2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

alttan m ı baktı
acı varmı acı kaydirigubbakcemile3
kiloyuda takma iyidir tabii

eşinede gecmiş olsun

maşallah oğlusuna canım kocaman olmus
bencede ocağı bekle birr yas kaybetmesin

maşallah oğluşuna :) bencede durmuşken 1 hafta daha bekleyin derim ama tabi karar seniin ve eşinin

teşekkür ederzi seda teyzesi juli teyzesi rapunzelcim doktorumda aynı şeyi dedi 1 gün bile onlar için çok önemli dedi herşeyde yolundayken ben beklemek taraftarıyım dedi eşiminde itiraz etceni sanmıyorum zaten onun tek tasası hep işler ona kalıyo diyeydi zaten cumartesi günü annemde geliyo rahatlarım iş yönündende kızlar hayo cornasodan habervarmı henüz geçmişe bakamadım bi yandan yemek yapmaya çalışıyom lekem geldi demişti bilginiz varsa benide bilgilendirin bu gece giremeyebilirm kaynatam bende bu odada yatıcak

ben de katılıyorum,hem sene kaybı olmaz,hem de 1 hafta 1 haftadır,her ne kadar sabırsızlansak da.. hihoyyyt

benim hastanedede resim kaç kilo saat kaçta doğdu vs. gösteriliyo sitesinde
ayy sağlıcakla doğurayımda bakarsınız taammı

Merhaba kizlar
Nasilsiniz? Ben 2 hafta yokum bu arada dogran olursa Allah yardimcisi olsun .Sanirim juli sen doguma gidersin simdiden tebrik edeyim.Burda bayram basliyor oglanla esim 2 hafta tatile ciktilar.Bi bes dakika bile nete girecek vakit bulamam artik Ne yapsam bunlar evdeyken dogursammi ne.Bu gün ürologdaydim bebegin kafasi iyice göbegimden asagi gelmis o yüzden tuvalet yaparken daha daogrusu yapamamin sebebiymis ama dogum daha olmaz dedi doktor.Enfeksiyondan dolayi erken dogum riskinde yok artik dedi .Atlatmisiz yani neyse ama diger agrilarimin kiloun fazlaligindan oldugunu söyledi 69 kilo olmam gerekiyormus ama 74 olmusum fazla buldu .Dogum yapinca gecer dedi. Insallah.

merhaba womarch...
sen dedikten sonra ben son gittiğimde tekrar baktım odalara, hatta eşim kızdı her geldiğimizde oda mı bakacaz diye, bilhassa lavabo kapılarını ve tülü kontrol ettim...bişi yoktu:)))

evet doğum için canım... seninle bir gün var aramızda, ikimiz de aynı doğum yöntemini seçersek ya birlikte viyaklayacağız ya da birlikte bayılacağız...benim de 16 ocak.
dedin ya lelay hanımın hastası onu çağırıyordu diye,demekki normal doğumu zorluyorlar gerçekten, son gittiğimde leyla hanım plasenta başındaki damarlanma gerilemiş bence günün bekleyelim her ikisi için de demişti bakalım pzt. ne diyecek...

meltem abla enfeksıyonun gecmesıne sevındım
hakkında hayırlısı olsun
sımdıden aılecek sıze ıyı tatıller
dogum olursa faceden de olsa haber alırsın
hoscakal cnmm

benim hastanedede resim kaç kilo saat kaçta doğdu vs. gösteriliyo sitesinde
ayy sağlıcakla doğurayımda bakarsınız taammı
bakarız tabbii...sen yolla şimdi hastanenin sayfasını :1hug:

geeel :CüvCüv::CüvCüv:
amma matrak olur,arkana saklanırım,çaktırmadan öpmeye çalışırım bebeği..onlar da elde terlik kovalarlar beni..koşuyolu ışıklarda bekliyorum ben seni sositososito

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Askitom
Sagol canim.Enfeksiyonum bitmedi ama bebek böbrege baski yapmaktan vazgecmis kafayi iyice asagi döndürmüs zamanla oda gecer dedi doktor. Ramazan bayrami ve kurbani anlamadik ama bu almanlarin bayrami gelen gidenimiz cok olur özellikle aksam yemekleri icin .Gündüzde benim bi alakam yok ama oglanin okulu kocanin isyeri diye mecbur cagrilip peslerine takiliyorum koca göbek halimle gelemem demekte olmuyor.Yoruldugumla kaliyorum eglensem neyse.Arada bi facebook a bakabilirsem dogum haberlerini görürüm ordan.

aa meltemciğim çok özlüycez seni
çok geçmişler olsun enfeksiyon- bi bitmedi şükür ki riskin geçmiş
sorma bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bugün antibiyotiğe başladım 5 gün kullanıcam inşallah geçer
hazır doğum önü doğum önü
hiçte işlaçta kullanmamıştım bu kadar ay şansa bak
sağlık olsun bakalım

sevgiyle kal emi
çook öptüm

şimdiden iyi yıllara.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…