- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.121
tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasıp etsin darısı başimiza tez zamandakızlar........ hamileyimmmmmm
bulut nasılsın canım kac yılık evlisin cocuk calışması ne zamndır.bizlerde cocuklarımızı kucagımıza alacagımız gün gelecekmi acaba bende 1bucuk yıl evliyim 1düşügüm oldu birsenedir de calişmalar devam ama bebiş biiraz inatcı cıktı gelmemekte ısrar ediyor:)))tebrik ederim canım belirtileri ve adetten ne kadar sonra nasıl öğrendiğini yazar mısın
evet canım fİtİl kullanıyorum antİbİyotİkde sendemİ yaŞadın
kızlar........ hamileyimmmmmm
ah canım sıstıt diye bişe cıkmadı agzından doktorun mantarda yok .krem verdi kaşintıya olursa sür diye olmadı antibiyotik fitil bu cuma bitecek sonrasıdamı kaşıntı olurmu .kaşintıyı ben 8ay önce midemden dolayı dokt gittim ilaç verdi ilaç antibiyotik vardı ondan sonra bende kaşıntı oluştu hayatımda ilk kez o zaman doktora gittigimde smer testi yaptı mantarla bakterisi oluşmu dedi ilaç krem verdi gecti daha kaşinmadı bundada şimdilik kaşıntı yok acaba sonramı cıkar anlamıyorum ki cok teşekkür bitanem allah razı olsun dikkate alacam kaşintı olursa yaparımpelinsee, canım ıltıhplanma derken sıstıtmı mantarmı.. asıl problem ne.. ben bıkac defa yasadım.. antıbıyotık kullandıgın zamanda yan etkı olarak mantar yapar mutlaka.. sana tavsıyem şu olabılır.. papatya suyu antıseptıktır yanı mıkrop oldurucu.. onu kaynatıp buharına oturabılırsın fazladan kaynat bı kısmını sısye koy.. at buzdolabına.. pamukla arada oraya pansuman gıbı sur.. ben kendım yaptıgım ve faydasını cok gordugum ıcın yazıyorum... gecmıs olsun
bulut nasılsın canım kac yılık evlisin cocuk calışması ne zamndır.bizlerde cocuklarımızı kucagımıza alacagımız gün gelecekmi acaba bende 1bucuk yıl evliyim 1düşügüm oldu birsenedir de calişmalar devam ama bebiş biiraz inatcı cıktı gelmemekte ısrar ediyor:)))
canım 2 yıl olacak
ben bebek düşündüğüm ilk ay hamile kaldım 10. haftada düşük yaptım temmuzda düşük yaptım
bütün değerlerim normal
temmuza kadar sürem var olmazsa tedavi ol dedi doktor
ama bu ay son şansım eşim 6 ay kadar başka şehirde olacak kısmet
kızlar........ hamileyimmmmmm
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben..18 aylık bir kızım var benim..bir bebeğim daha olsun istiyorum..bu ay korunmayı bıraktım ..ilk gebeliğim 5 ay sonra olmuştu..bu defa kaç ay bekleyeceğim bilmiyorum..neyse hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?