2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oyy misafirler gitti ev savaştan çıkmış gibi bir arkadaşın 1 yaşında digerinin 3yaşında ve 8 aylık ve benim kızım..ne huysuzlardı birinin sesine öteki uyandı hiç bişi anlamaıdm valla.ayrsite sabahtan beri şimdi uyudu deli oldu sesten..

neyse atlatmış oldun,beril de gürültüye alışık değil kreşte zorlanıyor o yüzden,
ecrin bu arada ben simbo ekmek yapma makinası kullandım çokta memnundum,ama bozuldu,

Son düzenleyen: Moderatör:
rapunzel nerelerde acaba uzun zamandır girmiyor..
Rapunzeel ;ses ver yiğidim yoksa beni duymuyor musun?

ecrin dün sormuştun ekmek makinasını ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim cnm

selam kızlar biz hala biberon savaşı veriyoruz alıştırmak için ne yapıcağımı şaşırdım valla ya

merhabalar kizlar burak uyudu size bi bakayim dedim cok sukur bugun daha iyiydi ama asidan sonra 2 gun mehvetti beni mizmiz hep cani yaniyor gibi yavrum o oyle agladikca icim gitti ay hic hasta olmasin meleklerimzi yaa dis cikarken falan ne yapacagiz biz simdiden tasasi dustu bana

selamarkadaslar
benimde canim sıkkın cocuk hala iyilesmedi.Allahim beterinden saklasin ama ne kadar zormus.simdi uyudu karni ac parasetemol verdim rahatlasin diye ama hala hızlı nefes alip veriyor.doktor suya bal ve limon koyup ver 2- yudum dedi ama diger oktor tabnidimizda bal verilmez diyorrrr offf offff.

oferta,okuımustum ama pek hatirlamiyorum...hatirladigim sadece istikrarli olacaksin ve kim verecekse o aliştirmay calişsin

evet canim asidan huzursuz bu arada cok gecmis olsun hic kiyamam ya bu bebisler hasta olunca omrumuzden omur gidiyor dimi gerci allah caresiz dert hastalik vermesin bunlari atlatacagiz sanirim buyuyene kadar ama yien de cok zormus

oferta canim is meselesini ne yaptin is gorusmelerine gidiyodun dimi insallah en yakin zamanda gonlune gore bir is bulursun canim

Kızlar bişey sorucam size
ay kafayı yicem artık
Eren'in hiçbir pijama altları olmuyo, daha doğrusu belleri sıkıyo
üstleri rahat oluyo ama altların hepsi oğlumun belini sıkıyo
1 yaş kıyafet alıyorum sırf beli sıkmasın diye
onların bile beli sıktı
bütün pijamalarının belindeki lastikleri söküp yeni lastik takmayı düşünüyorum
siz ne giydiriyosunuz bebişlereohaoldumsmile

ögretmenim gecmis olsun bebene, bebelerin hastaligi cok kötü bisey ya Allah yardimcin olsun.

iyi akşamlar kızlar....

mehlikasu sesine geldim ama sen yoksun :) sağol canımcım...
bizim modem bozuldu bir kaç gün sonrada kuzeni evlendirdik evden uzak kaldım annemdeydim alıştırmalara başladık gibi oldu :) dünden beri geçmişi okuyorum
bebekler havalardan sanırım hastalanmaya başladılar hepsine geçmiş olsun diyorum
bizde geçen haftalarda bir kaç sıkıntı yaşadık dr.gittik geldik ama bu sıra çok şükür iyiyiz...

posedon hafta sonu olursa anadolu sahil buluşması büyük ihtimal bende katılırım çünkü mayıs sonu işe başlıyorum ...

tutkucum maşallah utkuya :)

ecrinnn ıslak kurabiyeyi hemen bugün yaptım karşı komşum çok yaşlı bir teyze düştü kolunu kırdı ona götürdüm bayıldılar bugün 3 kişiye tarif verdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…