2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
olsun önemli değil benim dizüstü var onun ayrı var Allahtan yoksa bana hiç vermezdi sen yine iyisin :) bizde izliyoruz gözlerini almıyor diziden valla bide sesi açık çok önemli sanki:roflol:
kız ne buluyorlar bu dizide anlamiş degilim aynı birşey soruyorum 3dakka sonra algılıyabiliyor: ne yapalım benimki sadece buna bakar haberlere bakar arada da bi maç başka bişeye bakmaz benim diziler cokkk gına geldi onada benim dizilerden

bizimkiler pir gelcek bir gelcek tadını cıkartın diyor hayatın uyuyun eşinizlee ilgilenin ben geldigimde nasıl olsa eş diye uyku diye bişe kalmayacak diyor ondan canlarım bizi düşündükleri için gec gelmeye karar vermişler bulut senin doktorun varmı burda

yaa bizde lig tv var bide tuttuğu takımın değil diğer takımlarıda izliyor ben soruyorum cevap bile vermiyor ne algılamasıkaydirigubbakcemile3 ben dizi bile izleyemiyorum ya sen yine iyisin

ne tadı ya çocuksuz aile bile olduğunu anlayamıyor insan ilgilen ilgilen nereye kadar monotonlaşıyor bazen hayat ama çocuk olunca her günü her yaşı ayrı heyecanlı olsunda uyumayalım ya alalaım bebek arabasını gezelim parka götürelim mamalar yapalım değişik değişik masajlar yapalım bebe yağınla ohhh miss gibi:CüvCüv:

uy izlememmi ona bile zorla izletiyorum bazen kacıyor yatak odasındada var tv bilgisayarı alıyor gidiyor kulaklık taktırıyorum yanında izliyorum valla oda kendi işleriye ilgileniyor bilgisayarda o film cok getirir eve her gece oturur izleriz dizilerim bittikten sonra ne yapalım böylelikle zaman geciyor işte

cocugu olanlarda tam tersini diyor hayatınızı yaşayın cocuk olunca sıkıntılar artıyor diye ne bileyim herkez ayrı telden caliyor teknoloji ilerledi ya bir yolunu buluruz elbet düşünseniz ya cocugumuz oluyormuş hiç fırsat bulup giremiyormuşuz girdigimizdede cocuk için dert yanarmişiz bu günleri unuturmuşuz insan oglu böyledir elde edene kadar canı cıkar ettimi de kıymet bilmez inşallah biz böyle olmayız

bizde hep dvd film izleriz bol bol bazen daralıyorum bilgisayarda oyunlar oynar dizisini maçları izler böyle geçiyor işte sonra çocuk olunca zaman kalmıcak zaten tadını çıkartmaya çalışıyoruz

buluttttttttt ne yapıyon neden yazmıyon bacım kafanı dagıt biraz hem vakit gecer sen şimdi sabah yapamazsın haklısında ilk hamile kaldıgım gün geldi aklıma eşimle gittik tam adet oldugum gündü normalde geri vuruyor ya benimki ben şupelendim o gün geldiginde birgün bile gecmemişti kan tahlili yaptırdım hamile dyince doktor inanamamıştım cok degişik bir duygu am birşeylerin ters gittigi rüyalarımdan bile malum olmuştu bana ogün herkeze haber vermiştim 3günü sonlandıgında üzüldğm ama cok degil eşim daha kötü olmuştu ben onu teselli edip duruyordum 1ay ne yedi ne içti şimdi zaman gectikce ben kötü olmaya başladım olmayacak mı sorun ne diye kendimi bunaltım bu kez o benden daha ii

o çıktı sanırım canım ya sende düşünmemeye çalış aklına getirme tedirgin olma korktukça başına gelir derler ya korkma hiç Allahın izniyle anne olucaksın sağlıkla alıcaksın kucağına

türk komşun yokmu orda keşke olsa birtane olsa bile yeterdi sana senin için daha zor allah yardımcın olsun canım ya ben en azından bunalınca kendimi atıyorum komşuya yada arkadaşları cagırıyorum kafa dengi hepside evde hiç gecmiyor zamn eş beklersin gelselerde ne kadar ilgilenecekler dinlenmek istiyorlar işlerine karişilmasından hoşlanmazlar mototon ca hayat işte böyle devam onlarda üzülüyor bizlerin bu haline ne yapsınlar daha kötü durumda olanlar var en azından rahatız karişanımız yok istedigin saate yat istedigin saate kal canın istedigini yap ya büyükler başi,mizda olsaydı böyle olamazdık degilmi

tabi canım orası öyle yalnızız Allaha şükür bazen diyorum gurbet yurtdışı çok kötü ama önceden herkes geliyordu kalıyordu daha yeni 1aylık evliyken bile sinirlerim bozuluyordu hiç birşey anlamamıştım evlilikten şimdi mutluyum ama daralıyorum türk değil hiç bir komşum yok akşama kadar yalnızım bir Allah birben bazen dayanamıyorum isyan ediyor gibi oluyorum ama duayı bırakmıyorum hiç namazada başlasam çok iyi olcak ama ezan okunmuyor ya ne bileyim türkiyedeyken kılıyordum ne güzel ezan sesini insan sesini özledim valla amin ALLAH YARDIMCIMIZ sen şanslısın arkadaşların komşuların var değerini bil

kadınlar kulubünden biriyle tanıştım telefonda görüştük ama o şubatta gidicek türkiyeye onlar geçici burdalarmış ama çok iyi biri görüşcez haftaya inşallah sonra yine yalnız kalcam ne diyeyeim benimde kaderim böyleymiş

HAMİLELERİMİZ

DMTUMT84
PEMBE_PATİK
MESTİTOSH
ALENAM
KEKİKLİKEKLİK
HTCYZ
ULKUFUK
B.U.L.U.T
NEVYAS

günaydın kızlar,
benim 30. günüm bugün. hala regl olmadım. pek bi belirtide yok. adetim düzensiz olduğu için umutlanmakta istemiyorum. test yapmayada korkuyorum.sizler ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…