2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
julicim bende akşam bebişim olmuş gördüm, o kadar güzel tombiş pamuk gibi bi bebişti.... ama cinsiyeti neydi bilmiyorum:sinifsinif:

canım sen kaç haftalıksın ben 9.haftaya girdim hala günde 2 kere içiyorum folik.son gittiğimdede dr sormak aklıma gelmedi belli bir haftadan sonra bir faydası yokmuş galiba öyleyse bende arayıp soracağım doktora bırakayım mı diye

Ben 7+6 yım. Kan tahlili yaparken baktırmıştım. Değer uygun çıktı. Fazlası vücuttan atılıyor biraz daha kullanabilirim dedim, dr. gerek yok, bu saatten sonra faydası yok dedi. Sanırım embriyonun ilk oluştuğu sırada önemli bir vitamin.

kızlar ben dun aksam ruyamda erkek cınsıyet organı gordum hamıle oldugumu ogrenmeden once de gormustum baktım bebek yazıyordu.sımdı acaba ne demekkı bu ruya yoksa ıkılı teste gıttıgımde ıkız oldugunumu gorecegım acabaaaa???????

bizim odamızda kameralar var o yüzden ben kafamı masaya koyamıyorum:gitme:
ama arada kamerasız bi odamız var orda koltukta varzemuszemus
oraya kaçıyorum:jeyyar:

bizim buraları bukadar sıcaksa ben ege ve akdenizi düşünemiyorum.neyapacağız yazın?bol bol su ve klimalı ortamdan ayrılmayacağız anlaşılan

Kızlar biz şanslıyız
Ocakta doğum yapıcaz inş.
Düşünsenize ağustosta doğurmak ne kadar zor
Davul gibi şişer insan

bizim buraları yanıyor 40 derceyı buluyor artık aksamları bıle 28 derece sız dusunun artık...

bizim buraları bukadar sıcaksa ben ege ve akdenizi düşünemiyorum.neyapacağız yazın?bol bol su ve klimalı ortamdan ayrılmayacağız anlaşılan

ben İzmir veya Antalya da oturmak isterdim
işten çıkınca gider denize girer serinlerdim
onların öyle bi imkanı var en azından

kızlar ben hiç su içemiyorum
midem kalkıyo su görünce
onun yerine yedigün içiyorum
buz gibi kana kana
çok iyi geliyo

nül
senin kızın olcak erkek cinsel organı kız bebege işaret.

bende kızlarımda hep erkek pipisi görüyodum rüyamda tersi çıkıyo..hayırlısı olsun canım..kaydirigubbakcemile2

nül
senin kızın olcak erkek cinsel organı kız bebege işaret.

bende kızlarımda hep erkek pipisi görüyodum rüyamda tersi çıkıyo..hayırlısı olsun canım..kaydirigubbakcemile2

senin kızların mı var
başka çocuğu olan varmı aramızda
ben daha herkesi tanıyamadım
kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…