2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok ben işi bıraktım
oğluma kendim bakıcam
biraz büyüsün belki ararım iş
sen neler yapıyon
kocan yanında mı, yoksa yine gidiyo mu iş için uzaklara

en iyisini yapmışsın canım oglunun tadını cıkar
eşim doguma girdigimde türkiyeye geldi bir ay kaldı evde dogum izni verdiler şimdi gürcistanda ben yine kocasızım canım

valla canım benimki sürekli bişeyler çiğniyomuş gibi yapıo midesi bulanıyo doktor reflü dedi sadece yatağını yükselt dedi ama bu tıkanması çok zor gerçekten reflüdenmi kaynaklanıyo bu tıkanma sence

canim doktorda ole demis olabilir peki kusmasi varmi benimki mesela surekli kusuyor sana tavsiye edebilecegim tikanma sorunu icin, eger gazli bir bebekse gazini cikarmadan kesinlikle yatirma biz her mamadan sonra 1 saat dik tutuyoruz kizimi, en az 20 dakika dik tut yatagini yukselt doktorun dedigi gibi birde ben uyku halinde rahatsiz oldugunu gorunce kaldirip hemen dik tutuyorum birkac dakika bi ikikez yutkunuyor gazi varsa cikartiyor rahatliyor sonra tekrar yatiriyorum

evt cnm aynen çok kusuyo her emdiğini çıkartmıyo ama gün içinde bi kaç kez kusuyo bide nadirde olsa boşaltma yapıo bütün midesindekini çıkartıyo yani o kadar şey nerden geliyo ne kadar mideleri var anlamıyorum :sm_confused: gazını çıkartmaya çalışıyorum ama benimki sadece memede uykuya dalıyo gazını çıkartırken uyanıyo bu sefer dalsın diye tekrar azda olsa emziriyorum öle yatıyo mecburen inşallahh problemsiz atlatırız bu günleri allaha emanet meleklerimiz

dedigin gibi canim bebislerimiz Allaha emanet..

günaydın kızlar nabersiniz ay benim bu oğlum bana kafayı yedirecek yaa dün gece resmen mememde sabahladı beni yalancı meme gibi kullanıyo nasıl bebekdir bu anlamadım gitti uyumuyo hiç yaa gece 4e kadarbabasıyla salladık ettik yok ne yaptısak nafile sadeec meme emerken gözünü kapıyo bıraktığı anda uynaık ne bi uykusuzluk var gözünde nede bişiy uyutmayın beni altmı açın oynatın diyo altı açıkken gülücükler havalrda uçuyo şu saat oldu hala uyanık azdığı zaman emziriyom fayda yok gene uyumuyo bu kadar uyumaması bana göre normal değil ama doktorlar bişiy demiyo bide affedersiniz ama gazını çıakrırken ağlıyo hep rahat çıkaramıyo emdikçede daha çok gazlanıyo emzirmesem durmuyo habire ağlıyo ay kafayı yicem yaa uyuma uyma nereye kadar artık başım dönüyo evin içnde gezerken bile evimin işine bakamaz duruma gelecem yakında napıyım kızlar akıl verin yaa varmı sizdede bu kadar uykusuz bebeği olan mafoldumben

Benim ilk bebeğim çok uykusuzdu ,8 yaşında hala da öyle.Uyku olayı genetik .Siz ya da babası muhtemelen uykuyu çok sevmiyordur.Ağlamıyorsa eşinle ortaklaşa oyalayıp bakmaktan başka çareniz yok.Memeden kopabilmesi için yalancı emziğe alıştırmayı deneyin.Bir de emdikten sonra babasına ver.Bebekler anne sütünün kokusunu aldıkça emmek istiyorlar.Babası kucağınd apışpışlasın uykusu gelirseuyur uymuyorsa uykusu yoktur pek bir çözümü yok maalesef((

ah canım ya yalancı memeyi emiyodu ama bu son hastanede kaldığımızda kusma olayı olunca hemşireler sabaha kadar emzirtmediler bende dayadım yalancı memeyi şimdiiyice tiksindi almıyo daha sokmaya çalışırken diliyle itiyo hatta bu yüzden dil çıkarmayı huy edindi bu aralar tatlı bişiler sürersen anca o vakit oluyo ondada tat bittimi hemen atıyo vallaha babasıda bende çok uykuya üdşkünüz aslında ama baştan beri çok gazlı olduğu için uykusu olsa bile gaz sancısından uyuyamadı halada daha çekiyoruz gaz sancısı saolsun bababsı haftasonları bakıyor ama haftaiçi çalıştığı için geceleri bakamıyo benimde 6 yaşında bir oğlum daha var oda uyur doğdu doğalı uykuyu sever bebekliğide çok usludu bu bizden değilmi neesempatiksalakcinni hastanede karıştı desem babaya çok benziyobilmiyorumkismile ne bilem bacım yaa bizim ufaklık bi çeşit çıktı öncelerde morarıyodu ağlarken gaz sancısından şükrolsun şimdi enazından sadece gezdirin beni diye ağlıyo gerçi ben çok dua ettidim şu morarmaları geçsin tek gene uyumasın ben razıyım diyee saatinemi denk geldi nedirbilmiyorumkismile

kızlar bebişlere dışarı çıkarken ne tür şapka takıyosunuz
nasıl alalım

herkes kendini sahile attı sanırsam
puff bi evde kalan benim
canım sıkılıyo yaa

ay bugün çağanı ilk defa arabasıyla gezmeye çıkarcaz doğuparka gidicez abimizi gezdircez bakalım bu geec nasıl bi kabuslu gece geçircez yarın anlatırım artık sizlere ilk kez bebek arabasına bindircem gerçi parka kadar otomobilmizle gidicez bakalım çok merak ediyorum nasıl bi deneyim olcek

merhaba anneler. ben sizin gibi ocak annesiyim (6 ocak). kızım şimdiye kadar iyiydi. pek ağlaması yoktu. 1_2 haftadır ağlamaya başladı. dün dr a götürdük kolik dedi. 22 buçuk aylık bebek neden şimdi kolik olsun dedim. şimdiye kadar değildi. sebebi bilinmiyor dedi. ne yapacağımı bilmiyorum. benzer sorunlar yaşayan anneler çözüm bulan anneler. lütfen yardımcı olun.

gunaydın kızlar..ayy cadoloz allah sana yardım etsin işin zor valla.dun bizde kayınvalidemlere gittik çocugu sürekli uyandırdılar dun akşam felaket agladı huysuzluk yaptı uyutmadılarya zavallım tüm gece uyudu dunun acısını çıkardı..bizde gezmeye çıkcaz halası gelcek birazdan..

smshs ben penye şapka takıyorum ama bugun dışarı çıkınca bakıcam degişik birşey varmı diye.yazlık var bende almıştım onunla üşür atkılı bere aldım o da sanırım kalın gelir orta ayarda birşey lazım polar..

Merhaba kizla
Semihacim bizde evdeyiz birazdan sakir sakir yagmur yagacak hava bozuyor esimde yagmur yagmadan cicekleri ekeyim diye atti kendini bahceye bende nette kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…