sahsen kardeş mardes olmadık henüz :kedi: herifcazım kardes olmak istiyo ama ııı-ııhh ben olmam kaydirigubbakcemile
maşallah diyim madem ben :)
bizim de doktor yasağı yok ama.. buldumcuk olduk heralde... korkudan kardeş kardeş yaşar olduk :)
ailen falan yok mu :sinifsinif:
uzaktalar. 3,5 saat mesaemiz var.. şehir dışı :) burda da bi eşim var... bir de teee kartalda görümcem.
ne yedim nede yaptım
bana tarifini verse söle karısık olandan türlü gibi yapiimzemuszemus
çok kolay şekerim..
alıyorsun ayıklanmış 4-5 tane enginarı. yıkıyorsun, her birini 4e bölüyorsun.
tencerede soğanı kavur... içine atıver enginarları.. patatesleri de doğra at.. bezelyeleride atıver... önceden haşladığın kuşbaşı etlerini de (tavuk da olur) atıver tencerene... o arada salçanı da koyuver canım benim..
şööle bi karıştır.. az bişey de su koyuver içine.. kapat kapağını.
ben düdüklüde pişiriyorum.. 25-30 dakikada lokum gibi pişiyor.. mis mis :)
zeytinyağlısı için..
yine kavur soğanını hafif.. içine doğranmış enginarları atıver.. istersen patates de atabilirsin. ben sadece enginarla yapmayı seviyorum. enginarların üstüne de gözkararı pirinç atıver. tuzunu at, bir de küp şeker ekle.. azıcık da su... tamamdır. kapat kapağını.. yine düdüklüde yaparsan 20-25 dakika yeterlidir. (5 enginar için ben 1/2 çay bardağı pirinç koyuyorum - üstüne de 1 çay bardağı kadar su koyuyorum.. )
günaydın biz geldik...
iyiyiz kızlar çok iyyiz çok şükür Allahıma...
bizim kız ultrasonda 12+2 görünüyormuş, türkan teyze birz iri bir bebek olacak bence dedi...
kalp atışlarını duyduk...Allahım ne büyüksün...türkan teyze sesini açtı ultrasonun..tüm odaya yayıldı...ne ağladım ne ağladım...
cinsiyet sordu ütülü kocem...zavallı kocem....:roflol::roflol:
türkan teyze sadece bir tahminim var önümüzdeki ay üçlü taramada kesin öğrenecez dedi...
ütülü dayanamadı tabi tahminini sordu...türkan hanım da ona sordu...bence erkek dedi kocem...ahhh zavallı kocem...:roflol::roflol:
ozaman ben söylemiim dedi doktor...ütülü olsun söyleyn deyince bence yani %51 sadece kız dedi...ütülünün yıkıldığı an o andır...kendine gelemedi hala...
çok eğlendim çoookkkkk....
sabah erkenden kalktım...uzun uzun dua ettim Allahım isteyen herkese nasip etsin...
Allahım kimsecikleri bu duygudan mahrum bırakmasın...bizlere de bebeklerini bağışlasın inşallah...bu duyguyu yaşadıktan sonra yokluklarını göstermesin...:Saruboceq::Saruboceq:
anam anam.. betişçim, kızımız mı geliyormuşş.. süpper.. maşallah maşallah..
ay ben de şu benim kocişi bi görmek istiyorum.. doktor teyzemiz ''kız geliyor'' dediğinde :) keşke bu cümleyi duysam.
çin takviminde ne çıkıyyo cinsiyeti ögrenen cici anneler..tutuyomu.zemuszemus
günaydın 2010 ocak anneleri
kandiliniz mubarek olsun
ben 2008 aralık annesiyim
heyecanlısınızdır ve çok araştırmışsınızdır
ben de kendi deneyimlerimi anlattım
belki bir faydası olur birine diye
ilgilenirseniz tıklayın:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...anne-adaylarina-dogum-emzirme-tavsiyeler.html
merhaba kızlar..
