2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoyacim
Duruma göre 6 yasina kadar devam ediyor galiba.Bazen benim büyük oglan yatmadan film seyrederse bi türlü uyuyamiyor.Artik anlatabildigi icin gözünü kapattiginda bazi sahneleri gördügünü sonra onlar hakkinda düsündügünü söylüyor bana.

merhaba kızlar
bugün hava çok güzeldi oğlumla 1 saat yürüyüş yaptık sonra geldik yıkadım onu birgüzel ve 3 saattir hala uyuyor ne iyi geldi ikimizede.bundan sonra havalar güzel olunca sık sık çıkaracağım çocuğu dışarı.
sizlerden ne haber ??

Oferta
Iyi yapmisin canim.Bizim burda öyle yagmur yagiyorki cikip dolassak sizin eve gelip banyo yapmaniz gibi biz sokakta banyomuzu yapar geliriz :)) Bide karanlik hava öyle iste herkes biseyin basinda vakit geciriyor.Ben netteyim büyük oglan cd seyrediyor esim tvde kücük oglanda emzigi almis agzina bi ileri bi geri onla oyun yapiyor kendine :)))

anladım meltem abla sağol

oferta gez anam gez iyi oluyo gezmek hem senin için hem bebek için

dün aşağıdaki eczacı abla maşallah her gün geziyon dedi bana ben de alışsın şimdiden gezmeye dedim anam pazarcı karışır eczacı karışır ne meraklılar bea

Hoya
:))))))) Türkiye de öyle dimi unutmusum ben bi sokaga cik herkes nereye diye sorar :))))
Hele ben Istanbul da yalniz yasarken tüm komsularim meraktan ölürdü.

bizde ilk defa dışarda gezmeye çıktık hep ev gezmelerine gidiyorduk açık hava ikimizede çok iyi geldi.Sizin orda ne kar bitti bu sene nede yağmur inşallah en kısa zamanda bol güneşli günler gelirde dışarlarda gezersiniz sizde.

Hoya valla nasıl iyi geldi anlatamam birde oğluşla yanlız kalsak daha iyi olacak benim adamda vardı yanımda ayy öldürdü beni arabayı yavaş sür çocuk sarsılıyor aman gözüne güneş geldi bilmemne offf bir rahat bırakmadı ona rağmen ben çok keyif aldım şu adam bir iş bulsada düşse yakamızdan başımıza uzman kesildi yavv

Oferta
Canim alistik ya burda hava böyle iki gr günes gördükmü o an faydalandik faydalandik .Eskiden almanlar iki gr güneste soyunurlardi anlamazdim simdi anladim adamlari

Merhaba,
Bebege rezeneyi gunluk ne kadar iciriyorsunuz?
Oglum 1 haftadir cok huysuz, ne oldu bu cocuga anlamiyorum.
Kimseler de yok yanimda gurbette ilk defa bu kadar bunaldim.

haklısın alışıyor insan nerde yaşıyorsa oraya.bugün dışarı çıkarken moralim bozuldu hiçbir kıyafetime giremiyorum eşofmanlarla geziyorum hala bu kilolar gitmeyecek diye ödüm kopuyor ne yapsam gram oynamıyor bende ne olacak böyle ya.

sindirella ben ıhlamurlar karısık 30 cc veriyordum
doktor günde 4 kere 25 cclik verebilirsin rezeneyi demişti

Hoya
:))))))) Türkiye de öyle dimi unutmusum ben bi sokaga cik herkes nereye diye sorar :))))
Hele ben Istanbul da yalniz yasarken tüm komsularim meraktan ölürdü.

he ya bıktım pazara çıksam teyzeler çarşıya çıksam bu eczacı
takmıyom kimseyi zaten geziyom da geziyom

amaan sarsılınca beşik gibi oluyo iyi uyuyo bebeler güneş de faydalı de ne biliim her lafına cevap ver oferta o zaman konuamaz

Merhaba,
Bebege rezeneyi gunluk ne kadar iciriyorsunuz?
Oglum 1 haftadir cok huysuz, ne oldu bu cocuga anlamiyorum.
Kimseler de yok yanimda gurbette ilk defa bu kadar bunaldim.

ben hiç bebeğe vermedim kendim günde 3-4 büyük fincan içiyorum.süt için çok faydası oluyorda bebeğe faydalımı emin değilim.

hoyacım konuşur konuşur işsizlik adamın ağzına vurdu çenesi düştü resmen.ben evlendiğimde sus pus bir adamdı şimdi maşallah yani hiç susmuyor birde bütün gün internetten bişeyler okuyor bana anlatıyor yok öyle yap böyle yapma diye.zor ya erkeğin evde olması

offf ne tel durdu ne kapı sustu yaaa akannehir
ne emebildi ne uyuyabildi
en sonunda patladım
oda kaynanaya denk geldi :1no2:

yemek yaptım gelin alın dedi
eşim gitti aldı
tam geldi gene aradı pilav da vardı dedi gelsin alsın dedi
herif bidaha gidermi
sonra tekrar aradı yoğurtta alın dedi
akşama alırız dedim ne diyim
şimdi gene aradı ben getireyim mi
ayyy yeterrrrr dedim ya cocuk bi uyuyamadı hiç bişi istemiyom didim kapattım suratına

hacı sinirlenirim tabii :dilcikar:
ayy hala sinirlerim hala tepemde neyseki kızcem uyudu
şimdi komsu geldi dırırırırırı zile bastıı
bilmiyon mu yaa bu evde bebek var
surat yaptım kusura bakma unuttum dedi
unutmayın kardesim yaaaa
unutmayın ...
off ben yine pılımı pırtımı toplayıp görümcememi gitsem nee
orda ne tel calıyo ne kapı

sakin ol hacı hacılığını bozma bi gapu için
uyumuş işte sonunda
bence arayı aç biraz yoksa görümce evde yokuz numarasına yatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…