- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Lutfeen hatirlayin kimdi?
Yaa benim de asiri son gunlerde. Bir de cilt kasintisi diil bu anniyorum ben:sinifsinif: Sanki kanimda bisi gectigi yeri yakiyo kasindiriyoo.
Karacigerdeki rahatsizlik yuzunden mi alacaklarmis bebisini?:1shok: Ahh ne olcam ben yaa. mafoldumben
hayır bebeğe bir zararı yoktu,anne çok sıkıntı çektiği için erken alınacaktı bebeği,ve sezeryanla doğum yaptığını yazmıştı
Bizim diger baslikta liste vardi ya hani, belki orada adi vardir hatirlarsin Mehlika.
Sana zahmet bi baksana canim ya...
Kaşınanlar gebelik molestazı için dokotra gidip karaciğer enzimlerine baktırsın.Kan tahlilinde belli olur.Korkmayın ,sadece tedbir alırsınız en azından.
Bir de planlı sezeryan olacakların bebekleri ka.çıncı haftada alınacak38+dan sonra mı?
yok canım
son güünüm 24 aralık ta doliii
bana juli hala doğurmadın mı
diyenler
ertesi gün doğiriyi
ona göree :roflol:
ayy sabahtan beri telefonum susmadı
herkes arayıp doğuramadın mı diyoo
suprise başınız sağolsun,mekanı cennet olsun(
benimki sadece bi istek :roflol:
1 ocağı beklemesi cok zor :1no2: 41+3 olması lazım
21,12,2009 güzel tarih gibi geldi bana zemuszemus
yoksa melisanın keyfini beklersem fosillencek içimde kaydirigubbakcemile3
kızalr hoya doğuma mı gitti
bu günün hasılatı ne
kaşıntısı olup dogum yapan kişi paçiydi...
alla allaa
hiç hatırlayamadım ki :uhm: :uhm:
ama cindirelle panik yapma canım
bişi olmaz allahın izniyle
Lutfeen hatirlayin kimdi?
Yaa benim de asiri son gunlerde. Bir de cilt kasintisi diil bu anniyorum ben:sinifsinif: Sanki kanimda bisi gectigi yeri yakiyo kasindiriyoo.
Karacigerdeki rahatsizlik yuzunden mi alacaklarmis bebisini?:1shok: Ahh ne olcam ben yaa. mafoldumben
Kaşınanlar gebelik molestazı için dokotra gidip karaciğer enzimlerine baktırsın.Kan tahlilinde belli olur.Korkmayın ,sadece tedbir alırsınız en azından.
Bir de planlı sezeryan olacakların bebekleri ka.çıncı haftada alınacak38+dan sonra mı?
sağol canım
juli sen o zaman 40+larda mı doğurcan yani 24 aralıksa
ceyce de kurtuldu darısı başımıza inşallah
kızlar daha önce sordummu hatırlamıyorum ama böle tarih verilmiş sezeryan olcak kıslar alttan muayene oluyorlar mı?başın sagolsun surprız kim öldü bilmiyorum ama.bide ben bilirim ne zaman doguma gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?