gunaydın kızlar..ayy cadoloz allah sana yardım etsin işin zor valla.dun bizde kayınvalidemlere gittik çocugu sürekli uyandırdılar dun akşam felaket agladı huysuzluk yaptı uyutmadılarya zavallım tüm gece uyudu dunun acısını çıkardı..bizde gezmeye çıkcaz halası gelcek birazdan..
boğazında balgam birikirse bizimki öyle oluyor rylai...ve sanki diş çıkarıyormuş gibi ağzından salya akıyor..o zaman nefesi tıkanıyor...am şimdi antibiyotik kullanıyoruz geçti bunlar...acaba kusmuğu mu boğazında kalıyor seninkinin?ona bi dikkat et bakalım..bi de ben her emzirmeden sonra bi kaç kaşık su veriyorum boğazında süt kalıntısı da kalmıyor böylelikle...yastığımız da sürekli yüksek...böyle yaparaktan rahatladık biz..yoksa benimkji de çok kusan bi bebek....meraba kızlar nasılsınız bugün kontrolümüz vardı mide bulantısı için reflü oluyodur dedi doktor yatağını eğimli yap dedi yapıcaz bakalım buu gece 6400 gr 62 cm olmuşuz gelişimi iyi çok şükür, ama bu gece çok korkuttıu beni tükürüğüyle tıkanıyo arada bir ama bu akşam çok sık oldu yavrum toparlayamıyoda 10 saniye falan neyapıcağımı şaşırıyorum sizdede oluyomu acep :sm_confused:
altını açınca benim kızımında keyfine diyecek yok...bebeklerimizin gaz olayı bitene kadar bezleri gevşek bağlamak gerek çünkü karınları zaten gazdan çok şiş..bi de bez sıkmasın bebebkleri...bi de ben arada bebeğimin o kadar çok pişiği olmamasına rağmen altını yıkayıp trosyd sürüyorum çünkü pişik bazen kaşıntı da yapıyor..trosyd kaşıntıyı geçiriyor mantar kremi olduğu için...ama çok ince bi tabaka halinde sürüyorum 2 günde 3 günde bir sürüyorum trosyd kremi...günaydın kızlar nabersiniz ay benim bu oğlum bana kafayı yedirecek yaa dün gece resmen mememde sabahladı beni yalancı meme gibi kullanıyo nasıl bebekdir bu anlamadım gitti uyumuyo hiç yaa gece 4e kadarbabasıyla salladık ettik yok ne yaptısak nafile sadeec meme emerken gözünü kapıyo bıraktığı anda uynaık ne bi uykusuzluk var gözünde nede bişiy uyutmayın beni altmı açın oynatın diyo altı açıkken gülücükler havalrda uçuyo şu saat oldu hala uyanık azdığı zaman emziriyom fayda yok gene uyumuyo bu kadar uyumaması bana göre normal değil ama doktorlar bişiy demiyo bide affedersiniz ama gazını çıakrırken ağlıyo hep rahat çıkaramıyo emdikçede daha çok gazlanıyo emzirmesem durmuyo habire ağlıyo ay kafayı yicem yaa uyuma uyma nereye kadar artık başım dönüyo evin içnde gezerken bile evimin işine bakamaz duruma gelecem yakında napıyım kızlar akıl verin yaa varmı sizdede bu kadar uykusuz bebeği olan mafoldumben
smhsmh ben penye şapka aldım bi kaç tane ama kalın penye...onları takıyorum...kulaklarından da hava girmemesine özen gösteriyorum..kızlar bebişlere dışarı çıkarken ne tür şapka takıyosunuz
nasıl alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?