- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.081
slm canım nasılsın görüşmeyeli cevabın için tşk ederim ben düşükten bahsettim olmasa tekrardan söylerim dedigin gibi baktım ilgilenmiyor eski doktoruma gidecem bu arada bişe soracam belki bilirsin fitil bittikten sonra ilişki olabilir degilmi ben sormayı unutmuşum
canım sesin cıkmıyor ne yapıyon yanlişlıkla sana sormuşum buluta yazıyordum .bendeki sorun sendede olmuş pekala gectimi fitilmi kullandın canım gectigini anlıyabiliyormusun
bana mı verdin cevap canım önceden sordugum sorumu ovulasyon testini medi smar var onu alan varmı ben bulamadım eczanelerde yok ya ona benzer başka bişe varmısukur kavusturana.. once cok merak ettıgın sorunun cvbını vereyım cnm. ben preseedi sıparıs ettım 130tl odenen yerde. sıparıs 15gun gecıkınce ıletısıme gectım.onlar bana bakudekı merkez postaneyle gorusmem gerektıgını soyledıler.ben gorustum ama kımsenın bılgısı olmadıgından satısımın ıptalını ıstedım. kısacası iş cok uzadıgından ıptal ettırdım
canım ben günlük pet cok kullanırım ben iltihap kendim anlamadım cok sık degiştiriyordum namaz kıldıgım için doktora gittim cocuk olmuyor diye durumumu anlattım muaayene yapım dedi yaptı smer testi ordada cıktı ve kendi bişenin içinede muayene esnasında aldı iltihap var dedi acaba ondan dolayımı olmaıgını düşündü anlayamadım benim görevim bitti ne demek sanki sorun iltihaptaymış gibi davrandıfitil ve antibiyotik kullanmıştım tekrarladı tekrar kullandım sonra.saten iç çamaşırı falan kullanma pamuklu iç çamaşırı kullan günlük pedlerde daha çok yapıyor akıntım oluyordu sürekli ordan anlıyordum geçmediğini şimdi sadece ovulasyon günlerinde oluyor.senin iltihap olduğunu nasıl anladı doktor?
canım herhangi bir yerdenmi bildigin adres varmı kredi kartı numarasımı veriyoruz bir sorun olurmu nerden sipariş verdin medismart cok ii diyorlarevet ya şükür.sen türkiyeden sipariş etmişsin şimdi anladım.ebaydan amerikadan sipariş etsek sorun çıkarmı acaba? yarın ekleyeceğim msn ni benim laptopta sorun var msn i açmıyor.
canım ben günlük pet cok kullanırım ben iltihap kendim anlamadım cok sık degiştiriyordum namaz kıldıgım için doktora gittim cocuk olmuyor diye durumumu anlattım muaayene yapım dedi yaptı smer testi ordada cıktı ve kendi bişenin içinede muayene esnasında aldı iltihap var dedi acaba ondan dolayımı olmaıgını düşündü anlayamadım benim görevim bitti ne demek sanki sorun iltihaptaymış gibi davrandı
canım herhangi bir yerdenmi bildigin adres varmı kredi kartı numarasımı veriyoruz bir sorun olurmu nerden sipariş verdin medismart cok ii diyorlar
allah razı olsun balım bende anlamadım fitilimi kullanmım bittikten sonra son bir kez daha giderim bakalım ne diyecek cuma bitiyor pazartesi gider bakalım ne diyecek bende anlamadım ki doktoru sen nerden anlayacan ordan berionun görevi nasıl biter ya daha yeni başlıyor olması lazım ne biçim doktormuş anlamadım gitti.artık kullanma bence bir süre günlük pet.dediğim gibi maydonozun saplarınıda kayantıp ılınınca iç söküyor iltihabı.namazlarınıda Allah kabul etsin
canım ben günlük pet cok kullanırım ben iltihap kendim anlamadım cok sık degiştiriyordum namaz kıldıgım için doktora gittim cocuk olmuyor diye durumumu anlattım muaayene yapım dedi yaptı smer testi ordada cıktı ve kendi bişenin içinede muayene esnasında aldı iltihap var dedi acaba ondan dolayımı olmaıgını düşündü anlayamadım benim görevim bitti ne demek sanki sorun iltihaptaymış gibi davrandı
evet canım fıtıl kullanıyorum antıbıyotıkde sendemı yaŞadıncanım merhaba.. Vajınal ıltıhaplanmamı yasıyorsun..
yenimi uyandın yoksa kızzzzmutlu günler diliyorum herkese......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?