2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

demetcim dikkat et kendine ishal geçmezsede dr ara
bocukun dediği kahve limonu bende biliyorum iyi geliyo hadi kalk yapta geçsin bir an önce karnının ağrısndan da kurtulursun

evt demetcim yaa kabızlık çok zor bende çok çektim şimdiden sez.sonrasını düşünüyorum malum dikişleri zorlamamk lazım delikafadulden

evet yapim ben o kahve limonu.nese ben çıkıyorum kızlar.pazara gitcez.hadi kendinize iyi bakın

canım ben de tam tersı olarak bılıyorum epıduralde sureklı orada duran bır latater var spinalde genel anestezı gıbı tek vurus :))
sonra epıduralde agrı ıcın aynı yerden egrı kesıcı uygulanıyor.
spinalle genel anestezı aynı bıtınce agrı kesme yontemlerı..

kızlar jullii rüyamfda gördüm kızım 19 aralıkta gelecek diyordu gercektende öyle oldu yaaaaaa

ayyy evet yaaa ben de hatırladım bırseyler dıyordu oyle..

kızlar feyzae arkadaşımızda dogum yapmış perşembe akşamı suyu gelmiş dun sabah sezeryan olmuş kızı çok tatlıymış hala hastanedeymiş yarın çıkcakmışş....
tebrik ediyrum ceyda elifle guzel bir ömür diliyorum...

kızlar ben hergece ruya goren bırıyım normalde hem de ıkı uc tane hatırlarım sabahları
son zamanlarda tam aksı ruya fılan yok bende tam ters oldu..
hanı hamılelıgın son donemınde cok ruya gorunurmus
ama benım kesıldı acayıp mıyım neyım ahahaha...

Offff epidural sezeryan ile ilgili nette gezinmekten gözlerim yoruldu. Hala bir karar veremiyorum,çıldırcam...akannehir

feyzae'de kurtulmus saglıcakla buyutsun bebegını ooo bugun 3 oldu gelen bebıs haberı kızlar var mı baska haber :)))

Ayy demek feyzae de doğum yaptı. Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin Ceyda Elifimize opuyorumnanaktan

özge benim çevremdekiler hep belden altını uyuşturulmasını tavsiye ediyor daha rahatmış..
feyza sezeryanı hiç tavsiye etmem yazmış mesajında...

Offff epidural sezeryan ile ilgili nette gezinmekten gözlerim yoruldu. Hala bir karar veremiyorum,çıldırcam...akannehir

canım gezınme o kadar kendını bosuna sıkıntıya sokma nette dogru olmayan tonla sey var..
senın ıcın ne uygunsa drun zaten onu onerır..
ben sormuyorum bıle bak..
cıdden normal dogum yapsam epıdural sansım zaten yok ta sezeryan olursam ıstersen yarım uyustururuz dedı ama epıdural spınal bırsey bıle demedı..
son gun bakacagız artık..

özge benim çevremdekiler hep belden altını uyuşturulmasını tavsiye ediyor daha rahatmış..
feyza sezeryanı hiç tavsiye etmem yazmış mesajında...

Anladım,ya aslında benim de sezeryan olursa isteğe bağlı olmayacak şartlardan dolayı olacak. Yoksa normal doğum istiyorum....

Evet canım,şükür ki cuma günü itibarıyle izinliyim artık. kendimi kuş gibi hafif hissediyorum kaydirigubbakcemile2 Ama izne ayrılır ayrılmaz grip oldum. Şükür ki evdeyim artık...:lepi:

aman grip olmayın , dıkkat edın , hemen dınlenıp atlatırsın ıns. bende ızne ayrıldıgımın ertesı gunu mufettıs gelmıs okula, oglusumun sansına heralde stres yasamamıs olma gusel oldu :))

Canım sorun da orada işte benim drum herhangi bir yönlendirme yapamam bu konuda hangisini dersen onu yaparız dedi. Sanki kaçıncı deneyimimse klava:

Bu ocak annelelrinin bebekleri hep Yay burcu oldu

bari Oglak burcunu bekleseler.

aman grip olmayın , dıkkat edın , hemen dınlenıp atlatırsın ıns. bende ızne ayrıldıgımın ertesı gunu mufettıs gelmıs okula, oglusumun sansına heralde stres yasamamıs olma gusel oldu :))

Aynen bizim de haftaya ya da sonraki hafta gelicek müfettişler,yırttım bu sene,:lepi:dediğin gibi oğluşumun şansı herhalde kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…