2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sola yatma iyi çünkü bütün büyük damarlar sagdan geçiyor sola yatınca kan akmımı daha iyi oluyor dr larda sola yatmayı öneriyor yemekten sonra falan.

sola yatınca sanırsam daha rahatta hareket ediyolar
bide yürümek falan dediler ama
juliye kafası çatının üstünde sola yatarsan girebilir kanala falan demişler ordanda bu kanıya vardım aslında

hımm anladım canım. Yürümek konusunda bi eksiğim yok şükür okulda in çık baya hareket oluyordu da yatma dediğim gibi işte. Bakalım onun için de benim için de hayırlısı ne ise o olsun.

iyiyim kızlr bu aralar iraz gaz sıkıntımız var
kakasını yapıyo bi süre rahat uyuyo sonra yine başlıyo gaz sancımız
emzirdim uyuyo şimdi
emzirmek ne güzel bişeymiş
süt sağmaktan biberonla ısıtmaktan bıkmıştım 3 gündür gündüz emiyo gece biberon veriyorum

bikaç kişi göğüs ucunu sormuş
benim aldığım nuby göğüs kalkanı arkadaşım bana göğüs kalkanı al demişti öylesine almıştım lazım olursa diye
aventin göğüs uçlarını kullananan biriyle konuştum o da memnunmuş benim kzıım beğendi onu kullanıyoruz

rzgar canım maşallah size
annesi olur o kadar gaz ne yapacaksın
canım sizin göğüs ucu probleminizmi vardıda
ben aldım ama benim göğüs uçlarım içe gömük emziremem diye çok korkuyorum

Rüzgarcım Tickerına baktım da 3 hafta 1 gün oldu demek. Ayyy ne kadar heyecanlı,bizim de vakit yaklaştıkça içimi çok güzel bir heyecan kapopuyorumnanaktanlıyor...

düzelmişşş demin çarpı vardı üstünde bende yeni yapmaya çalışacaktım
özgecim gazlı bebek olduk normal gaz değil sanki altında motor var sanarsınki kuru fasülye yedi ve koca insan dr damla verdi bugün getirecek babamız bakallım işe yarayacakmı

hiçç sıkmayın canınızı paşa paşa emiyor ondan gayette memnun
bizim kız küvezde biberona alıştı göğsümü alacak ama ucu yok eee biberondanda çektimi gelmesine alışkın bunu alamyınca deli oluyordu
neyse çok şükür onunla rahat ettik

biraz önce biri yazmıştı
aynı kısır döngüde geiyo zaman
emzir gazını çıkar hıçkırık tutar tekrar gazını çıkar yatır arada kızarır gaz sancısı gelir gazını çıkar omzunda yatırmak hoşuna gider birazda kendin için yatar omzunda sonra yerine yatırıyosun derken altını değiştir ağlamaya bşlar uyanır veee yine emzir.....
ama mükemmel bişey bugün omzumda yatıyoddu kafası bana dönük o kadar güzelki bak bak doyamıyosun
Allah sizin sağlıla kucağınıza almayı olmayanlarada biraz önce hamile kalmayı nasip etsin
tadı hiçbişeyle anlatılamaz
bugün 22 günlük olduk lohusalığın yarısı bitti abla olduk artık

mevlm nazarlardan korusun ikinizide

ruzgar sende yemene içmene ayaklarına dikkat et senden de geçiyor olabilir gaz..ayaklarını sıcak tut..gaz yapıcı yiyeceklerden bulgur nohut fasulye uzak dur.

nolsun arkadaslar ruzgarin dedgi gibi surekli ayni seyler
sagligi bebegin cok sukur daha iyi.sariligimiz kaldi biraz
bir de gaz var tabiii

evde tum gun kalmak biraz beni sıktı.hamileyken hep dısardaydim.eee hormonlarda devrede malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…