2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bana 20 gün sonra gel dedi.bi de bişey sorcam arkadaşlar tansiyonunuzu ölçtükten sonra dr söylüyomu kaç çıktığını?bi de kaç çıkıyo sizin tansiyonlar?

ben 2 defa kontole gıttım sadece 1 kere tansıyonumu olctuler.onda da baya yuksek cıktı.ilk kontrolumde o zamn.normal tansıyonum 10/6 o zamnda 14/10 cıkmıstı tansıyonum kendımı iyi hissedıyordum doktorumda heycandan cıkmıstı senınkı dedı.hemsıre olcuyor ya ben kendım bakıyorum olcerken kac cıktıgını anlıyorum daha soylemeden...

istersen tickker tarif edebilrim sana

kızlaaar, ekşisözlükten anne olmak başlığı altında yazılanları okuyun, o kadar etkilendim ki, gözyaşlarımı tutamadım ve hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk defa bu kadar yoğun şeyler hissettim, çıldırasıya bi coşku, evet ben onu gerçekten istiyorum!!! Okuyun paylaşalım...

ben doktora ilk gittiğimde 4 haftalıktım 2.randevu 1 ay sonrasınaydı 3 haziranda gittik 8+4 olmuşuz yine 1 ay sonrasına gün verdi o zaman hem kontrol hemde 2li test olacak ama inanın banada 1 ay çok uzun geliyor...

aslında tansiyon çok önemli kızlar biliyomusunuz ?ben 2yıl önce düşük yaptığımda drun biri hiç ölçmüyodu tansiyonumu sonra ben dr u değiştirdim ve tansiyonum oldukça yüksek çıkmıştı.16-10 gibi.dr da bana 15gün ölç ve gel demişti eğer yüksek çıkarsa tansiyon ilacına başlıcaktı ama 2-3 gün sonra düşük yaptım.büyük ihtimalle tansiyon yüksekliğinden bebek beslenemedi ve düştü.o yüzden tansiyon ölçmeyen dr varsa mutlaka ölçsün kızlar çok önemli

Benim tansiyon genelde 11/7 olur ama 2 muayeneded e 8/5, 9/6 çıktı. Bol su iç dedi.
Birde folik asit mide bulantısı yapıyormuş. Bırakabilirsin bu saatten sonra faydası yok dedi.
2 gündür içmiyorum daha iyiyim.

Arkadaşlar kalp atımı alındıktan sonra dr. ne kadar süre sonraya gün verdi? Bana 1 ay sonra gel dedi ve çok uzun geldi.

cnm herşey normalse ayda bir kontrol olur bu normal ama bizlerinki kıymetli gebelik olduğu için 15 de birde çağırabiliyo bazı doktorlar

banada kalp atısını duyduktan sonra 1 ay sonra gel demişti ama ben 15 gün sonra ben dayanamadım geldim demiştim :roflol:
kadıncağızda iyi madem gel bakalım dedi kaydirigubbakcemile3

Benim tansiyon genelde 11/7 olur ama 2 muayeneded e 8/5, 9/6 çıktı. Bol su iç dedi.
Birde folik asit mide bulantısı yapıyormuş. Bırakabilirsin bu saatten sonra faydası yok dedi.
2 gündür içmiyorum daha iyiyim.

canım sen kaç haftalıksın ben 9.haftaya girdim hala günde 2 kere içiyorum folik.son gittiğimdede dr sormak aklıma gelmedi belli bir haftadan sonra bir faydası yokmuş galiba öyleyse bende arayıp soracağım doktora bırakayım mı diye

canım ekşi sözlük nedir? nereden bakılacak ? tarif edebilir misin ?

benim doktorumda tansiyonumu ölçtü ama bana söylemedi
ama yüksek çıksaydı söylerdi herhalde dimi kızlar
birde kilomu da tarttı

her gidişte tansiyonumuza ve kilomuza bakıcak mı acaba

benim doktorumda tansiyonumu ölçtü ama bana söylemedi
ama yüksek çıksaydı söylerdi herhalde dimi kızlar
birde kilomu da tarttı

her gidişte tansiyonumuza ve kilomuza bakıcak mı acaba

hemen hemen her gıttıgınde kılo ve tansıyon takıbı yapıyorlar canım....cok yuksek cıktıysa soylerdı ama her ınsanda normal tansıyon farklı onuda bılmek gerekır doktorunuza soyleyın benım normal tansıyonum su dıye.ona gore degerlendırme yapmalaı cunku herkesın 12/8 olcak halı yok...

sevcan benimde uyuyasım geldi
gel bizde kafaları masa üstüne koyalım mirmirmirmir

akşam kocem rüyasında
kızımız olcakmış görmüş doğuma girmişim
anaaaa oğlan cıkmıs
cok sasırmıs falan
hayır kızdı karıstımı falan diyo soruyormus herkese
ama yok oğlan mış

hayır olsun acep şimdi doktor ne derse inanmam artık :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…