- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #2.381
günaydın kızlar,
benim 30. günüm bugün. hala regl olmadım. pek bi belirtide yok. adetim düzensiz olduğu için umutlanmakta istemiyorum. test yapmayada korkuyorum.sizler ne alemdesiniz?
günaydın neva bende heyecen yaptım şimdi merak ettin Allah yardımcın olsun cnm
NEVA adet düzensizliği için doktora gittin mi hiç bende de var da acaba gebeliğe engel bir şey midir ki
selam neva benide araniza alirmisiniz? ocakta cift cizgiyi goremedim ama subatta gormeyi umuyorum
alırız canım jarnana_21 yazar adını listeye.
hoşgeldin:)
sagol canim. jarnana arkadasimiz her zaman giremiyo galiba topige.
bu arada siz ne kadardir ugrasiyonuz bebek icin? insallah hepimiz subatta cift cizgiyi goruruz, artik cok istiyorum bebegim olsunkaydirigubbakcemile5
canım selam akşam evet eşim az bakayım dedi bişeye o alış öylece kaldı inşallah o arkadaşla görüşürsün sen gene araştır etrafta kesin vardır türk ya neden olmasın namaza başla canım insan huzur buluyor gercekten bilgisayardan türkiyenin ezan okuma saatlerine bak olmasa biz ben veririm senin için hocayada sorarım nasıl yapabilir diye buranın saatiyle kılabilirmi diye bilgi alırım saatlerinide yazarım sen takip edersin yoluna koyarız canım internetten araştır vardır orda cıkmazmı onu bilemiyporum vakitler yazar ama bugünde böyle gecti dua yaptık allahım kabul etsin hepiniz gectiniz aklımda tüm olmayanlar diye niyet ettim inşallah kabul olur şimdi kacıyorum yemek yapacam kocacık gelecek yemek yok öptümo çıktı sanırım canım ya sende düşünmemeye çalış aklına getirme tedirgin olma korktukça başına gelir derler ya korkma hiç Allahın izniyle anne olucaksın sağlıkla alıcaksın kucağına
teeşekkürler canım desteğin içindeğiştiririm canım hadi yeni ay yeni umut oğluşuna kardeş gelicek merak etme sen sorma o havalara girmeyi bu ay kesin hamileyim tripleriniolumunekankayizsmile
günüm en geç bugündü
belirtiler var
ekim anneleride aynı şeyleri yaşıyormuş bakalım testte mi sorun var bende mi var yarın belli olacak aylardan beri ilk defa dün gece huzurlu uyumuştum
bu kadarmış demekki mutluluk
günaydın kızlar,
benim 30. günüm bugün. hala regl olmadım. pek bi belirtide yok. adetim düzensiz olduğu için umutlanmakta istemiyorum. test yapmayada korkuyorum.sizler ne alemdesiniz?
tabi canım orası öyle yalnızız Allaha şükür bazen diyorum gurbet yurtdışı çok kötü ama önceden herkes geliyordu kalıyordu daha yeni 1aylık evliyken bile sinirlerim bozuluyordu hiç birşey anlamamıştım evlilikten şimdi mutluyum ama daralıyorum türk değil hiç bir komşum yok akşama kadar yalnızım bir Allah birben bazen dayanamıyorum isyan ediyor gibi oluyorum ama duayı bırakmıyorum hiç namazada başlasam çok iyi olcak ama ezan okunmuyor ya ne bileyim türkiyedeyken kılıyordum ne güzel ezan sesini insan sesini özledim valla amin ALLAH YARDIMCIMIZ sen şanslısın arkadaşların komşuların var değerini bil
canım Allah yardımcın olsun inşallah şöyle kafa dengi bi komşu edinirsin :teselli:
canım selam akşam evet eşim az bakayım dedi bişeye o alış öylece kaldı inşallah o arkadaşla görüşürsün sen gene araştır etrafta kesin vardır türk ya neden olmasın namaza başla canım insan huzur buluyor gercekten bilgisayardan türkiyenin ezan okuma saatlerine bak olmasa biz ben veririm senin için hocayada sorarım nasıl yapabilir diye buranın saatiyle kılabilirmi diye bilgi alırım saatlerinide yazarım sen takip edersin yoluna koyarız canım internetten araştır vardır orda cıkmazmı onu bilemiyporum vakitler yazar ama bugünde böyle gecti dua yaptık allahım kabul etsin hepiniz gectiniz aklımda tüm olmayanlar diye niyet ettim inşallah kabul olur şimdi kacıyorum yemek yapacam kocacık gelecek yemek yok öptüm
sagol canim. jarnana arkadasimiz her zaman giremiyo galiba topige.
bu arada siz ne kadardir ugrasiyonuz bebek icin? insallah hepimiz subatta cift cizgiyi goruruz, artik cok istiyorum bebegim olsunkaydirigubbakcemile5
NEVA adet düzensizliği için doktora gittin mi hiç bende de var da acaba gebeliğe engel bir şey midir ki
slm kızlar kan testi yaptırdım negatif bugün 30. günümdü
doktor 10 gün sonra tekrar yaptır adet söktürücü kullanma dedi
ama ben tüm umudumu yitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?