opuyorumnanaktanSlm kızlar ..kaydirigubbakcemile3Herkeze iyi geceler..Bende bu gün doktordaydımvereliniortakHani akşam bi damla kan geldi diyodum ya.mafoldumben.Doğuruyorum sanıyordum..:gitme:Yokmuş öyle bişey..:lepi:Nişan da yerinde duruyomuş bebişte..Daha aşağıya inmemiş ama doğum pozisyonundaymış:ecrin_bebek:..Epidural normal doğumda ısrarlı doktorum...kaydirigubbakcemile220 gr mış benim küçük hanım..ŞenizBiraz ufak olacak galiba.CADIARZU.Ama çok tatlıydı..Şeniz ya..Gamzesi bile var sanki.yerimsenibenResmini yollamaya çalışıcam bu arada doktor..hem sen niye korkuyosun ki artık 35-36 haftalardasın doğursan bile korkma ..dedi...sositosositoNst de de kalp atışlarını dinlemeyi çok merak ediyordum ya onuda duydum.hihoyyytdakikalarca onun kalp sesini dinledim.:CüvCüv:.Anlatılmaz bişey miş..:lepi:.Bide nts yi doğumhanede yaptılar yeni doğan bebekleri gördük. .Ay çok tatlılar ya...:ecrin_bebek:Benim kızım nasıl olacak Acaba doktor güzel bi kzınız olucak galiba dedi..opuyorumnanaktanElma yanaklı..Kalın dudaklı.. yuvarlak yüzlü ve galiba gamzeli..:Saruboceq:Ah yerim ben onu ya..kucağıma almak için sabırsızlanıyorum...:sm_cool:
benimde oyleydi o gunlerde.hatta icinde bir tane daha mi var diyorlardi:))
benimkinin rengi hala kotu.bisey surmek falan gerekiyor mu bilemedim
Sağolun kızlar evet herşey yolundaymı... Kilosuda 2,200 gr olmuş bitanemin..Bugün çok güzel geldi bana gamzeli kızım benım....Profil resmi yapçam ama nasıl yapıcam unuttum...
hep merak edıyorum dogumdan sonra da bu sıteye gırıp bakmaya mecalım olacak mı dıye, kızlar sızler masallah hepiniz sapasaglamsınız :)
selam kızlar
ozledim sizi artık oyle her istedigimde girmek mumkun degil malum....
canım ben,im yaaanolsun arkadaslar ruzgarin dedgi gibi surekli ayni seyler
sagligi bebegin cok sukur daha iyi.sariligimiz kaldi biraz
bir de gaz var tabiii
evde tum gun kalmak biraz beni sıktı.hamileyken hep dısardaydim.eee hormonlarda devrede malum.
canım aman daha olmamsı iyiopuyorumnanaktanSlm kızlar ..kaydirigubbakcemile3Herkeze iyi geceler..Bende bu gün doktordaydımvereliniortakHani akşam bi damla kan geldi diyodum ya.mafoldumben.Doğuruyorum sanıyordum..:gitme:Yokmuş öyle bişey..:lepi:Nişan da yerinde duruyomuş bebişte..Daha aşağıya inmemiş ama doğum pozisyonundaymış:ecrin_bebek:..Epidural normal doğumda ısrarlı doktorum...kaydirigubbakcemile220 gr mış benim küçük hanım..ŞenizBiraz ufak olacak galiba.CADIARZU.Ama çok tatlıydı..Şeniz ya..Gamzesi bile var sanki.yerimsenibenResmini yollamaya çalışıcam bu arada doktor..hem sen niye korkuyosun ki artık 35-36 haftalardasın doğursan bile korkma ..dedi...sositosositoNst de de kalp atışlarını dinlemeyi çok merak ediyordum ya onuda duydum.hihoyyytdakikalarca onun kalp sesini dinledim.:CüvCüv:.Anlatılmaz bişey miş..:lepi:.Bide nts yi doğumhanede yaptılar yeni doğan bebekleri gördük. .Ay çok tatlılar ya...:ecrin_bebek:Benim kızım nasıl olacak Acaba doktor güzel bi kzınız olucak galiba dedi..opuyorumnanaktanElma yanaklı..Kalın dudaklı.. yuvarlak yüzlü ve galiba gamzeli..:Saruboceq:Ah yerim ben onu ya..kucağıma almak için sabırsızlanıyorum...:sm_cool:
vaktiniz olsada hep gelseniz kuzum gözlerimiz sizi arıyo inanhante tek luksumuz burası:))
o kadar iyi geldiki bana burda olmak.Allah sıkınti vermesinde hepimiz burda olalim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?