2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım eşine geçmiş olsun
domuz gribi aşısımı oldun
hadi bakalım iyi olması güzel
neden kilo söylemediki acaba

geçmiş olsunn..ben de elyaf yorganı çıkartıp attım bir tarafa, yün yorgan da çok ağır geldii,en sonunda battaniyeyle çözdüm durumu..yoksa geceleri terleyip üşüyoruz,dikkat et kendine..
sendeki de şansmış,neyse sema hn dan da memnunsan çok da farketmez kısmet değilmiş hakkaten..randevunu kaydırmışlar demek aferin onlara,benim randevunun iptal edildiğini haber vermediler bile,ben arayıp hallettim,leyla hn ın iptal ettiği randevuları araya alabileceğini aklıma bile getirmedim,anlamadım ki tahmin ettiğimiz gibi yoğun değil herhalde -tatlicadiarzu-
geçen sefer benim kontrolumde de leyla hn ı çağırmışlardı,kendi hastası için de değildi anladığım,bişeyi takamadık dediler,5-10 dk gitti,tekrar geldi,dediğin gibi mekik dokuyorlar orada..

teşekkürler canım valla hastalık kötü çekilmiyor hele bide bu haldeyken! sema hanımda epey arada boş kalıyordu ben nst yi çok bekledim bugün o yüzden baya bir gözlemleme şansım oldu...

bu arada arkadaşlar boy hesabı nasıl yapılıyordu FL ile bir rakam çarpılıyordu sankiii???????????:kedi:

fl x7..

merhaba arkadaşlar,
neler oluyor böyle, ama vardı bu ocak annelerinde bişi ilk bebek ekimde geldi ocağı beklemeyeceği belliydi minişlerin, beklesinler ama yaaa...
culicim sen bakma sana sataştıklarına, onlar çocuğu içinde tutamıyorsa sen ne yapacaksın, senin kız sözünü dinliyor uslu uslu duruyor orada, hem tickera göre daha 7 günün var, onların bebileri bruk seninkinin olgunluktan bal damlayacak yanaklarından:)

rapunzel, verdiğin haberlere sevindim, sen de iyi bir karar vermişsin, sonuçta sema hanımda iyi bir dr. sana bir gün veröiş miydi?

bende pazartesi leyla ya gidicem
bakalım nolcak ne dicek

bu akşam aksilik olmazsa medipole gidicem arkdasım doğum yaptı
odaları ilgileri nasıl bi bakim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlar şimdi doktordan girdim iki seferntsye girdim ilkinde uyanmadım oğluşum meyvesuyuyla gofret yedim uyandı sıpam herşey yolunda dedi doktor istersen ayın 25inde alıyım dedi sezeryana dedi ama benim fikrimi sorarsan ocak 4ü bekleyelim bebek gününü tamamlasın derim dedi bebişim 3550 gram gözüküyo doğana kadar4ü geçer dedi bakalım eşim akşam evegelsin kararvericez tarih hakkında ama benimde gölnüm 4 ocaktan yana durabilirsem 1 hafta için bir sene kaybetmesini istemiyorum yani hoya ve juli yolunuzu açtım ben bekliyom doğurun anacım izin verdimkaydirigubbakcemile3

benim doktorum da başta aşıya karşıydı son gelen aşının sakıncası yok dedi ve ankarada 3 doktora danıştım üçüde ev hanımısın kendini koru gerek yok dediler güvendiğim doktorlar bunlar ben artvinde yaşıyorum salgın burda henüz tehdit oluşturmuyor...

maşallah oğlusuna canım kocaman olmus
bencede ocağı bekle birr yas kaybetmesin

maşallah oğluşuna :) bencede durmuşken 1 hafta daha bekleyin derim ama tabi karar seniin ve eşinin

bakalım nolcak ne dicek

bak bakalım juli sen nasıl bulacaksın..normal oda var,bir de suit..suit için geceliği 210 tl ekstra ödeniyor..ben arkadaşımı ziyaret ettiğimde kötü bulmamıştım,ama kendim için gittiğimde pek iç açıcı gelmedi :çok üzgünüm:
bu arada medipol un bebek sayfası var,hangisi arkadaşınınki,belki yüklenmiştir resmi,bayılıyorum ben onlara bakmaya Şeniz

doğum içinmi?

şimdi haftada bir beni alıyor haftaya cuma yine ordayım bir sonraki hafta 38 oluyorum o haftada doğumu konuşuruz dedi....normalde benim doğum 17 ocak ama sezeryan olursa o kadar beklemezler ben bugün kendisine bebeğin kordon boynunda normal doğum yapamam herhalde diye sordum dediki kordon normal doğuma engel değil ama 38. haftada bakıcaz bu işlere

tesekkur ederım cnm ıyılesecek ınsallah
evet domuz grıbı asısı
kılosuna bakmadı cunku ultrasona almadı
sancım oldu dıye tektrar gıttım ama
acılma yokmus
haftaya bakar sanırım
21 gun once 2400 cıvarıydı cnm
ıyı degıl mı klosu

ayy hepsi acılıyor arkadasın bebeği acılmıyor
sinir oldum :umursamaz:

bakalım nolcak ne dicek

hayırlısı bakalım, sen odalara bakta bizide bilgilendirirsin ben aslında bugün bakacaktım odalara ama çok fazla vaktimiz gitti orada çıkmak zorundaydık (

canım sene kaybetmesinden ziyade anne karnındaki 1 gün bile onlar için çok faydalı tabi riskli bir durumu yoksa, bekleyebiliyorsa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…