2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha tartilmadim.ama inan 5-6 gune gider gobegin.
ben diyetten dolayi cok kilo almamıstım.simdide aman gaz olur diye yiyemiyorum.bakalım nasıl olacak

iyi o zAAMAn bende hemen yıkanmak isterim ama bi topikte okumuştum.sezeryan olan biri hemen banyo yapmış.iltihap kapmış 3 ayy çekmiş su falan akmış dikişlerinden

Sağolun kızlar evet herşey yolundaymı... Kilosuda 2,200 gr olmuş bitanemin..Bugün çok güzel geldi bana gamzeli kızım benım....Profil resmi yapçam ama nasıl yapıcam unuttum...

maşallah canım bebişine

hep merak edıyorum dogumdan sonra da bu sıteye gırıp bakmaya mecalım olacak mı dıye, kızlar sızler masallah hepiniz sapasaglamsınız :)

benimde oyleydi o gunlerde.hatta icinde bir tane daha mi var diyorlardi:))
benimkinin rengi hala kotu.bisey surmek falan gerekiyor mu bilemedim

evet ya rengi kötü kendiliğinden düzeliyormuş ama hemen değil anlaşılan

Sağolun kızlar evet herşey yolundaymı... Kilosuda 2,200 gr olmuş bitanemin..Bugün çok güzel geldi bana gamzeli kızım benım....Profil resmi yapçam ama nasıl yapıcam unuttum...

canım ya maşallah gamzesi belli mi oluyor?

hep merak edıyorum dogumdan sonra da bu sıteye gırıp bakmaya mecalım olacak mı dıye, kızlar sızler masallah hepiniz sapasaglamsınız :)

walla canım tek lüksüm bu yatak odasına aldım bilgisayarı kızım uyuduğu zamanlar buraya takılıyorum.

35+1 in canım.. biraz ufak bi kızım olucak galiba 2 kilo 200 gr mış bitanem benim...Annesi gibi kuru olcakmış..

59500 cnm
ole dusunme ben 34+1 yada 2 ıken
2400 dedı ama 2100de olabılır gayet normal saglıgı dedı
senınkıde benımkıne yakın ayrıca
1hafta ondesın 2200 yanı benım gecmıs haftalarıma gore
bebegın normal yanı cnmmm

öğretmenim hoş geldin alıntılara geçmeden hemen soruyum gider midersin de
şeker ne durumda diyet yapıyomusun hala

selam kızlar
ozledim sizi artık oyle her istedigimde girmek mumkun degil malum....

nolsun arkadaslar ruzgarin dedgi gibi surekli ayni seyler
sagligi bebegin cok sukur daha iyi.sariligimiz kaldi biraz
bir de gaz var tabiii

evde tum gun kalmak biraz beni sıktı.hamileyken hep dısardaydim.eee hormonlarda devrede malum.
canım ben,im yaaa
iyi olmanıza çok sevindim
lohusa hormonlarımı
ayy ya ne güzel melekleriniz kollarınızda nasıl duygu emiyomu

epidurali öneriyomusun nasıldı ağrı sızı ne alemde
bu arada bi aksilik çıkmazsa Allahtan 29 aralık salı sezeryan oluyorum

canım aman daha olmamsı iyi
sağlıcakla inşallah canım sağlıcakla maşallah size

hante tek luksumuz burası:))
o kadar iyi geldiki bana burda olmak.Allah sıkınti vermesinde hepimiz burda olalim yine
vaktiniz olsada hep gelseniz kuzum gözlerimiz sizi arıyo inan

scedcdu eperim sizide

Demek normal...Zaten yanaklarıda çok toplu geldi bana.Şimdi eski resminin yerine yeni resmin i koymak istiyarum ama Eski avatarı nasıl değiştircem bulamıyorumm.

59500 soyle dıyeyım
ben 34+1 veya 2 ıken
2400 ama 2100de olabılır 2700de dedı
+-300gr dedı
o yuzden canını sıkma
saglıgı yerındemı ona bak senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…