öncelikle kandılınız mubarek olsun..
gecmıs olsun dıleklerını ıleten arkadaslara tek tek tesekkur ederım.
veeeeeeeeeeee
dun bebısımı gordum..
pek bi hareketlıydı hıc durmuyo yerınde doktor bıle hıperaktıf sımdıden dedı.:))))
5cm olmusuz..
cınsıyetınıde soyledı.erkek bebısımızı olucak inşallah.yanılma olabılır dedı fakat buyuk olasılıkla erkek cunku daha cok kucuk dedı 1 hafta sonra daha cok kesınlesır dedı.
temmuz sonuna randevu verdı.
ense kalınlıgı 1,13 mus.yarın kan vercem 2li test ıcın...
rabbım herkese hayırlı saglıklı evlat versın...
gönülcüm gözün aydın oğluşun oluyomuş Rabbim sağlık sıhatlı kucağına almayıda
nasip etsin inşş.
merhaba kızlar..
veeeeeeeeeeee
dun bebısımı gordum..
pek bi hareketlıydı hıc durmuyo yerınde doktor bıle hıperaktıf sımdıden dedı.:))))
5cm olmusuz..
cınsıyetınıde soyledı.erkek bebısımızı olucak inşallah.yanılma olabılır dedı fakat buyuk olasılıkla erkek cunku daha cok kucuk dedı 1 hafta sonra daha cok kesınlesır dedı.
merhaba kızlar..
veeeeeeeeeeee
dun bebısımı gordum..
5cm olmusuz..
günaydın güzel anneler nasılız bakalım bizler çok iyiyiz çok şükür
aman da aman...
hayırlı olsun oğluşun gonul, sağlıkla kucağında gör inşallah :)
Gözün aydın gönül
anam topiğimizi erkekler bastı :1ninca:
benimki emekli olduğu için hastanede bakmıyo
sadece doğum için Vatana gidiyo
muayene ücreti de 100 milyoncuk
:ecrin_bebek:
Aynen canım Tayfun Güme de 100 milyoncuk alıyo..:bbo:napçaz bilmiyom vallah.:1no2:Benimkide hastanede değil özel muayene.kafamçokkarıştı.Ama bebeğimin resimlerini ve videosunu cd ye çekiyo:ecrin_bebek: o çok hoşumuza gitti özel hastanede vermiyo sadece kağıta basıyo..bende cd yi pc ye attım canım sıkıldıkça bebişimin videosunu izliyom.:ecrin_bebek:kıpır kıpır bişeyler yapıyobeni güldürüyo..kaydirigubbakcemile3.özel hastanedeki doktorum 15 tl alıyo ssk ile anlaşmalı hastane ama ben 2 ayrı doktora gidiyorum...Ama krizde baya zor oluyo tabii..CADIARZU
tısım ben sana erkek dememişmiydim göbüş topinde tahminde bulunmustum yaa yerimsenibenbende kız çıktı.. ama senin tahminini bekliyorum ben şekerim.
teşekkür ederiz superselma.. iyi olmuş..
anaaam bi pipili daa geliyooomerhaba kızlar..
veeeeeeeeeeee
dun bebısımı gordum..
5cm olmusuz..
allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:julicim benim hayalım bu bakarsın doktor kız dermiş ikimizede ben hala ümitliyim yani:ecrin_bebek:
:ecrin_bebek:
Aynen canım Tayfun Güme de 100 milyoncuk alıyo..:bbo:napçaz bilmiyom vallah.:1no2:Benimkide hastanede değil özel muayene.kafamçokkarıştı.Ama bebeğimin resimlerini ve videosunu cd ye çekiyo:ecrin_bebek: o çok hoşumuza gitti özel hastanede vermiyo sadece kağıta basıyo..bende cd yi pc ye attım canım sıkıldıkça bebişimin videosunu izliyom.:ecrin_bebek:kıpır kıpır bişeyler yapıyobeni güldürüyo..kaydirigubbakcemile3.özel hastanedeki doktorum 15 tl alıyo ssk ile anlaşmalı hastane ama ben 2 ayrı doktora gidiyorum...Ama krizde baya zor oluyo tabii..CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?