2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
selam neva benide araniza alirmisiniz? ocakta cift cizgiyi goremedim ama subatta gormeyi umuyorum

alırız canım jarnana_21 yazar adını listeye.
hoşgeldin:)

sagol canim. jarnana arkadasimiz her zaman giremiyo galiba topige.
bu arada siz ne kadardir ugrasiyonuz bebek icin? insallah hepimiz subatta cift cizgiyi goruruz, artik cok istiyorum bebegim olsunkaydirigubbakcemile5

bu arada siz ne kadardir ugrasiyonuz bebek icin? insallah hepimiz subatta cift cizgiyi goruruz, artik cok istiyorum bebegim olsunkaydirigubbakcemile5

bizim bu ay ilk ayımız canım. en son 30 aralıkta olmuştum ben. bu ay olmadım daha. bakalım en hayırlı zamanda görürürüz inşallah.

slm kızlar kan testi yaptırdım negatif bugün 30. günümdü
doktor 10 gün sonra tekrar yaptır adet söktürücü kullanma dedi
ama ben tüm umudumu yitirdim

canım selam akşam evet eşim az bakayım dedi bişeye o alış öylece kaldı inşallah o arkadaşla görüşürsün sen gene araştır etrafta kesin vardır türk ya neden olmasın namaza başla canım insan huzur buluyor gercekten bilgisayardan türkiyenin ezan okuma saatlerine bak olmasa biz ben veririm senin için hocayada sorarım nasıl yapabilir diye buranın saatiyle kılabilirmi diye bilgi alırım saatlerinide yazarım sen takip edersin yoluna koyarız canım internetten araştır vardır orda cıkmazmı onu bilemiyporum vakitler yazar ama bugünde böyle gecti dua yaptık allahım kabul etsin hepiniz gectiniz aklımda tüm olmayanlar diye niyet ettim inşallah kabul olur şimdi kacıyorum yemek yapacam kocacık gelecek yemek yok öptüm

değiştiririm canım hadi yeni ay yeni umut oğluşuna kardeş gelicek merak etme sen sorma o havalara girmeyi bu ay kesin hamileyim tripleriniolumunekankayizsmile
teeşekkürler canım desteğin için

üzülme canım bi kan testi yaptır bence şimdiden moralini bozma erken dönemlerde testler hata veriyo

günaydın kızlar,
benim 30. günüm bugün. hala regl olmadım. pek bi belirtide yok. adetim düzensiz olduğu için umutlanmakta istemiyorum. test yapmayada korkuyorum.sizler ne alemdesiniz?

hadi bakalım nevacım inşallah hamişsindir
ben bütün hmilelik belirtilerini yaşadıktan sonra dün regl oldum ilk denememizdi ama farkında olmadan baya havaya girmişim tabi eşimi soktum havayakaydirigubbakcemile3
yazık oda hayal kırıklığı yaşadı neyse umutlarımızı şubata bağladık bakalım hayırlısı

canım Allah yardımcın olsun inşallah şöyle kafa dengi bi komşu edinirsin :teselli:

olsun önemli değil.çok sağol araştır bakalım sorduğunda banada haber verirsin ablacım.inşallah başlarım gerçekten öyle huzur sadece namazda...Allah kabul etsin öpüyorum kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin aramıza giriyorum her zaman canım bugün aksilik oldu çok rahatsızım o yüzden..inşallah canım ekliyorum listeye hemena.s.

slm kızlar kan testi yaptırdım negatif bugün 30. günümdü
doktor 10 gün sonra tekrar yaptır adet söktürücü kullanma dedi
ama ben tüm umudumu yitirdim

üzülme canım bak adet söktürücü kullanma demiş benim doktorum vermişti hemen söktürücüyü..umudun olmazsa hiçbirşey olmaz bir 10gün daha sabır canım stres yapma...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…