sağol canım,evet çalışıyorum yeni başladım bende,ama aklım hep onlarda,noolur böyle bilmiyorum..geçmiş olsun canım insan dayanamıyor gerçekten kendi canın acıyorsa onu unutuyorsun inşallah çabucak düzelir sen çalışıyordun galiba değilmi canım?
egunduz ben olsam giderdim cnm...araba da koltuğuna koy eğer varsa rahat edersin...bnm kızım çok seviyor arabayı gezmeyi... ya etrafı izliyor ya da uyuyor sesi çıkmıyor...karnı tok altı temiz olduğu sürece...
bu arada allah bağışlasın kızını...
merhaba ocak anneleri,
Her ne kadar aktif bir üye olmasamda,sürekli olarak sizi takip ediyordum.İş yerinden kaynaklanan bazı durumlardan ötürü aktif olarak gruba katılamadım.Bende 7 ocak da meleğime kavuştum.Çok şeker DEFNE adında bir kızım var.Şimdi tüm annelere tanışmak istediğim bi sorunum var.Eğer bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok memnum olurum.
Benim ailem bursada yaşıyor ve 24 nisanda kız kardeşimin nişanı var.Ben ise mersinde yaşıyorum.Dolayısıyla kardeşimin nişanına gitmem gerek.Fakat bebeğimin küçük olmasından dolayı bazı tereddütlerim var.Bizim yaptığımız plana göre kendi aracımızla 23 nisanda mersinden yola çıkıp aynı günün gecesi bursada olmayı ve 25 nisanda bursadan yola çıkıp 26 sabahı mersinde olmayı düşünüyoruz.Bunca yolu kızım kaldırabilirmi onu düşünüyorum.Ama neticede kardeşimin nişanı ve her telefonda abla lütfen gel diye ısrar ediyor.
Hani derler yaa damdan düşünenin halinden düşen anlar diye (sanırım böyle idi :) ) sizde benim halimden anlayacak yegane kişilersiniz.Lütfen Siz benim yerimde olsa idiniz napardınız.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Rabbim hepimizin meleklerini korusun ....
geçmiş olsun canım bi git bakalım doktor ne diycek
günaydın kuzu,şimdiden geçmiş olsun,kolay atlatırsınız inşallah,sana da geçmiş olsun,sırt ağrısı bende de var
merhaba ocak anneleri,
Her ne kadar aktif bir üye olmasamda,sürekli olarak sizi takip ediyordum.İş yerinden kaynaklanan bazı durumlardan ötürü aktif olarak gruba katılamadım.Bende 7 ocak da meleğime kavuştum.Çok şeker DEFNE adında bir kızım var.Şimdi tüm annelere tanışmak istediğim bi sorunum var.Eğer bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok memnum olurum.
Benim ailem bursada yaşıyor ve 24 nisanda kız kardeşimin nişanı var.Ben ise mersinde yaşıyorum.Dolayısıyla kardeşimin nişanına gitmem gerek.Fakat bebeğimin küçük olmasından dolayı bazı tereddütlerim var.Bizim yaptığımız plana göre kendi aracımızla 23 nisanda mersinden yola çıkıp aynı günün gecesi bursada olmayı ve 25 nisanda bursadan yola çıkıp 26 sabahı mersinde olmayı düşünüyoruz.Bunca yolu kızım kaldırabilirmi onu düşünüyorum.Ama neticede kardeşimin nişanı ve her telefonda abla lütfen gel diye ısrar ediyor.
Hani derler yaa damdan düşünenin halinden düşen anlar diye (sanırım böyle idi :) ) sizde benim halimden anlayacak yegane kişilersiniz.Lütfen Siz benim yerimde olsa idiniz napardınız.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Rabbim hepimizin meleklerini korusun ....
günaydın kızlara.s.
aşı olan bebişlerimize geçmiş olsun inşallah ateşsiz ağrısız atlatırlar....gerçi ateşlenenler huzursuz olanlar olmuş ama neyse geçti gitii....
bizde pazartesi olacaz:çok üzgünüm::gitme:
bende bugün doktora gidecem sırtım çok ağrıyor yaaa ne zamandır...:1no2: bakalım ne diyecek doktor
hadi bakalım oldu bitti. inş kolayca atlatır bişiicik olmazkızımı aradım 11de uyanmış mamasını yemiş henüz ateşi yokmuş maşllh sık sık kontrol ediyorum diyor annem bi gitsem eve hayrlısyla
valla bende merak ediyorum ne diyecek bakalım...ama hep bir ağrı var sırtımda ya ne zamandır...herkes spinal anesteziden dolayı falan diyor iğne yapılıyor ya..akannehir.
günaydın cnm...
ayakta çok durursam azıyor ağrı resmen..:gitme:
eceyi taşımaktan da oluyor aslında..
ama önceleri bu kadar değildi gitgide arttı...bilmiyorumkismile
egündüz hoşgeldin
canım mümkünse uçakla git bebeğini çok hırpalarsın böyle ne olur ne olmaz
amin .yaa o düşünce çok kötü ediyor işte inasnı.
ya olmasaydım, ya görmeseydim.
valla koruyan melekler inşallah çekmezler elini eteğini bebeciklerin üstlerinden.
saol tutkucumbende almak istiyorum bu oyun halılarından..nasıl bişey alsam karar veremedim:uhm:
oyy kıymam melisama.geçmiş olsun canım.biz karmayı koldan olduk iki gün zor hareket ettirdi yavrum çok canı yandı..neyse çoğu bitti azı kaldı.bi karma daha kaldı o da bitsin rahat etsin yavrularımız
araba koltuğu ile cok rahat gidersin canımmerhaba ocak anneleri,
saol hoyaaculi geçmiş olsun meloşa
benimkiler arabayı seviyo ama araba koltuğunu hiç sevmiyolar,hiç uzun yola gitmedik ama doktora götürürken bile araba koltuğuna oturmuyolar,kıyamet kopuyoohaoldumsmile
günaydın
bütün gece ııhhh layıp durdu yavrum ates 37.2 ye cıktı bizim için ilk ti
acamadı kendini sanırım bide bacakları ağrıdı
fitil verdim
yarım saat sonra öyle bir kustu cok kötü oldu gözleri kaydı tıkandı gecenin üçünde ne yapacağımızı sasırdık:sinifsinif:
sırtına falan vurdum acıldı
neyseki şimdi iyi rabbim tekrar yasatmasın insallah
feyzae kaça kadar çalışıyorsun çok zor galiba çalışan anne olmak bende başlıycam artık içim sıkılıyor ya
benimkiler arabayı seviyo ama araba koltuğunu hiç sevmiyolar,hiç uzun yola gitmedik ama doktora götürürken bile araba koltuğuna oturmuyolar,kıyamet kopuyoohaoldumsmile
ben 9da iş başı 4de çıkıyorum .öğlende yemekde geliyor emmeye 1 saat hakkım var o arada emişiyoruz.aslında ben cuma tam gün istedim süt hakkımı vermediler o yüzden her gün 4 deçıkıyorum.zor oluyor ilayda allah yardım etsin çalışanlara
yerim onları ikiz olması çok güzel bişey bende ikiz eşi olduğum için büyüdklerinde de çok güzel oluyor benim yerime öp onları
buğlem arabaya bince hiç ağlamıyor saatlerce gezsin hiç sıkılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?