ama sen de Türkçeyi unutuverdin birkaç ayda,ben de ilk başta kendine düşündün sandım,orada hastanede börek kabul etmezler diye düşündüm:)) ikinci yazında anladım arkadaşına olduğunu sırnaşık şeyAnam herkes yanlis anladi beni be ya. Kendimi dusunmuyom, dusunecek olsam da dusuncem en son sey yemek olur herhalde akillim
Hastaneye borek goturmek derken: Arkadasim dogum yapti ya onun yanina giderken yiyecek bisiler gotursem mi dedim. Gurbet ellerde samimiyet baska oluyo canim..:1hug:
takviminde 37+5 diyo canımkızlar ceyce demi doğum yapmış,ne güzel ,Allah analı babalı büyütsün,
zaten onun haftası da ileriydi hatırladığım kadarıyla,
forever kimdi ki?bizim yopştenmiydi?
kızlar bir de aşırı kaşıntı sorunu olan bir arkadaş vardı,ismini hatırlamıyorum,o da doğum yapmıştı,bir ara yazmıştı,onu eklediniz mi diğer topiğe???
aman canım iyi yapıyosun gez toz zaten kşın evde oturacağıziyiyim canımm :1hug:
son günlerde annemlerde takıldım çok fazla,oraya buraya ,ev gezmelerine,bir tam gün eminönü ne gittim,gecelik pijamalarımı değiştirdim ,bayıla bayıla aldığım şeyleri geri verip bayıla bayıla yenilerini aldım,gezme işini fazla abarttım sanırım bugün yerimden kalkamıyorum..arada akşamları girdim ama okudum ancak..
B12 vitamin eksikliği çıktı,değerlerim yarıya düşmüş hamilelik başına göre sömürdü bu velet beni,şimdi gün aşırı iğne oluyorum vsvs .telafisi olan birşey neyseki..oğluş biraz irice olacak galiba bu kontrolde öyle göründü,haftaya ctesi kesinleşir artık..
özetle gün dolduruyorum,beklemeye devamsenin günün belli oldu dimi..
bu gidişle herkes doğurcak bi julii kalcak melisa inat ettti gelmiyo eeee haklı çocuk culinin eline düşmektense içerde durayım daha rahat diyo
ceyce nin son yazdığına baktım takviminde bugün için 37+5 diyo
hatta kanka en son sana bunu yazmış
slm kızlar doğum yapan arkadaşların sayısı 8 i bulmuş ha ayy ne güzel darısı başımıza mevlam bir avazda bizimde kurtulmamıza nasip etsin
kız juli sen hala doğurmadın mı?kaydirigubbakcemile3
yok canımhayırlısı olsun inşaallah, jjuliett, senin gerçekten 1 ocak mı?
ceyce nin son yazdığına baktım takviminde bugün için 37+5 diyo
hatta kanka en son sana bunu yazmış
slm kızlar doğum yapan arkadaşların sayısı 8 i bulmuş ha ayy ne güzel darısı başımıza mevlam bir avazda bizimde kurtulmamıza nasip etsin
kız juli sen hala doğurmadın mı?kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kalbi temizmis Ceyce'nin duasi kabul olmus:Saruboceq:
Tabi bu gidisle hepimizin kaderinde "Juli sen daha dogurmadin mi" diyerek sirayla doguma gitmek var lülülülülülü
bu gidişle herkes doğurcak bi julii kalcak melisa inat ettti gelmiyo eeee haklı çocuk culinin eline düşmektense içerde durayım daha rahat diyo[/B]
evet juli
hoya
bu üçümcü sezeryan olak
bebeğin kafasıda dikişlerin altında
hareket ettikçe iç dikişleri zorluyo
iç dkişlerin patlama riski var
kızlar ceyce demi doğum yapmış,ne güzel ,Allah analı babalı büyütsün,
zaten onun haftası da ileriydi hatırladığım kadarıyla,
forever kimdi ki?bizim yopştenmiydi?
