2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende heyecanlıyım ve de korkuyorum.. böle suyum gelır anlamam hastaneye gıtmeye gecııırım dıye endıselenıyorum hep, cunku benım evımden dogum yapcagım hastane yarım saatlık yol mesafesı var. ne bıleyım agrım olur , kanamam olurda gecıkılırse , olmas demı kıslar öyle sey, pimpiriklik bu dusunceler baskada bırsey degıl degıl mı:)

hayatım bende bu su meselesini kafama takıyodum ya gelride ben anlamasam diye ama o su öyle az maz olmuyomuş duyduğum kadarıyla farketmemek gibi bi şansımız yokmuş rahat ol relax ol hepsi doğacak zamanı gelince içerde kalan olmaz kaydirigubbakcemile3

Korkma canim ya dogum öyle bir olay ki kesin farkedersin bir aksilik olursa, Korkma yetisir ebe.

bebişi emzirip geliyom bekleyin

Hadi afiyet olsun bebise.

hemen al bari millet teker teker doguruyor, hazirda bulunsun

Gerci benim hicbirseyim hazir digil, hastaneden cikinca lazim oldukca kocama aldirticam :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keskem oyle 1 saat icinde oluverseee anam suyu geldikten sonra sanci bile hemen gelmiyoo baksana juliye sunu sanci vermisler yine olmamis sezeryana almislar yani evde kesinlikle dogurmassin korkmaaa bende korkardim benim hastanede 1 saat uzaklikta bende pimpiriklenirdim artik gectiiiiii

kızlar ya epidural ya da spinal anestezi konusunda dr ile konuşan var mı? benim drum genel anesteziyi daha çok tutuyo gibi geldi bana. Ama ben bebeğimi hemen görmek istiyorum. o yüzden çok kararsız kaldım. Sizin herhangi bir fikriniz var mı?

anaaammm hayo maşallah maşallah ben de anlayamadım bastan...
hadı bakalım saglıkla buyusun bebıs.. nasıl oldu kac gr vs anlatsana canımcım...
41.5 kere masllah ıkınıza de..

Ayyy ne heyecan bastı beni... sanki şimdi gidip doğum yapıcamm. Hoyacım da emzirmeye gittiğine göre doğurdu:lepi:,rabbim analı babalı büyümesini nasip etsin. Biz geride kalanlara da sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...:Saruboceq:

Anlamadım şimdi ben hoya da mı doğurdu kızlar?

epidural olıcam ben doktorum onu söledi sanırım epidiralda bir iğne vuruyolar hemen ameliyata alınıyosun spinal yalnış anlamadısam daha çok normal doğumlarda kullanılıyo olsa gerek diye düşünüyorum beline bişiy takılıyomuş ince bişiy o doğum bitene kadar kalıyomuş ihtiyaç oldukça uyuşturulsun diye umarım bilgilerim dorudur senide doru bilgilendirmişimdir genede başka bilgili kişilerde yazsın vebal altında kalmıyım bende milleten duyduğumu söledim

Eşim geldi gitti biraz önce, kk.yı açık görünce haberler nasıl diyor. Dedim iki kişi daha doğurdu,bizim de hazırlığımız yok olur da gidersek doğuma sen alırsın artık herşeyi dedim. Alcaz canım merak etme diyor. Rahat insan ya da ben çok evhamlıyım...

ben genel anestezıden korkuyorum cunku gecmısımde bır amelıyatımda uyanamama gec uyanma gıbı kötü bır tecrubem var narkozla ılgılı, ama daha doktroumuz normal mı sezeryanmı dıye bı ryorum bıle yapmadı sagolsun, sorunca bıle daha bellı olmaz dıye gecıstırıyor sankı.. sizlerin bellı oldumu yada kacıncı haftadan sonra hangınedenlerden dolayı ???:uhm:

Ben de epiduralde katater takılıyor diye biliyordum. İşte bu yüzden bu gittiğimde druma sinir oldum. ben onun bilgi vermesini istiyorum,risklerini falan soruyorum her üçünün de bu tutmuş ben seni yönlendiremem bu konuda diyor. İyice kafamı karıştırdı bu kadın...kafamçokkarıştı

:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…