2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rylai
Benim oglanda kusmasi gelince hemen agzindan cikmiyor yatiyorsa kafayi yana ceviriyor yavas yavas akiyor bazende cevirmiyor o zaman genzine kaciyor kusmasi dedigin gibi oluyor boguluyor saniyorum hemen omuzuma koyup sirtina pit pit liyorum aciliyor nefesi.Bende korkuyorum uykuda yapar diye.O deliksiz uyusada ben ikide bir uyanip ona bakmaktan uykusuz kaliyorum.

merhaba meltem nasılsın..oh ne guzel en azından çiçek dikebileceginiz bir bahçeniz var.bende nisan sonu yazlıga gitcem ozaman dikcem maydonoz biber falan:))eşim saksıya lale dikti taaaa nezaman hala çıkmadı eli ugursuz sanırım:))birde yaw bunlar niye çıkmıyor diyo alem adam:)

ay saolasın ecrincim yaa gerçekten işim zor benim hem bi çocuk daha hem eş hem ev hem uyumayan bebe allah sabır kolaylık versin bana bende bugün ilk defa çıkarcam inşallah bişiy olmaz durur pek duran bi bebek olmadığı için yanıma mama falanda alcam ne olur ne olmaz

ecrincim
Günaydin iyilestin dimi artik cok gecmis olsun.Bizdeki bahce biraz abarti canim ya esim cok seviyor ben apartman cocuguyum hic anlamiyorum bahceden olsada olur olmasada bahce istesem her yer park bahce gider oturur eve dönerim niye eziyet cekiyim ya.Ama yok benimki hiperaktif ya kendini anca yoracak rahatlicak biraktim kendi haline :)) Bazi insanlarin ektikleri cikmiyor neden bilmiyorum ya esimin babasi ziraat dan emekli ama memur hic anlamaz topraktan buraya geldi sogan ekti aylarca cikmadi sogan oda sorup duruyordu neden cikmiyor diye :))))))

günaydın kızlar

gova hoşgeldin kızın kolikse aspiratörü aç susar

cadıo GEZ ANAM EN AZINDAN DIŞARDA ÇIĞIRSIN ÇAĞAN SAMSUNLULAR DA DıNLESıN YETER SENıN DıNLEDıĞıN

ben deçok severim ekip dikmeyi çeşit çeşit sebze çiçek ekerdim her sene balkonuma maydonoz dereotu domates soğan biber fesleğen sardunya limonum vardı kumkatım vardı vardı da vardı
bu sene ekenmeyeceğim maalesef o kadar bebeylen nası yapayım yaparsam soğan düşünüyorum kolay çıkıyor bi de renk renk sardunya alacağım bakımı kolay diye

Cadaloz
Acaba ne derdi var ? Insallah cabuk farkedersin.Bende biseyi farkettim yemiyosa yesin diye ugrasmican uyumuyorsada uyusun diye gözünün icine bakmican o zaman insanin psikolojisi saglam kaliyor.Benimki her sabah 5 de sabah ezani okuyacak cami imami gibi dikiliyor.Tüm gün kakasini yapmayip o saatte yapmaya calisiyor bi güzel ciyakliyor.Bende altini acip havluya sarip bitki cayini verip birakiyorum kendi haline.Ilk zamanlar uykudan düsüyordum sinir basiyordu alistim kitap falan okuyorum o arada ben sabah 5 de dikilen cocuk 11 de ancak uyudu ama biraktim kendi haline kendi düstü uyudu.Büyük oglanda iki gündür yemeyi kesti bu saat olmus azicik kahvalti etti demin ancak.Gecenlerde büyüme atagi gecirdi 5 cm uzamis gittik yeni kiyafet aldik dolabi yenidne düzenledim eskileri kaldirdim.Simdide normal olarak yemeyi kesti yeniden yavas yavas baslicak gene cok yicek aman ayni döngü artik yeme uyku kaka yapma derken bakmisin büyümüsler.Hala takmicam diyorum kafaya takiyorum ya kitap okuyunca kafam rahatliyor bende öyle buldum careyi.

