tesekkur ederım cnm ıyılesecek ınsallah
evet domuz grıbı asısı
kılosuna bakmadı cunku ultrasona almadı
sancım oldu dıye tektrar gıttım ama
acılma yokmus
haftaya bakar sanırım
21 gun once 2400 cıvarıydı cnm
ıyı degıl mı klosu
yapma yaa..baktım bazılarını yüklememişler galiba..bende de çarpı çıkıyor dün ve bugün..ayy hepsi acılıyor arkadasın bebeği acılmıyor
sinir oldum :umursamaz:
yapma yaa..baktım bazılarını yüklememişler galiba..bende de çarpı çıkıyor dün ve bugün..
maşallah oğlusuna canımkocaman olmus
bencede ocağı bekle birr yas kaybetmesin
maşallah oğluşuna :) bencede durmuşken 1 hafta daha bekleyin derim ama tabi karar seniin ve eşinin
hayırlısı bakalım, sen odalara bakta bizide bilgilendirirsin ben aslında bugün bakacaktım odalara ama çok fazla vaktimiz gitti orada çıkmak zorundaydık(
canım sene kaybetmesinden ziyade anne karnındaki 1 gün bile onlar için çok faydalı tabi riskli bir durumu yoksa, bekleyebiliyorsa.....
ben de katılıyorum,hem sene kaybı olmaz,hem de 1 hafta 1 haftadır,her ne kadar sabırsızlansak da.. hihoyyytteşekkür ederzi seda teyzesi juli teyzesi rapunzelcim doktorumda aynı şeyi dedi 1 gün bile onlar için çok önemli dedi herşeyde yolundayken ben beklemek taraftarıyım dedi eşiminde itiraz etceni sanmıyorum zaten onun tek tasası hep işler ona kalıyo diyeydi zaten cumartesi günü annemde geliyo rahatlarım iş yönündende kızlar hayo cornasodan habervarmı henüz geçmişe bakamadım bi yandan yemek yapmaya çalışıyom lekem geldi demişti bilginiz varsa benide bilgilendirin bu gece giremeyebilirm kaynatam bende bu odada yatıcak
ben de gelimm -tatlicadiarzu-napalım
bende akşama gidip canlısını görürüm kaydirigubbakcemile2
bak bakalım juli sen nasıl bulacaksın..normal oda var,bir de suit..suit için geceliği 210 tl ekstra ödeniyor..ben arkadaşımı ziyaret ettiğimde kötü bulmamıştım,ama kendim için gittiğimde pek iç açıcı gelmedi :çok üzgünüm:
bu arada medipol un bebek sayfası var,hangisi arkadaşınınki,belki yüklenmiştir resmi,bayılıyorum ben onlara bakmaya Şeniz
doğum içinmi?
şimdi haftada bir beni alıyor haftaya cuma yine ordayım bir sonraki hafta 38 oluyorum o haftada doğumu konuşuruz dedi....normalde benim doğum 17 ocak ama sezeryan olursa o kadar beklemezler ben bugün kendisine bebeğin kordon boynunda normal doğum yapamam herhalde diye sordum dediki kordon normal doğuma engel değil ama 38. haftada bakıcaz bu işlere
bakarız tabbii...sen yolla şimdi hastanenin sayfasını :1hug:benim hastanedede resim kaç kilo saat kaçta doğdu vs. gösteriliyo sitesinde
ayy sağlıcakla doğurayımda bakarsınız taammı
amma matrak olur,arkana saklanırım,çaktırmadan öpmeye çalışırım bebeği..onlar da elde terlik kovalarlar beni..koşuyolu ışıklarda bekliyorum ben seni sositosositogeeel :CüvCüv::CüvCüv:
bakarız tabbii...sen yolla şimdi hastanenin sayfasını :1hug:
amma matrak olur,arkana saklanırım,çaktırmadan öpmeye çalışırım bebeği..onlar da elde terlik kovalarlar beni..koşuyolu ışıklarda bekliyorum ben seni sositososito
julicim
Aksamlari koltukta sizip kaliyorum cok yoruldum bu ara(((
Merhaba kizlar
Nasilsiniz? Ben 2 hafta yokum bu arada dogran olursa Allah yardimcisi olsun .Sanirim juli sen doguma gidersin simdiden tebrik edeyim.Burda bayram basliyor oglanla esim 2 hafta tatile ciktilar.Bi bes dakika bile nete girecek vakit bulamam artikNe yapsam bunlar evdeyken dogursammi ne.Bu gün ürologdaydim bebegin kafasi iyice göbegimden asagi gelmis o yüzden tuvalet yaparken daha daogrusu yapamamin sebebiymis ama dogum daha olmaz dedi doktor.Enfeksiyondan dolayi erken dogum riskinde yok artik dedi .Atlatmisiz yani neyse ama diger agrilarimin kiloun fazlaligindan oldugunu söyledi 69 kilo olmam gerekiyormus ama 74 olmusum fazla buldu .Dogum yapinca gecer dedi. Insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?