kızlar bir de aşırı kaşıntı sorunu olan bir arkadaş vardı,ismini hatırlamıyorum,o da doğum yapmıştı,bir ara yazmıştı,onu eklediniz mi diğer topiğe???
hakkaten yaa
Kalbi temizmis Ceyce'nin duasi kabul olmus:Saruboceq:
Tabi bu gidisle hepimizin kaderinde "Juli sen daha dogurmadin mi" diyerek sirayla doguma gitmek var lülülülülülü
telefondakilere ben haber ederim de yavrumbana juli hala doğurmadın mı
diyenler
ertesi gün doğiriyi
ona göree :roflol:
ayy sabahtan beri telefonum susmadı
herkes arayıp doğuramadın mı diyoo
canım zorunlu olunca yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı olsunBenim de 2. sezeryanım ve aradan 7 yıl geçmesine rağmen ki bu güne kadar hiç sızlamazdı.Bebek büyüdkçe dikişim sızlıyor.Keisnlikle keyfii sezeryan olmayın arkadaşlar.Orada bir kesi olduğunu 8 yıl sonra bile hisssedebiliyorsunuz.İlk gebelikte farketmiyor ama sonraki gebeliklerinizi veya rahim ,yumurtalık ameliyatı gibi durumlarda hep bir risk taşıyacaksınız.
O yüzden keyfi kesilmeyin.Bunu ne kendi tercihinizle ne d edokotrunuzun keyfiyetine bırakın.Normal doğum için direnin.Epiduralle normal doğum yapabilirsiniz.
Doktordan yeni geldim.Aşıyı da sordum.Ben aşıyı yaptırma taratftarıudım.Gittiğim doktor doç.Sadece 1 hastam için önerdim onun dalağı alınmıştı o da ısrarla yaptırmak istemedi.
Evdeyseniz,kalabalık ortamda çalışmıyorsanız,Kendinizi koruyabiliyorsanız gerek yok.Sonuçta ne olduğunu çok da bilmiyoruz.Hatta koruyup korumayacağını bimiyoruz bile,aşı olup daha çok hasta olan var dedi.Kem dedi küm dedi kocam da yaptırmamı istemiyordu.Doktor da öyle deyince bana diyecek birşey kalmadı.Artık doğumdan sonra yaptıracağım bebek için.
KIIIM? NEEE? Biri kasinti mi dedi? 3 gundur deli gibiyim kasintidan mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kasina kasina dogurcam mi yoksaa :1shok:
Bu gece oturdum agladim walla. Bugun doktora gitcem bakalim ama cook korkuyorum, ya bi caresi yoksa ya doguma kadar kasinmaya devam edeceksem... senağlama
ben kalkayım,yemek yapayım,ütüm var ,tüm gün oturdum ayaklarım şişti..juliyle dalga geçerken doğuruvereceğim,daha kıyafetler yıkanmadı,çanta yok ortalarda..
size iyi sohbetler..
cnm bir arkadaş vardı ama onun ki farklıydı,karaciğerden mi pankreastanmı ne kaynaklanan birşeydi,yani onda aşırı derecedeymiş,
arada siteye giriyordu,belli bir haftadan sonra dr alacak diyordu,
o arkadaş ismini hatırlıyamıyorum,ah bi hatırlasam,
bir ara doğum yaptığını yazmıştı,çoğu kişilerin gözünden kaçmış heralde,
melekler topiğimizen eklenmemiş..
