2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar sabah beri sayfa açık ama hala geçmiş bitiremedim,yanımda bir arkadaş var,
işler de yoğun fazla bakamıyorum,
esmer sana bişey soracam,bilgilerine muhtacım;
dün işyerinde sağdığım sütü dolaba koydum,eve giderken çantama aldım,eve gidince çantamdan çıkarmayı unuttum,yani 3 saat dışarda kaldı,
sonra o sütü tekrar dolaba koydum,bu sabahta biberonu boşaltmam gerekiyordu,
poşete koyup derin dondurucuya attım bu süt mundar olmuşmudur yosam kullanabilirmiyim..

slm kızlar bende dün işe gelirken sütümü sağdım dolaba attım ama içmemiş sütü ve bende sütü döktüm biberondan süt içmiyo bizimki ben ilk dün sağdım ve çok zorlandım süt çıkmadı hiç ilk zamanlar sizde yaşadınız bu sorunu gittikçe artarmı süt

bişey olmaz bence.
hem havalar çok sıcak değil, dışarda çok kalmamış.
dolapta da 24 saati geçmemiş.
kullanırsın tekrar.

feyza, benim de doğum parası borçlara gittiydi.
borçlara gitti ama borçlar bitmedi :1no2:
içinden oğluma bi tulum parası ayırabilmiştim o kaa

bakalım yarın bende kart hesapları bi kapatıyım tulum parası kalabilcekmi bana :uhm:

bnde seni merak ettim mehlika dedim ne oldu bu kıza

hee tulum demişken ne geldi aklıma.

Ayaz'ın 1-2 kere giydiği ama artık küçük gelen ayaklı tulumlarını kaldırmaya kıyamadım.
bende patik kısımlarını kestim ayaksız tulum oldu.
böylece hala giydiriyorum kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben kaçtım evde girerim inş.
hoşçakalın..

ya bu benim dizimde bişey var ağrı yapıyor çarptım mı bilmyorum hatırlamıyorum oynattıkça dizim acıyor 1 haftadır geçmedi çarptıysam geçer diye bekledim doktoramı gitsem acaba

alem hatunsun esmerim bu hic aklima gelmemisti ben de dun 1 torba ayirdim kuculenelri ekimde kuzenimin bebegi olacak ona vermek uzere dolabin ust rafina kalktilar ama 1-2 kere giydigi cok severek aldigim bazi seyleri saklayacagim malum 2.ye lazim olur :)

ya demir bugün çok huysuz sabah 7buçuktan beri toplasan 1 saat uyumadı ağlıyo mızmızlanıyo ne oldu yavruma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…