2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
tebrik ederim canım belirtileri ve adetten ne kadar sonra nasıl öğrendiğini yazar mısın
bulut nasılsın canım kac yılık evlisin cocuk calışması ne zamndır.bizlerde cocuklarımızı kucagımıza alacagımız gün gelecekmi acaba bende 1bucuk yıl evliyim 1düşügüm oldu birsenedir de calişmalar devam ama bebiş biiraz inatcı cıktı gelmemekte ısrar ediyor:)))

evet canım fİtİl kullanıyorum antİbİyotİkde sendemİ yaŞadın

pelinsee, canım ıltıhplanma derken sıstıtmı mantarmı.. asıl problem ne.. ben bıkac defa yasadım.. antıbıyotık kullandıgın zamanda yan etkı olarak mantar yapar mutlaka.. sana tavsıyem şu olabılır.. papatya suyu antıseptıktır yanı mıkrop oldurucu.. onu kaynatıp buharına oturabılırsın fazladan kaynat bı kısmını sısye koy.. at buzdolabına.. pamukla arada oraya pansuman gıbı sur.. ben kendım yaptıgım ve faydasını cok gordugum ıcın yazıyorum... gecmıs olsun

kızlar........ hamileyimmmmmm

canımm çok sevindim. Hayırlı olsun. nasıl öğrendin test negatif cıkmıstı diye hatırlıyorum. kacıncı gun yaptın? benim de gecti sanırım gunum ben pek ümitli değilim bu aydan. ama hala olmadım. bugun test yaptım negatif çıktı. ama baya bi akıntım var. hatta bugün adet oldum sandım eve geldim baktım ki bi şey yok sadece akıntı. bilmiyorum ne olur bu işin sonu...bilmiyorumkismile

ah canım sıstıt diye bişe cıkmadı agzından doktorun mantarda yok .krem verdi kaşintıya olursa sür diye olmadı antibiyotik fitil bu cuma bitecek sonrasıdamı kaşıntı olurmu .kaşintıyı ben 8ay önce midemden dolayı dokt gittim ilaç verdi ilaç antibiyotik vardı ondan sonra bende kaşıntı oluştu hayatımda ilk kez o zaman doktora gittigimde smer testi yaptı mantarla bakterisi oluşmu dedi ilaç krem verdi gecti daha kaşinmadı bundada şimdilik kaşıntı yok acaba sonramı cıkar anlamıyorum ki cok teşekkür bitanem allah razı olsun dikkate alacam kaşintı olursa yaparım

canım 2 yıl olacak
ben bebek düşündüğüm ilk ay hamile kaldım 10. haftada düşük yaptım temmuzda düşük yaptım
bütün değerlerim normal
temmuza kadar sürem var olmazsa tedavi ol dedi doktor
ama bu ay son şansım eşim 6 ay kadar başka şehirde olacak kısmet

canım bende agustosta yaptım dusuk 2 aylıkken.. umıdımızı kırmayalım. ben ılk defa tekrar gecen ay denedım.. beklıycez gorucez ıste malesef..

kaydirigubbakcemile2slm kızlarr.. ne zamandır giremiyorum. pazar günü nihayet adet oldm. yeni tarihim 17 şubat...
hamiş var galibaa.. htyz hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn... başka var mı kızlarr geçmişi okumadım ama... hadi iinş. her girdiğimde güzel bi haber alayımm...delikafadulden

bu arada hayıt tohumu aldım. sabah fırsat olmassa akşam demleyip içmeye başladımm... çookkk acııı veee serttt ezilmiyorr... biraz ezmeye çalıştım ama 10 da 1 i falan toz haline geldi. inş. şubat ayındaaa çift çizgiyi görürüzz. yenii ayy yeni umutt Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versinnn....

ben çıkıyorum. kimseyle denk gelmedik ama olsun.. iyi gecelerr herkeseeee. öpüldünüzz...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben..18 aylık bir kızım var benim..bir bebeğim daha olsun istiyorum..bu ay korunmayı bıraktım ..ilk gebeliğim 5 ay sonra olmuştu..bu defa kaç ay bekleyeceğim bilmiyorum..neyse hayırlısı artık..

hoşgeldin aramızaa.s. Allah bağışlasın kızını öpüyorum heryerindenopuyorumnanaktan ekliyorum listeye hemen kardeşide kısa zamanda dilerim hemen gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…