bende heyecanlıyım ve de korkuyorum.. böle suyum gelır anlamam hastaneye gıtmeye gecııırım dıye endıselenıyorum hep, cunku benım evımden dogum yapcagım hastane yarım saatlık yol mesafesı var. ne bıleyım agrım olur , kanamam olurda gecıkılırse , olmas demı kıslar öyle sey, pimpiriklik bu dusunceler baskada bırsey degıl degıl mı:)
bende heyecanlıyım ve de korkuyorum.. böle suyum gelır anlamam hastaneye gıtmeye gecııırım dıye endıselenıyorum hep, cunku benım evımden dogum yapcagım hastane yarım saatlık yol mesafesı var. ne bıleyım agrım olur , kanamam olurda gecıkılırse , olmas demı kıslar öyle sey, pimpiriklik bu dusunceler baskada bırsey degıl degıl mı:)
bebişi emzirip geliyom bekleyin
ay bende dışarı çıkıcam sabahlığım yok alcam herkez al diyo daha çamaşır alcam eşofman alcam çantamda sadece orkidle bi tane pıjama var bebek gelebilir onun çantası hazır ama ben hazır değilim daha
bebişi emzirip geliyom bekleyin
Anlamadım şimdi ben hoya da mı doğurdu kızlar?
kızlar ya epidural ya da spinal anestezi konusunda dr ile konuşan var mı? benim drum genel anesteziyi daha çok tutuyo gibi geldi bana. Ama ben bebeğimi hemen görmek istiyorum. o yüzden çok kararsız kaldım. Sizin herhangi bir fikriniz var mı?
kızlar ya epidural ya da spinal anestezi konusunda dr ile konuşan var mı? benim drum genel anesteziyi daha çok tutuyo gibi geldi bana. Ama ben bebeğimi hemen görmek istiyorum. o yüzden çok kararsız kaldım. Sizin herhangi bir fikriniz var mı?
epidural olıcam ben doktorum onu söledi sanırım epidiralda bir iğne vuruyolar hemen ameliyata alınıyosun spinal yalnış anlamadısam daha çok normal doğumlarda kullanılıyo olsa gerek diye düşünüyorum beline bişiy takılıyomuş ince bişiy o doğum bitene kadar kalıyomuş ihtiyaç oldukça uyuşturulsun diye umarım bilgilerim dorudur senide doru bilgilendirmişimdir genede başka bilgili kişilerde yazsın vebal altında kalmıyım bende milleten duyduğumu söledim
Ayyy ne heyecan bastı beni... sanki şimdi gidip doğum yapıcamm. Hoyacım da emzirmeye gittiğine göre doğurdu:lepi:,rabbim analı babalı büyümesini nasip etsin.Biz geride kalanlara da sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?