pekicok büyümüşmüydü
benim göğüsler hollanda ineği gibi oldu mafoldumben
kızlar sabaha karşı yatakta bi hapşurdum
karnıma feci bi ağrı girdi
sizinde hapşururken ağrıyo mu
bide siz nasıl yatıyosunuz?
ben bacaklarımı karnıma çekerek yatıyorum
eğer bacaklarımı uzatarak yatarsam baldırıma kramp giriyo
kızlar 9. u 10. u haftalarda hala sancısı olan varmı benim ağrılarım hiç geçmedi
kızlar 9. u 10. u haftalarda hala sancısı olan varmı benim ağrılarım hiç geçmedi
Kızlar merhaba,
Ben de 2010 ocak anne adayıyım... Allah nasip ederse anne olucam.
9 haftalık bebeğim. Geçen hafta kalp atışlarını dinledik. Ağladım mutluluktan...
Bu topici yeni farkettim.
Hamilelik duygularını bloglara döken var mı içinizde? Ben günlük tutuyorum internette...
Bence siz de yazın çok keyifli oluyor...
ndk nerdesin canım?
seni önceden beri biliyorum, ben de uğraşıyordum 7-8 aydır. Allah nasip etmiş sana da çok sevindim anlatamam. Sağlıklı sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin...
canım sen hangi doktora gidiyorsun hast ne mi özel muaynane mi (izmirde old. için sordum)
merhaba kızlarrr...
canım ben 10. hafta içindeyım hala cok agrım var...yatıyordum yenı kalktım daha agrılarımdan dolayı...
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun inş.
günlük tutmayı bende çok istiyorum internette nasıl tutuyorsun günlük yazarsan bende bakarım
cutestcim ben de araştırdım bu konuyu ve bana da mantıklı geldi.erkek ve kız spermlerin hayatta olma süresi gözönüne alınınca yazdığın şey doğru olabilir bence.çünkü düşünsene eğer öyle olmasaydı regl tarihi aynı olanlar hep aynı gün doğum yapar ve hep aynı cinsiyette çocuk doğururlardı.benim son adet tarihim 12 nisan ve bebeğin şu an 8+3olması gerekirken internet hesabına göre yani.8+3 değil .dra göre8+1.bu demek oluyokigeç döllenme olmuş ve benim oğlum olacak.bakalım cinsiyeti öğrendiğim zaman doğru çıkacak mı?kızlar bugün ne duydum biliyomusunuz?gebelik haftası internete göre geride olanların oğlu oluyomuş zamanında olanların veya ileri olanların kızı oluyomuş.bi kaç kişi böyle gözlemlemiş.acaba aslı var mı ki?
nasıl sancı canım ?ayhali olcaksın gibi mi?
ben varım tatlım ara ara kasıklarıma sancı giriyo ani kalktığım zaman yada fazla ayakta durunca ama normal herhalde
merhaba kızlarrr...
canım ben 10. hafta içindeyım hala cok agrım var...yatıyordum yenı kalktım daha agrılarımdan dolayı...
Arkadaşlar kalp atımı alındıktan sonra dr. ne kadar süre sonraya gün verdi? Bana 1 ay sonra gel dedi ve çok uzun geldi.
Arkadaşlar kalp atımı alındıktan sonra dr. ne kadar süre sonraya gün verdi? Bana 1 ay sonra gel dedi ve çok uzun geldi.
bana 20 gün sonra gel dedi.bi de bişey sorcam arkadaşlar tansiyonunuzu ölçtükten sonra dr söylüyomu kaç çıktığını?bi de kaç çıkıyo sizin tansiyonlar?Arkadaşlar kalp atımı alındıktan sonra dr. ne kadar süre sonraya gün verdi? Bana 1 ay sonra gel dedi ve çok uzun geldi.
Bebeğim...Meleğim....
Bu sayfa benim blog sitem.
Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yazıyorum..
İleride bebeğime güzel bir hatıra olucak...
Google a girip yeni bir blog site açıyorsunuz. Çok kolay. Sitenin adını siz belirliyorsunuz ve yazmaya başlıyorsunuz :)
Zamanla sitenizi izleyenler artıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?