2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayır bebeğe bir zararı yoktu,anne çok sıkıntı çektiği için erken alınacaktı bebeği,ve sezeryanla doğum yaptığını yazmıştı

Kaşınanlar gebelik molestazı için dokotra gidip karaciğer enzimlerine baktırsın.Kan tahlilinde belli olur.Korkmayın ,sadece tedbir alırsınız en azından.

Bir de planlı sezeryan olacakların bebekleri ka.çıncı haftada alınacak38+dan sonra mı?

Bizim diger baslikta liste vardi ya hani, belki orada adi vardir hatirlarsin Mehlika.
Sana zahmet bi baksana canim ya...

cnm benim de aklıma geldi,baktım listeye ama çıkaramadım,
sen niye stres yapıyorsun,yarın dra gidince söyle druna,o arkadaşınki çok farklıymış,kabarıyormuş falan,off vaktim olsa sayfaları karıştırıp bulsam ama o kadar çok sayfa var ki,
ya kızlar hatırlıyanınız yok mu ,ben hayal mi gördüm yoksa:bbo:

canım benim 39+0
gebelik şekerimden dolayı aslında + ksurlarda yapacaktı ama yılbaşına denk geliyo diye yılbaşı 2 gün öncesi
inşallah planlandığı tarihte sağlıcakla gelir

böle diye diye dogurtacak bunlar seni juli.sürpriz yapcak meloş bence ansızın ceeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyecek.kaydirigubbakcemile

suprise başınız sağolsun,mekanı cennet olsun (

sağol canım

benimki sadece bi istek :roflol:
1 ocağı beklemesi cok zor :1no2: 41+3 olması lazım
21,12,2009 güzel tarih gibi geldi bana zemuszemus
yoksa melisanın keyfini beklersem fosillencek içimde kaydirigubbakcemile3

juli sen o zaman 40+larda mı doğurcan yani 24 aralıksa

ceyce de kurtuldu darısı başımıza inşallah

alla allaa
hiç hatırlayamadım ki :uhm: :uhm:

ama cindirelle panik yapma canım
bişi olmaz allahın izniyle

Insallah canim.
Kontrolum haftayaydi ama hemen doktorumu ariyacam, su adam bi uyaniverse sonra gitcem hastaneye. 1 hafta daha cekemem bu derdi:1no2:

Ya kisaca anlatmistim. 30. haftasinda tam da ultrason kontrolu sirasinda bbegin kalp atislari cok dustu diye birden bebegi almaya kalkmislardi zaten. Ameliyathanenin kapisindan donduk walla. Simdi bu karacigerden kaynaklanan hastalik da kalp atislarinda duzensizlik yapabilirmis diye yaziyo bi yerde.

Aslinda netten okuyup okuyup paranoya yapmak adetim degildir ama icim karardi ya:sinifsinif:

ayyyyyy niye bu kadar panik yaptın.herkesin sorunu farklı bende kaşınıyorum.ara ara kaşıntı nöbetleri geliyo.cız cız yanıyo böle karnım bacaklarım.benimki bebiş çok büyüdügü haftalarda oluyo.yırtılıyo.bol bol kremleniyorum.belki yedigin bişi dokunmuştur.herşeyden önce dr sor.sormadanda bu kadar panik olma.lmaz::umursamaz:yasakkelime

benimki 20 gün sonra alıncak.

kızlar daha önce sordummu hatırlamıyorum ama böle tarih verilmiş sezeryan olcak kıslar alttan muayene oluyorlar mı?başın sagolsun surprız kim öldü bilmiyorum ama.bide ben bilirim ne zaman doguma gidiyo?

Selam kızlar....

hergün doğum haberi alıyoruz artık maşallah maşallah bu erkencilerin hepsi sezeryan sanırım 1-2 hafta sonra normal doğum haberleride almaya başlarız....

kızlar kendinizi kollayın ben hergece üstümü açıp yatmaktan sanırım şifayı kaptım dün işe bile gelemedim ilaçta alamıyorum ıhlamur ve meyvelerle idare etmeye çalışıyorum ama iyi değilim....

bu arada bu sabah ben yine nst ye girdim doktorum herşey iyi dedi haftaya tekrar kontrole gidicem 38. haftada neyin ne olacağına karar vericez dedi.

bu arada krizalit & womarch salı günü size bakıp durdum ikinizinde girmeyeceği tuttu foruma (( ben Sema hanıma başladım ya salı günü telime 1 mesaj yarın leyla hanıla randevunuz var! aha kaldım öylece ne yapıcam ben şimdi diye çünkü semaya başlamış oldum bir de aynı hastanedeler meğerse iptal olan randevumu 16 aralığa kaydırmışlar birde leyla hanımı herkes bu kadar övmüşken epey bir kıvrandım burada ne yapsam ne yapsam diye sonunda eşim demekki hallımızda sema hanım vardı ona gittik gel değiştirme artık dedi ve ben iptal ettim leyla hanım ile randevuyu bugünde NST de iken doğumhaneden fena çığlıklar yükseldi hemşire geldi telfonla leyla hanımı aradı Hastanız illa sizi yanında istiyor gelirmisiniz diye çağırdı normalde doktorlar belli bir ana kadar hastanın başında durmuyor tabi ama baktım buranın doktorları sürekli girip çıkıyordu doğumhaneye leyla hanım, sema hanım ve seval hanım sürekli girdi çıktılar....

kızlar ben geldım
bebegımın kalp atısları ıyıymıs
kşlosuna bakmadı dr
daha sonra cıktık gezdık
sancım oldu yıne dra gıttım
açılma varmı dıye baktı yokmuş,
yalancı sancı dedı
haftaya kontrole çagırdı
gece de olsa dogumum çagırdıgımız zaman gelecekmiş.
grıp aşısını mutlaka ol dedı
hayatı tehlıken olabılır dedı
gıttım oldum aşıyı
bu arada eşimdede bişey çıkmadı
iltıhab devam edıyor
doktoru ilaç yazdı bakalım
1 ay sonra tekrar gıdıcez
şimdilik bizden haberler bu kadar
bu arada druma dedım doktor bey ben çok korkuyorum
merak etme hiç korkma bişey olmaz dedi
sagolsun ıyı moral verdiiiii

Son düzenleme:
kızlar daha önce sordummu hatırlamıyorum ama böle tarih verilmiş sezeryan olcak kıslar alttan muayene oluyorlar mı?başın sagolsun surprız kim öldü bilmiyorum ama.bide ben bilirim ne zaman doguma gidiyo?

canım yapmadı yapıcamda demedi
herhalde gerek yok yani alttan bakmaya

benbilirim bu cuma mı dedi haftaya cuma mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…