- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.361
sağol canım ya yarın haber veririm
biz niye böyle tvdeki gibi birden hamile olduğumuzu öğrenip sevinemedik yaaaaa
kız ne buluyorlar bu dizide anlamiş degilim aynı birşey soruyorum 3dakka sonra algılıyabiliyor: ne yapalım benimki sadece buna bakar haberlere bakar arada da bi maç başka bişeye bakmaz benim diziler cokkk gına geldi onada benim dizilerdenolsun önemli değil benim dizüstü var onun ayrı var Allahtan yoksa bana hiç vermezdi sen yine iyisin :) bizde izliyoruz gözlerini almıyor diziden valla bide sesi açık çok önemli sanki:roflol:
kız ne buluyorlar bu dizide anlamiş degilim aynı birşey soruyorum 3dakka sonra algılıyabiliyor: ne yapalım benimki sadece buna bakar haberlere bakar arada da bi maç başka bişeye bakmaz benim diziler cokkk gına geldi onada benim dizilerden
bizimkiler pir gelcek bir gelcek tadını cıkartın diyor hayatın uyuyun eşinizlee ilgilenin ben geldigimde nasıl olsa eş diye uyku diye bişe kalmayacak diyor ondan canlarım bizi düşündükleri için gec gelmeye karar vermişler bulut senin doktorun varmı burda
uy izlememmi ona bile zorla izletiyorum bazen kacıyor yatak odasındada var tv bilgisayarı alıyor gidiyor kulaklık taktırıyorum yanında izliyorum valla oda kendi işleriye ilgileniyor bilgisayarda o film cok getirir eve her gece oturur izleriz dizilerim bittikten sonra ne yapalım böylelikle zaman geciyor işte
buluttttttttt ne yapıyon neden yazmıyon bacım kafanı dagıt biraz hem vakit gecer sen şimdi sabah yapamazsın haklısında ilk hamile kaldıgım gün geldi aklıma eşimle gittik tam adet oldugum gündü normalde geri vuruyor ya benimki ben şupelendim o gün geldiginde birgün bile gecmemişti kan tahlili yaptırdım hamile dyince doktor inanamamıştım cok degişik bir duygu am birşeylerin ters gittigi rüyalarımdan bile malum olmuştu bana ogün herkeze haber vermiştim 3günü sonlandıgında üzüldğm ama cok degil eşim daha kötü olmuştu ben onu teselli edip duruyordum 1ay ne yedi ne içti şimdi zaman gectikce ben kötü olmaya başladım olmayacak mı sorun ne diye kendimi bunaltım bu kez o benden daha ii
türk komşun yokmu orda keşke olsa birtane olsa bile yeterdi sana senin için daha zor allah yardımcın olsun canım ya ben en azından bunalınca kendimi atıyorum komşuya yada arkadaşları cagırıyorum kafa dengi hepside evde hiç gecmiyor zamn eş beklersin gelselerde ne kadar ilgilenecekler dinlenmek istiyorlar işlerine karişilmasından hoşlanmazlar mototon ca hayat işte böyle devam onlarda üzülüyor bizlerin bu haline ne yapsınlar daha kötü durumda olanlar var en azından rahatız karişanımız yok istedigin saate yat istedigin saate kal canın istedigini yap ya büyükler başi,mizda olsaydı böyle olamazdık degilmi
HAMİLELERİMİZ
DMTUMT84
PEMBE_PATİK
MESTİTOSH
ALENAM
KEKİKLİKEKLİK
HTCYZ
ULKUFUK
B.U.L.U.T
NEVYAS
canım çok tşk. ederim amin hepimizin inşallah benim ilkti bu ay ama işte dediğin gibi insan meraklanıo hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?