2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ama sen de Türkçeyi unutuverdin birkaç ayda,ben de ilk başta kendine düşündün sandım,orada hastanede börek kabul etmezler diye düşündüm:)) ikinci yazında anladım arkadaşına olduğunu sırnaşık şey

takviminde 37+5 diyo canım
forever geçen yıllarda sitede olan bi arkadaştı sonradan siteden üyeliği silindi juli ile tanıdığımız biri sayılır
harbiden o arkadaş kimdi yaa

aman canım iyi yapıyosun gez toz zaten kşın evde oturacağız
geçmiş olsun dikkat et
hayırlısıyla gelsin inşallah
evet canım 29 aralık salı gün
inşallah sağlıcakla ve zamanında gelir

bu gidişle herkes doğurcak bi julii kalcak melisa inat ettti gelmiyo eeee haklı çocuk culinin eline düşmektense içerde durayım daha rahat diyo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kalbi temizmis Ceyce'nin duasi kabul olmus:Saruboceq:
Tabi bu gidisle hepimizin kaderinde "Juli sen daha dogurmadin mi" diyerek sirayla doguma gitmek var lülülülülülü

hayırlısı olsun inşaallah, jjuliett, senin gerçekten 1 ocak mı?
yok canım
son güünüm 24 aralık ta doliii

bana juli hala doğurmadın mı
diyenler
ertesi gün doğiriyi
ona göree :roflol:

ayy sabahtan beri telefonum susmadı
herkes arayıp doğuramadın mı diyoo

Son düzenleme:

Tabi bu gidisle hepimizin kaderinde "Juli sen daha dogurmadin mi" diyerek sirayla doguma gitmek var lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu gidişle herkes doğurcak bi julii kalcak melisa inat ettti gelmiyo eeee haklı çocuk culinin eline düşmektense içerde durayım daha rahat diyo[/B]

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o beni tepikliyo sonra ben onu tepikliyom
böyle yaslanıp gitcez galiba kaydirigubbakcemile3

evet juli

hoya

bu üçümcü sezeryan olak
bebeğin kafasıda dikişlerin altında
hareket ettikçe iç dikişleri zorluyo

iç dkişlerin patlama riski var

Benim de 2. sezeryanım ve aradan 7 yıl geçmesine rağmen ki bu güne kadar hiç sızlamazdı.Bebek büyüdkçe dikişim sızlıyor.Keisnlikle keyfii sezeryan olmayın arkadaşlar.Orada bir kesi olduğunu 8 yıl sonra bile hisssedebiliyorsunuz.İlk gebelikte farketmiyor ama sonraki gebeliklerinizi veya rahim ,yumurtalık ameliyatı gibi durumlarda hep bir risk taşıyacaksınız.

O yüzden keyfi kesilmeyin.Bunu ne kendi tercihinizle ne d edokotrunuzun keyfiyetine bırakın.Normal doğum için direnin.Epiduralle normal doğum yapabilirsiniz.

Doktordan yeni geldim.Aşıyı da sordum.Ben aşıyı yaptırma taratftarıudım.Gittiğim doktor doç.Sadece 1 hastam için önerdim onun dalağı alınmıştı o da ısrarla yaptırmak istemedi.

Evdeyseniz,kalabalık ortamda çalışmıyorsanız,Kendinizi koruyabiliyorsanız gerek yok.Sonuçta ne olduğunu çok da bilmiyoruz.Hatta koruyup korumayacağını bimiyoruz bile,aşı olup daha çok hasta olan var dedi.Kem dedi küm dedi kocam da yaptırmamı istemiyordu.Doktor da öyle deyince bana diyecek birşey kalmadı.Artık doğumdan sonra yaptıracağım bebek için.

ben kalkayım,yemek yapayım,ütüm var ,tüm gün oturdum ayaklarım şişti..juliyle dalga geçerken doğuruvereceğim,daha kıyafetler yıkanmadı,çanta yok ortalarda..
size iyi sohbetler..

