- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.101
cok teşekkür ederim canım msj aldımm bakacam eşim gelsin şimdi arkadaşim var gititkten sonra görüşürüz şimdilik byyenimi uyandın yoksa kızzzz
slm arkadaşlar geçen ay adet tarihim 4 gün gecikti int. hesaplatıcıya hesaplattım ama çpk uzun geldi bana hiçbirşey anlamadım siz gecikme olunca nasıl hesaplıyrsunuz benim ilk kez oldu
4de kadar uyuyorum demiştin ya yanlış anlamadıysam öylesine takıldım canımyok canım olurmu öyle şey haftaiçine güzel başlayalım diye dedimzemuszemus
cok teşekkür ederim canım msj aldımm bakacam eşim gelsin şimdi arkadaşim var gititkten sonra görüşürüz şimdilik by
4de kadar uyuyorum demiştin ya yanlış anlamadıysam öylesine takıldım canım
4de kadar uyuyorum demiştin ya yanlış anlamadıysam öylesine takıldım canım
bende bakayım şimdi hesaplayım bakalım adetlerini zeyneparzu
başka bir hesaplayıcıyı dene istersen canım emin ol gerçekten doğrumu diye
canım int varya onlara hesaplattım ama kendi hesabımla tutmuyor
tahmini olarak 18ocakta başlayacakmış adetin ve 30/12/10 ve 4/1/10 arasındada hamile kalma olasılığın varmış canım
verdiğin tarihler doğruysa neden senin hesabınla tutmasın ki??? sen bunlara kafanı takma ozaman canım bekle bakalım adet tarihini senin hesabınmı doğru yoksa hesaplayıcılarmıopuyorumnanaktan
eski adet tarihlerime göre düzensiz olanı saymazsam 16 yada 17 sinde olmam gerekirdi bu aydamı düzensiz bilmiyorum geçen ay hamileyim danmıştım ilk kez 4 gün gecikmişti
umut dünyası işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?