boğazında balgam birikirse bizimki öyle oluyor rylai...ve sanki diş çıkarıyormuş gibi ağzından salya akıyor..o zaman nefesi tıkanıyor...am şimdi antibiyotik kullanıyoruz geçti bunlar...acaba kusmuğu mu boğazında kalıyor seninkinin?ona bi dikkat et bakalım..bi de ben her emzirmeden sonra bi kaç kaşık su veriyorum boğazında süt kalıntısı da kalmıyor böylelikle...yastığımız da sürekli yüksek...böyle yaparaktan rahatladık biz..yoksa benimkji de çok kusan bi bebek....
altını açınca benim kızımında keyfine diyecek yok...bebeklerimizin gaz olayı bitene kadar bezleri gevşek bağlamak gerek çünkü karınları zaten gazdan çok şiş..bi de bez sıkmasın bebebkleri...bi de ben arada bebeğimin o kadar çok pişiği olmamasına rağmen altını yıkayıp trosyd sürüyorum çünkü pişik bazen kaşıntı da yapıyor..trosyd kaşıntıyı geçiriyor mantar kremi olduğu için...ama çok ince bi tabaka halinde sürüyorum 2 günde 3 günde bir sürüyorum trosyd kremi...
kızlar bebişlere dışarı çıkarken ne tür şapka takıyosunuz
nasıl alalım
smhsmh ben penye şapka aldım bi kaç tane ama kalın penye...onları takıyorum...kulaklarından da hava girmemesine özen gösteriyorum..

ya kızlar size bişey diycem ben bazen bebeğin bir gözünü (bazen ama her zaman değil..)diğerinden daha büyükmüş gibi görüyorum sizde de var mı böyle bişey?

benüm gızımın de reflüsü var anal fissürü var yatağının baş kısmını yüksek ayarladım bi de bu aralar uyuyamayınca çığlık atıyor hi,ç susmuyor geceleri uyuyamadığı için ben de aspiratörü açıyom onu dinleye dinleye uyuyi sabii

gova
Gecmis olsun 22,5 aylik bebek neden kolik olsun cok ilginc baska bi doktora daha götürmeyi denedin mi? Bence kolik bebekler anneyi cok isteyen bebekler isi gücü birakacak anne bebek tamam diyene kadar sarmas dolas koala anne bebek gibi yasayacaklar psikolojik gibi geliyor bana ama basima gelmedi bilmiyorum ne desem bos herhalde allah yardimcin olsun bide nette kolik cd var denedinmi

ben penye şapka takıyom üşümüyor dışarda üstüne de yengesi ceket örmüş onu giydiriyom altta da kilotlu çorap pantolon

cantanelerim
Gözümü yoksa gözbebeginimi biri kücük biri büyük görüyosun?

Hoya
Aspirtatörün sesinemi uyuyor :))

Burda sicaklik 12 derece bende penye bere takiyorum birde astronotun sapkasini geciriyorum.Günes cikarsa ikisinide aliyorum kel basi günes görsün

evet onu d,nliyo kaşları çatık oluyo ve sonra uyuyo heralde aşırı yorulunca uyuyamıyo kızım çığırıyo da çığırıyo bu da yeni ağlama stili

dün pazara gittik adamın biri kereviz yaprağı verecek oldu bebenn çorbasına kat dedi ben de çorba içmiyor daha küçük dedim karısı da alıştır erkenden diye nasihat etti he dedim eçtim
biri de kaç yaşındasın dedi yaşımı söyledim hiç göastermiyon öğrenci sandım seni diyo zati o kadın hep bana öğrenci misin der bunadı mı ne

bi de nur yeni huy edindi emerken bırakıp etrafı seyrediyo sonra yine istiyo veriyom hemen bırakıyo bunu belki 20 defa yapıyo
bazen de suratıma bakıp gülüyü konuşuyo ayy ne güzel oluyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…