2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım insan dayanamıyor gerçekten kendi canın acıyorsa onu unutuyorsun inşallah çabucak düzelir sen çalışıyordun galiba değilmi canım?
sağol canım,evet çalışıyorum yeni başladım bende,ama aklım hep onlarda,noolur böyle bilmiyorum..

yorumun için teşşekkürler,bu arada aynı sırt ağrıları bende de var.Ben henüz doktora gidemedim.Senin sayende bilgilenmiş olurum,geçmiş olsun

egündüz hoşgeldin

canım mümkünse uçakla git bebeğini çok hırpalarsın böyle ne olur ne olmaz

geçmiş olsun canım bi git bakalım doktor ne diycek

valla bende merak ediyorum ne diyecek bakalım...ama hep bir ağrı var sırtımda ya ne zamandır...herkes spinal anesteziden dolayı falan diyor iğne yapılıyor ya..akannehir.

günaydın kuzu,şimdiden geçmiş olsun,kolay atlatırsınız inşallah,sana da geçmiş olsun,sırt ağrısı bende de var

günaydın cnm...
ayakta çok durursam azıyor ağrı resmen..:gitme:
eceyi taşımaktan da oluyor aslında..
ama önceleri bu kadar değildi gitgide arttı...bilmiyorumkismile

merhaba canım. Allah bağışlasın. Ben de olsam giderdim. Bebekler araba yolculuğunu seviyorlar. Sonuçta kardeşin.

gunaydın canım. geçmiş olsun.

kızımı aradım 11de uyanmış mamasını yemiş henüz ateşi yokmuş maşllh sık sık kontrol ediyorum diyor annem bi gitsem eve hayrlısyla
hadi bakalım oldu bitti. inş kolayca atlatır bişiicik olmaz

feyzae kaça kadar çalışıyorsun çok zor galiba çalışan anne olmak bende başlıycam artık içim sıkılıyor ya

benimkiler arabayı seviyo ama araba koltuğunu hiç sevmiyolar,hiç uzun yola gitmedik ama doktora götürürken bile araba koltuğuna oturmuyolar,kıyamet kopuyoohaoldumsmile

ayça geçen sene arkadaşım spinal anestezii olmuştu bli hep ağrıyordu bana da epidural olacağım için kızıyordu hep dr.a gitti dr. gülmüş o iğnenin hiçbir zararı olmaz yanlış emzirmeden dolayı olur ağrın bebeği taşımaktan da dedi şimdi geçti dedi ama ne kullandı bilmiyom

egündüz hoşgeldin

canım mümkünse uçakla git bebeğini çok hırpalarsın böyle ne olur ne olmaz

canım ne yazıkki bursada ki havaalanı aktif değil.(bunuda hiçbir zaman almadım ya, var ama uçuşlara açık değil ) adana- istanbul gitmem lazım.Oda araçla gitmeye göre çok daha zahmetli

yaa o düşünce çok kötü ediyor işte inasnı.
ya olmasaydım, ya görmeseydim.
valla koruyan melekler inşallah çekmezler elini eteğini bebeciklerin üstlerinden.
amin .
saol tutkucum
6 ayda ve 1 yasınsa ası kalmış nese az kaldı

araba koltuğu ile cok rahat gidersin canım
ben olsam giderim...

culi geçmiş olsun meloşa
saol hoyaa
benimkiler arabayı seviyo ama araba koltuğunu hiç sevmiyolar,hiç uzun yola gitmedik ama doktora götürürken bile araba koltuğuna oturmuyolar,kıyamet kopuyoohaoldumsmile

bacım nası sığıyonuz :uhm:

oto koltuğu var zaten çalışan bi anne olduğum için hergün araba yolculuğumuz oluyor.arabada herhangi bir huzursuzluğu olmuyor ama işte her ihtimali düşünmeye ve vicdanen doğru kararı vermeye çalışıyorum....

Juli çok geçmiş olsun,çok zor bir geceymiş. Rabbim bir daha yaşatmasın... Bizim de 2. ay aşılarımızda 38 e çıkmıştı ateşimiz ama şurupla çabuk düştü,sırf bunlar yüzünden şu aşı vakitlerinden nefret ediyorum

feyzae kaça kadar çalışıyorsun çok zor galiba çalışan anne olmak bende başlıycam artık içim sıkılıyor ya

ben 9da iş başı 4de çıkıyorum .öğlende yemekde geliyor emmeye 1 saat hakkım var o arada emişiyoruz.aslında ben cuma tam gün istedim süt hakkımı vermediler o yüzden her gün 4 deçıkıyorum.zor oluyor ilayda allah yardım etsin çalışanlara

egündüz08 ben de olsam giderdim. Benim yeğenim 3 aylıkken benim mezuniyet törenime gelmişti arabayla. mesafe sizinki kadar uzak değil 4 saatti ama o zamanda haziranın sıcağı vardı. Bence bir sorun olmaz diye düşünüyorum...

juli geçmiş olsun canım bizde bugün olduk aşımızı baklaım ilerleyn saatlerde inş. bişey olmaz

yerim onları ikiz olması çok güzel bişey bende ikiz eşi olduğum için büyüdklerinde de çok güzel oluyor benim yerime öp onları

buğlem arabaya bince hiç ağlamıyor saatlerce gezsin hiç sıkılmıyor

offf ben de mayısta başlıyorum içim daralıyor düşününce,gerçekten çalışan anne olmak zormuş:gitme:

benim oğlum da arabayı çok seviyor ama sıcak olmadığı ve yüzüne güneş vurmadığı sürece... Hatta arabadan inince başlıyor ıhhlamalar :)9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…