o zamn hem kontrol hemde 2li test olcam canım...
bebısımı ozledım ama yaa nıye bu kadar gec randevu verırlerkı??? ultrason cd lerıne fotolarına bakıp hasret gıderıyorummm...

bana 20 gün sonra gel dedi.bi de bişey sorcam arkadaşlar tansiyonunuzu ölçtükten sonra dr söylüyomu kaç çıktığını?bi de kaç çıkıyo sizin tansiyonlar?

ok canım teşekkürler...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
geçmişi okudumda hepimizin şikayetleri bulantı üstüne
folicplus kullanıyordum günde 3 defa hapı içtikten sonra bulantım biraz daha artıyordu
sonra akşam yatmadan 1 saat önce 3 tane birden aldım bu sefer gece bulantıdan uyuyamadım
ilaç mideme dokunmuştu doktoruma söyledim elevet ile değişti bugün kendimi daha ii hissediyorum yağlı şeylerden kaçının arkadaşlar olabildiğince soğuk su - süt olabilir - kuru şeylerle beslenmeye çalışın bol bol meyve limon ve portakala suyundan uzak durmaya çalışın asidi mideyi ekşitiyor oda bulantıya neden oluyor
ve tabiki yayla corbası nane ve yoğurt ii geliyor
birde bana soğuk ayran dediler ii gelir diye oda çok bulantı yaptı
valla ben işten bişey anlamaoyprum ama yaşayarak öğreneceğiz allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…