- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.061
mrb bende klomen kullanıp hamile kalmaya çalışanlardanım bu ay ilk defa kullandım merakla bekliyorum ama nedense hiç umudum yok çok gergin ve heyecanlıyım bu arada benimki 19 ocak benide ekler misiniz?
arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ben demiştim size pcoluyum diye adetim gecikti ama kist oluştu galiba diye bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............
arkadaşlar dün doktra gittim fitil vermişti antibiyotikle onları kullanıp hala daha kurumamiş ya tekrardan bidaha verdi kullanan varmı ?aramızda ilişkiyide yasakladı ilkinde yasaklamamiştı 7günlük inşallah kurur ya neden bulaştı bu illet akıntı doktorda cok hoş şaşırttı beni bakarsın akıntın durduysa benim işim bitmiştir gelmeyecekmiyim diye sorudugumda. anlayamadım sadece akıntıyamı bakacak bu ben nasıl diyecem yumurta takıbi yapalım diye bunları doktor önermez mi arkadaşlar şaşırdım kaldım ya zaten yakın diye buldum bu doktoru inşallah ii ugurlu gelir.
slm canım nasılsın
inşallah oda olur canım
slm canım nasılsın görüşmeyeli cevabın için tşk ederim ben düşükten bahsettim olmasa tekrardan söylerim dedigin gibi baktım ilgilenmiyor eski doktoruma gidecem bu arada bişe soracam belki bilirsin fitil bittikten sonra ilişki olabilir degilmi ben sormayı unutmuşumbanada öyle olmuştu geçen yaz eşler birbirinden alıp verirlermiş geçtiğinde tekrar başlamasının nedeni bu kondomsuz birliktelikten dolayı.sen çocuk istediğinizi önceden düşüğün olduğunu yumurta takibi yaptırmak istediğini falan söyle baktın halen pasif ilgisiz doktorunu değiştir maydonoz suyu iltihaba birebir kaynatıp içebilirsin olumunekankayizsmile
bulut neresindesin ankaranın belki komşuyuz kızinşallah hepimizin göbüşleri bebişle dolarkaydirigubbakcemile3
yanliş adres)))bulut neresindesin ankaranın belki komşuyuz kız
sukur kavusturana.. once cok merak ettıgın sorunun cvbını vereyım cnm. ben preseedi sıparıs ettım 130tl odenen yerde. sıparıs 15gun gecıkınce ıletısıme gectım.onlar bana bakudekı merkez postaneyle gorusmem gerektıgını soyledıler.ben gorustum ama kımsenın bılgısı olmadıgından satısımın ıptalını ıstedım. kısacası iş cok uzadıgından ıptal ettırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?