KIIIM? NEEE? Biri kasinti mi dedi? 3 gundur deli gibiyim kasintidan mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kasina kasina dogurcam mi yoksaa :1shok:

Bu gece oturdum agladim walla. Bugun doktora gitcem bakalim ama cook korkuyorum, ya bi caresi yoksa ya doguma kadar kasinmaya devam edeceksem... senağlama

hakkaten yaa
hayırlısı olsun hakkımızda en iyisi juliye laf atmamak

bana juli hala doğurmadın mı
diyenler
ertesi gün doğiriyi
ona göree :roflol:

ayy sabahtan beri telefonum susmadı
herkes arayıp doğuramadın mı diyoo
telefondakilere ben haber ederim de yavrum
aman ben sana bişey demiim
hem ne daha 40 geçmedinki
benim zamanında gelmesi lazım akciğer gelişimi için lütfen lütfen :Saruboceq:

canım zorunlu olunca yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı olsun
aşıyı bebeğemi
yaptıracaksın canım

cnm bir arkadaş vardı ama onun ki farklıydı,karaciğerden mi pankreastanmı ne kaynaklanan birşeydi,yani onda aşırı derecedeymiş,
arada siteye giriyordu,belli bir haftadan sonra dr alacak diyordu,
o arkadaş ismini hatırlıyamıyorum,ah bi hatırlasam,
bir ara doğum yaptığını yazmıştı,çoğu kişilerin gözünden kaçmış heralde,
melekler topiğimizen eklenmemiş..
kızlar ya hatırlayan yok mu bu arkadaşıı

ben kalkayım,yemek yapayım,ütüm var ,tüm gün oturdum ayaklarım şişti..juliyle dalga geçerken doğuruvereceğim,daha kıyafetler yıkanmadı,çanta yok ortalarda..
size iyi sohbetler..

Benim de hic bisim hazir diil. Daha erken diye diye duruyoz bakalim. Bi tek Turkiye'den getirdigim kiyafetleri var... Sagolsun annecim yikayip utuleyip guzelce yerlestirmisti valize. Ama daha bissuru eksik var alinacak, besik yok. Car seat bilem yok... (Car seat yoksa cikarmiyolar hastaneden burada) Hastanede mahsur kalacaz wallakaydirigubbakcemile3

öğretmenim vardı kasınan
onu mu diyorsun canım
oda ilaç kullanmamıs tı ama

arkadaşlar aşı konusunda..benim iki dr um yaptırma taraftarı olmadı,kendileri de olmadı sanırım..biri doğumdan sonra yaptır,bebeğe etkisi olabilir şu an dedi..yine de ben yaptırmayı düşünürken,yakın bir tanıdığım da doç.kadın doğum dru,kesinlikle yaptırma hamilelere etkisi belli değil,iki hamile hastamızın beyninde baloncuk yaptı adjuvansız aşı ,içeriğini anlayamadık dedi..için rahat etmiyorsa normal grip aşısı yaptırabilirsin diyor..bunları yazmakta emin olamadım,çünkü burada yaptıran arkadaşlar da var,çok şükür birşey olmadı,kimseyi de yanlış etkilemek istemem böyle önemli bir konuda,sanırım piyango gibi birşey bu,her operasyonda aşıda iğnede bu risk var elbette..

Lutfeen hatirlayin kimdi?

Yaa benim de asiri son gunlerde. Bir de cilt kasintisi diil bu anniyorum ben:sinifsinif: Sanki kanimda bisi gectigi yeri yakiyo kasindiriyoo.
Karacigerdeki rahatsizlik yuzunden mi alacaklarmis bebisini?:1shok: Ahh ne olcam ben yaa. mafoldumben

panik yapma canım
yukarda yazdım
kasınan öğretmenimdi
ama onun suyu geldiği için almısları diye hatırlıyorum

artık erken değil cinderella,eksiklerini tamamla bence,kararını verdiysen sadece almak kaldıysa sorun yok da,bir de araştırma yapacaksan çok da uzatma derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…