bi de nur yeni huy edindi emerken bırakıp etrafı seyrediyo sonra yine istiyo veriyom hemen bırakıyo bunu belki 20 defa yapıyo
bazen de suratıma bakıp gülüyü konuşuyo ayy ne güzel oluyo o zaman
gözünü(şekil olarak) meltemcim...acaba duruşundan bakışından mı öyle oluyo ki?cantanelerim
Gözümü yoksa gözbebeginimi biri kücük biri büyük görüyosun?
Hoya
Aspirtatörün sesinemi uyuyor :))
ne bilim hoyacım bazen öyle geliyo bana ...bana da öyle geliyor bazen kaduş abla öyle bişey olsa doktor söylerdi kalbini dinlerken nurun gözlerinin içine bakıyor
Hoya insallah canim ben büyük oglani emzirmistim ama bunda mümkün görmüyorum 6 ayi gecsek ne mutlu gerci su gaz yapici seyleri yesemde sorun olmasa o zaman istedigi kadar emsin dün esim kirmizi lahanadan salata yapti yemekte brokoli vardi hic birini yiyemedim öyle baktim kaldimNe gaz yapiyosa canim istiyo kola icmem canim istiyo
benim benim meltemcim değiştim nikimi...sen alkolsüz bira içiyodun değil mi?nasıl var mı bi faydası?cantanelerim
Bende bu kim diyordum nick mi degistin :)
Gözbebekleri degilse sorun diil canim
valla ben soğanı bilerek hergün yiyorum süt yapsın diye...yapıyo da ama öyle güpür güpürhiç sütüm olmadı benim..yalnız dün keşkül yedim de yattım baya dolmuş sütüm ...meltem bu gaz yapıcı şeyleri yiyip yememekte muallak bi konu oldu. geçen hafta zehranın muayenesi vardı doktora söyledim çok gazı var ben çok dikkat ediyorum gaz yapar denılen hiçbirşeyi yememeye çalışıyorum dedim ''olurmu öyle şey sarmısak ve soğanlı baharatlı şeyler dışında herşeyi yiyebilirsin dedi. sütten geçer diye bişey yok geçse bile eser miktarda geçer dedi. insan kararsız kalıyor yesemmi yemesemmi diye.
dün de ben çıkarttım hoyacım etrafına deli deli baktı durdu...nuru balkona çıkarttım arabaları takip etti. arabalar hızlı geçiyor bulvardan nurun kafa bi o yana bi bu yana..
ayy çok komikti çift yön bi de yol nereye bakacağını sapıttı sıpa:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?