kızlar ya hatırlayan yok mu bu arkadaşıı
arkadaşlar aşı konusunda..benim iki dr um yaptırma taraftarı olmadı,kendileri de olmadı sanırım..biri doğumdan sonra yaptır,bebeğe etkisi olabilir şu an dedi..yine de ben yaptırmayı düşünürken,yakın bir tanıdığım da doç.kadın doğum dru,kesinlikle yaptırma hamilelere etkisi belli değil,iki hamile hastamızın beyninde baloncuk yaptı adjuvansız aşı ,içeriğini anlayamadık dedi..için rahat etmiyorsa normal grip aşısı yaptırabilirsin diyor..bunları yazmakta emin olamadım,çünkü burada yaptıran arkadaşlar da var,çok şükür birşey olmadı,kimseyi de yanlış etkilemek istemem böyle önemli bir konuda,sanırım piyango gibi birşey bu,her operasyonda aşıda iğnede bu risk var elbette..Benim de 2. sezeryanım ve aradan 7 yıl geçmesine rağmen ki bu güne kadar hiç sızlamazdı.Bebek büyüdkçe dikişim sızlıyor.Keisnlikle keyfii sezeryan olmayın arkadaşlar.Orada bir kesi olduğunu 8 yıl sonra bile hisssedebiliyorsunuz.İlk gebelikte farketmiyor ama sonraki gebeliklerinizi veya rahim ,yumurtalık ameliyatı gibi durumlarda hep bir risk taşıyacaksınız.
O yüzden keyfi kesilmeyin.Bunu ne kendi tercihinizle ne d edokotrunuzun keyfiyetine bırakın.Normal doğum için direnin.Epiduralle normal doğum yapabilirsiniz.
Doktordan yeni geldim.Aşıyı da sordum.Ben aşıyı yaptırma taratftarıudım.Gittiğim doktor doç.Sadece 1 hastam için önerdim onun dalağı alınmıştı o da ısrarla yaptırmak istemedi.
Evdeyseniz,kalabalık ortamda çalışmıyorsanız,Kendinizi koruyabiliyorsanız gerek yok.Sonuçta ne olduğunu çok da bilmiyoruz.Hatta koruyup korumayacağını bimiyoruz bile,aşı olup daha çok hasta olan var dedi.Kem dedi küm dedi kocam da yaptırmamı istemiyordu.Doktor da öyle deyince bana diyecek birşey kalmadı.Artık doğumdan sonra yaptıracağım bebek için.
cnm bir arkadaş vardı ama onun ki farklıydı,karaciğerden mi pankreastanmı ne kaynaklanan birşeydi,yani onda aşırı derecedeymiş,
arada siteye giriyordu,belli bir haftadan sonra dr alacak diyordu,
o arkadaş ismini hatırlıyamıyorum,ah bi hatırlasam,
bir ara doğum yaptığını yazmıştı,çoğu kişilerin gözünden kaçmış heralde,
melekler topiğimizen eklenmemiş..
kızlar ya hatırlayan yok mu bu arkadaşıı
öğretmenim vardı kasınan
onu mu diyorsun canım
oda ilaç kullanmamıs tı ama
Lutfeen hatirlayin kimdi?
Yaa benim de asiri son gunlerde. Bir de cilt kasintisi diil bu anniyorum ben:sinifsinif: Sanki kanimda bisi gectigi yeri yakiyo kasindiriyoo.
Karacigerdeki rahatsizlik yuzunden mi alacaklarmis bebisini?:1shok: Ahh ne olcam ben yaa. mafoldumben
artık erken değil cinderella,eksiklerini tamamla bence,kararını verdiysen sadece almak kaldıysa sorun yok da,bir de araştırma yapacaksan çok da uzatma derim..Benim de hic bisim hazir diil. Daha erken diye diye duruyoz bakalim. Bi tek Turkiye'den getirdigim kiyafetleri var... Sagolsun annecim yikayip utuleyip guzelce yerlestirmisti valize. Ama daha bissuru eksik var alinacak, besik yok. Car seat bilem yok... (Car seat yoksa cikarmiyolar hastaneden burada) Hastanede mahsur kalacaz wallakaydirigubbakcemile3
hayır öğretmenim değil,çok seyrek giren biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?