2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
opuyorumnanaktanHayırlı olsun canım bende 11 haftalık haileyim ve ocak 8 2010 da tahmini doığum görünüyor inş.Allah hepimize yardımcı olur.

çin takviminde ne çıkıyyo cinsiyeti ögrenen cici anneler..tutuyomu.zemuszemus

bende kız çıktı.. ama senin tahminini bekliyorum ben şekerim.

teşekkür ederiz superselma.. iyi olmuş..

merhaba kızlar..
öncelikle kandılınız mubarek olsun..
gecmıs olsun dıleklerını ıleten arkadaslara tek tek tesekkur ederım.

veeeeeeeeeeee
dun bebısımı gordum..
pek bi hareketlıydı hıc durmuyo yerınde doktor bıle hıperaktıf sımdıden dedı.:))))
5cm olmusuz..
cınsıyetınıde soyledı.erkek bebısımızı olucak inşallah.yanılma olabılır dedı fakat buyuk olasılıkla erkek cunku daha cok kucuk dedı 1 hafta sonra daha cok kesınlesır dedı.
temmuz sonuna randevu verdı.
ense kalınlıgı 1,13 mus.yarın kan vercem 2li test ıcın...

rabbım herkese hayırlı saglıklı evlat versın...

günaydın arkadaşlar, Regaib Kandiliniz mübarek olsun,inş.bu rahmet günleri ve ayları hürmetine Rabbim bize merhametiyle muamele eder ve bebişlerimize ve bize sağlık sıhhat verir,bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız:Saruboceq:

gönülcüm gözün aydın oğluşun oluyomuş Rabbim sağlık sıhatlı kucağına almayıda
nasip etsin inşş.

julicim benim hayalım bu bakarsın doktor kız dermiş ikimizede ben hala ümitliyim yani:ecrin_bebek:

aman da aman...

hayırlı olsun oğluşun gonul, sağlıkla kucağında gör inşallah :)

Gözün aydın gönül
anam topiğimizi erkekler bastı :1ninca:

günaydın güzel anneler nasılız bakalım bizler çok iyiyiz çok şükür

Aman çok şükür Allah ağzımızın tadını bozmasın pıtırcık canım nekadar oldun?2 veya 3 gün vardı galiba aramazıda ama hatırlayamadım şimdi?Ben 10+1 im bu gün..sen neler yapıyosun bakalım nasıl gidiyo hamilelik.....:CüvCüv:

:ecrin_bebek:
benimki emekli olduğu için hastanede bakmıyo
sadece doğum için Vatana gidiyo
muayene ücreti de 100 milyoncuk

Aynen canım Tayfun Güme de 100 milyoncuk alıyo..:bbo:napçaz bilmiyom vallah.:1no2:Benimkide hastanede değil özel muayene.kafamçokkarıştı.Ama bebeğimin resimlerini ve videosunu cd ye çekiyo:ecrin_bebek: o çok hoşumuza gitti özel hastanede vermiyo sadece kağıta basıyo..bende cd yi pc ye attım canım sıkıldıkça bebişimin videosunu izliyom.:ecrin_bebek:kıpır kıpır bişeyler yapıyo beni güldürüyo..kaydirigubbakcemile3.özel hastanedeki doktorum 15 tl alıyo ssk ile anlaşmalı hastane ama ben 2 ayrı doktora gidiyorum...Ama krizde baya zor oluyo tabii..CADIARZU

cogunlugu o fıyat drler.bizim burda da oyle canım.benım dr 50 lira alıyo benımde cd ye cekıyo renklı ultrason.bebısımız ıcın gıtsın paracıklar olsun onlara deger...

Merhaba kizlar opuyorumnanaktan

kandiliniz mubarek olsun..
insallah su mubarek gunde Yuce Allahim dualarimizi kabul ederde
saglikli hayirli dogumlar nasip eder bizlere..:Saruboceq: :Saruboceq:

benim kocis erkek diyor
ben kiz diyorum bakalim
haftaya randevumuz var
belkim gosterir kendini benim yavrucak :asigim:

bende kız çıktı.. ama senin tahminini bekliyorum ben şekerim.

teşekkür ederiz superselma.. iyi olmuş..
tısım ben sana erkek dememişmiydim göbüş topinde tahminde bulunmustum yaa yerimseniben
anaaam bi pipili daa geliyooo
gözün aydı canım

julicim benim hayalım bu bakarsın doktor kız dermiş ikimizede ben hala ümitliyim yani:ecrin_bebek:
allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

seninde corlumu canım zemuszemus
ayy ne cok hemserim var ocak analrında yafff opuyorumnanaktan
bende yarın tekirdağa gidiyorum
kiraz festivalimi bittimiki acep

meraba kızlar herkesin regaip kandili mübarek olsun.ben bugün akşamüstü bebişimi görücem Allah nasip ederse. bakalım ne durumda yaramaz.ben daha 10 haftalığım bana sölemez dimi cinsiyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…