2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

fitil kullanılırken ilişki olmaz canım ya ben öyle biliyorum.iyiyim be ne olsun sen nasılsın? bence iyi bir doktora git önceki yaşadıklarınıda anlat güzel bi tedavi versin uzatmasın öyle sakız gibi

canım sesin cıkmıyor ne yapıyon yanlişlıkla sana sormuşum buluta yazıyordum .bendeki sorun sendede olmuş pekala gectimi fitilmi kullandın canım gectigini anlıyabiliyormusun

fitil ve antibiyotik kullanmıştım tekrarladı tekrar kullandım sonra.saten iç çamaşırı falan kullanma pamuklu iç çamaşırı kullan günlük pedlerde daha çok yapıyor akıntım oluyordu sürekli ordan anlıyordum geçmediğini şimdi sadece ovulasyon günlerinde oluyor.senin iltihap olduğunu nasıl anladı doktor?

bana mı verdin cevap canım önceden sordugum sorumu ovulasyon testini medi smar var onu alan varmı ben bulamadım eczanelerde yok ya ona benzer başka bişe varmı

ovulasyon kitlerinden al yeşil olanlardan gg den sipariş ver eve gelir hemen yok o arkadaş bana cevap verdi eczanelerde bulamazsın ovulasyon testlerini canım

canım ben günlük pet cok kullanırım ben iltihap kendim anlamadım cok sık degiştiriyordum namaz kıldıgım için doktora gittim cocuk olmuyor diye durumumu anlattım muaayene yapım dedi yaptı smer testi ordada cıktı ve kendi bişenin içinede muayene esnasında aldı iltihap var dedi acaba ondan dolayımı olmaıgını düşündü anlayamadım benim görevim bitti ne demek sanki sorun iltihaptaymış gibi davrandı

evet ya şükür.sen türkiyeden sipariş etmişsin şimdi anladım.ebaydan amerikadan sipariş etsek sorun çıkarmı acaba? yarın ekleyeceğim msn ni benim laptopta sorun var msn i açmıyor.
canım herhangi bir yerdenmi bildigin adres varmı kredi kartı numarasımı veriyoruz bir sorun olurmu nerden sipariş verdin medismart cok ii diyorlar

onun görevi nasıl biter ya daha yeni başlıyor olması lazım ne biçim doktormuş anlamadım gitti.artık kullanma bence bir süre günlük pet.dediğim gibi maydonozun saplarınıda kayantıp ılınınca iç söküyor iltihabı.namazlarınıda Allah kabul etsin

canım herhangi bir yerdenmi bildigin adres varmı kredi kartı numarasımı veriyoruz bir sorun olurmu nerden sipariş verdin medismart cok ii diyorlar

bakayım yarın netten sana özel mesaj atarım.ben burdan aldım.hiç bir sorun çıkmaz merak etme.istersen ovulasyon testleri kullananların topiğe gir onlarla konuş onlarda yardımcı olur bende olurum seve seve medismart tükürükle olanmı?

allah razı olsun balım bende anlamadım fitilimi kullanmım bittikten sonra son bir kez daha giderim bakalım ne diyecek cuma bitiyor pazartesi gider bakalım ne diyecek bende anlamadım ki doktoru sen nerden anlayacan ordan beri)))) benim şansım ne yaparsın

canım merhaba.. vajınal ıltıhaplanmamı yasıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…