2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bi de nur yeni huy edindi emerken bırakıp etrafı seyrediyo sonra yine istiyo veriyom hemen bırakıyo bunu belki 20 defa yapıyo
bazen de suratıma bakıp gülüyü konuşuyo ayy ne güzel oluyo o zaman

melisada cok yapıyodu doktora sorduk dediki konsantresi dağlıyomus haspanın :roflol:
loş ve sessiz odada emzir dedi

Hoya
:)) alemsin ya
Alistirma canim doktora sor öyle yedir sonra obez olmasin kiz.Bende cocukken cok zayiftim ama sonradan cok faydasini gördüm oglanlar neysede kizlari zorlamayin fazla yemeye.

Artik etraf ilgisini cekiyor annesi kucagina alip etrafi anlatman lazim ona en iyisi markete gidince oturt ne varsa herseyi anlat meme emmek en büyük olay ya onlar icin orda bisiler ögrenmek istiyorlar

Cok yorgun olunca benim büyük oglanda bende uyuyamayiz bide agresif fena oluruz ama bu kücük birakinca kendi haline uyuyor bilmiyorum yorgunmu diilmi

bana da öyle geliyor bazen kaduş abla öyle bişey olsa doktor söylerdi kalbini dinlerken nurun gözlerinin içine bakıyor

Hoya insallah canim ben büyük oglani emzirmistim ama bunda mümkün görmüyorum 6 ayi gecsek ne mutlu gerci su gaz yapici seyleri yesemde sorun olmasa o zaman istedigi kadar emsin dün esim kirmizi lahanadan salata yapti yemekte brokoli vardi hic birini yiyemedim öyle baktim kaldim Ne gaz yapiyosa canim istiyo kola icmem canim istiyo

Ne sustunuz ya ekrana bakarken nutellayi bitirmisim insallah gaz yapmaz oglana cikolata gaz yapiyo diyen arkadaslar vardi

meltem bu gaz yapıcı şeyleri yiyip yememekte muallak bi konu oldu. geçen hafta zehranın muayenesi vardı doktora söyledim çok gazı var ben çok dikkat ediyorum gaz yapar denılen hiçbirşeyi yememeye çalışıyorum dedim ''olurmu öyle şey sarmısak ve soğanlı baharatlı şeyler dışında herşeyi yiyebilirsin dedi. sütten geçer diye bişey yok geçse bile eser miktarda geçer dedi. insan kararsız kalıyor yesemmi yemesemmi diye.

nuru balkona çıkarttım arabaları takip etti. arabalar hızlı geçiyor bulvardan nurun kafa bi o yana bi bu yana..
ayy çok komikti çift yön bi de yol nereye bakacağını sapıttı sıpa:bbo:

valla ben soğanı bilerek hergün yiyorum süt yapsın diye...yapıyo da ama öyle güpür güpürhiç sütüm olmadı benim..yalnız dün keşkül yedim de yattım baya dolmuş sütüm ...

nuru balkona çıkarttım arabaları takip etti. arabalar hızlı geçiyor bulvardan nurun kafa bi o yana bi bu yana..
ayy çok komikti çift yön bi de yol nereye bakacağını sapıttı sıpa:bbo:
dün de ben çıkarttım hoyacım etrafına deli deli baktı durdu...

Fatmacim
Ya bende sasirdim ne bilim ya büyük oglanda bilmiyordum yiyecek gaz yapar diye yalnizdimda söyleyen biride yoktu yemek yapmayida bilmiyodum allahin günü bulgur pilavi taze sogan yiyordum ama ne sütüm vardi dolu oglandada bi kez gaz sancisi görmüs degilim ögrendikcemi insanin basina geliyor nedir anlamadimki.Ebe yiyeceksin ekmekte tereyag da belli miktar gaz yapar ac kalirsan sütün gider zaten 3. ayda bagirsaktaki enzimler calisiyor gaz olayi olmuyor demisti ama kafam karisik valla gecende hep sade helva yerken esim fistikli getirmis ne güzel dedim yedim sabah 5 de benimki bagriyordu kakasini yaparken .Ben daha cok yogurt ve yogurt corbasi ayran tüketiyorum o zaman oglan güzel uyuyor.

Cantanelerim
Benim ictigim alkolsüz bira degil bira mayasindan bi icecek malt diye cok faydasini gördüm zaten beni ayakta tutan helva ve bu malt icecegi.

Hoya
Canim Nur u o kadar yorma beyinleri bombos ya her an bir kare resim olarak beyne ekleniyormus anlamadigi icinde beyini yoruyor sonrada uyuma zorlugu cekiyor bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…