yok ben işi bıraktım
oğluma kendim bakıcam
biraz büyüsün belki ararım iş
sen neler yapıyon
kocan yanında mı, yoksa yine gidiyo mu iş için uzaklara
canim benim kizimda dogdugundan itibaren reflu problemi var dediginin aynisi surekli tekrarlaniyor bizdede. benimde aklim cikiyor inan bu yuzden goz onunden ayirmiyorum hic ilk 3 ay anneannesi yanimizdaydi bu haftada babaannemiz geliyor turkiyeden degilse tek ben bas edemem bakimi cok zor cunku eger seninkinde reflu sorunu yoksa yutkunma refleksi testi yaptir canim yutkunma problemi olan bebeklerde bu sorun 6. ayda falan gecermis ama reflu ise en uzun gecme suresi 1.5 yil diye biliyorum insallah en kisa zamanda gecer bebislerimizin rahatsizliklari..
valla canım benimki sürekli bişeyler çiğniyomuş gibi yapıo midesi bulanıyo doktor reflü dedi sadece yatağını yükselt dedi ama bu tıkanması çok zor gerçekten reflüdenmi kaynaklanıyo bu tıkanma sence
canim doktorda ole demis olabilir peki kusmasi varmi benimki mesela surekli kusuyor sana tavsiye edebilecegim tikanma sorunu icin, eger gazli bir bebekse gazini cikarmadan kesinlikle yatirma biz her mamadan sonra 1 saat dik tutuyoruz kizimi, en az 20 dakika dik tut yatagini yukselt doktorun dedigi gibi birde ben uyku halinde rahatsiz oldugunu gorunce kaldirip hemen dik tutuyorum birkac dakika bi ikikez yutkunuyor gazi varsa cikartiyor rahatliyor sonra tekrar yatiriyorum
en iyisini yapmışsın canım oglunun tadını cıkar
eşim doguma girdigimde türkiyeye geldi bir ay kaldı evde dogum izni verdiler şimdi gürcistanda ben yine kocasızım canım
yanında kim kalıyo
yalnız değilsin dimi
2 aydır annem var canım ama önümüzdeki hafta gidecek
evt cnm aynen çok kusuyo her emdiğini çıkartmıyo ama gün içinde bi kaç kez kusuyo bide nadirde olsa boşaltma yapıo bütün midesindekini çıkartıyo yani o kadar şey nerden geliyo ne kadar mideleri var anlamıyorum :sm_confused: gazını çıkartmaya çalışıyorum ama benimki sadece memede uykuya dalıyo gazını çıkartırken uyanıyo bu sefer dalsın diye tekrar azda olsa emziriyorum öle yatıyo mecburen inşallahh problemsiz atlatırız bu günleri allaha emanet meleklerimiz
günaydın kızlar nabersiniz ay benim bu oğlum bana kafayı yedirecek yaa dün gece resmen mememde sabahladı beni yalancı meme gibi kullanıyo nasıl bebekdir bu anlamadım gitti uyumuyo hiç yaa gece 4e kadarbabasıyla salladık ettik yok ne yaptısak nafile sadeec meme emerken gözünü kapıyo bıraktığı anda uynaık ne bi uykusuzluk var gözünde nede bişiy uyutmayın beni altmı açın oynatın diyo altı açıkken gülücükler havalrda uçuyo şu saat oldu hala uyanık azdığı zaman emziriyom fayda yok gene uyumuyo bu kadar uyumaması bana göre normal değil ama doktorlar bişiy demiyo bide affedersiniz ama gazını çıakrırken ağlıyo hep rahat çıkaramıyo emdikçede daha çok gazlanıyo emzirmesem durmuyo habire ağlıyo ay kafayı yicem yaa uyuma uyma nereye kadar artık başım dönüyo evin içnde gezerken bile evimin işine bakamaz duruma gelecem yakında napıyım kızlar akıl verin yaa varmı sizdede bu kadar uykusuz bebeği olan mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?