2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
cevap veremediğim arkadaşlarım çok özür dilerim dün sabaha kadar ağladım kasıklarımın ağrısından batmasından belim kopuyordu gece klinikte doktorum olmuyor diye sabaha kadar dayanmaya çalıştım gittik kliniğe doktorum türkiyeye temelli dönmüş ayrılmış yani nasıl üzüldüm anlatamam türktü doktorum ve yeni gitmeye başlamıştım çok iyidi neyse acil dedim başka doktor varmı koymuşlar oraya 20li yaşlarda hiçbirşey bilmeyen birini gülüyorlar hemşireyle muayene edin diyorum etmiyor türk doktorum hemen muayene eder sonra test falan yaptırırdı önce test falan bilmemne dedi çıktım ama yürüyemiyorum nasıl sancım var.orda bir hemşire vardı yarın başka bi doktor başlıycak o iyi dedi bakalım yarına kadar dayancam ağrılarıma..bu arada dün akşam test yapmıştım çamaşır makinesinin altına düşmüştü bugün geldiğimde çıkarttım zor bela bi baktım silik ama çift çizgi çok silikti onca tets yapmıştım ertesi gün bile olsa görmemiştim öyle silik çizgi buarada adetime 4gün falan var sanırım doktorumun gitmiş olmasının üzüntüsü bi yandan ağrılarım bi yandan neyse arkadaşlar yarın görüşmek üzere dua edin iyileşeyim bir an evvel:çok üzgünüm:

cnm yaaaa cok uzuldum cok cok gecmis olsun haayatim umarim yarin gelecek olan doktor giden doktorunu aratmaz sana tatlim,,,gercekten yurtdisinda iyi ilgilenen doktor bulmak zor turk doktor bulmak samanlikda igne aramakdan farksiz en azindan burda oyle yani,,,uzan dinlen tatlim eger mani bi durumun yoksa yataga girmeden once sicak su koy yatagin ici iyice sicak olsun hatta yatarkende sicak su torban yaninda olsun sicak gercekten agriyi hafifletiyo gecirmese bile,,,umarim en kisa zamanda iyilesirsin hayatim optum seni dikkat et kendine,,,,

canım benim ya cok gecmiş olsun inşallah iyi bir doktor bulursun kendine dikkat et belkide hamilesindir canım kasık agrısı cok yapar bel agrısıda hadi hayırlısı inşallah bebiş haberini alırsın yarın .gündüz haber ver yarın soracam canım ilk işim o yazarım şu sayfadanda bakabilirsin Diyanet İşleri Başkanlığı | Namaz Vakitleri tekrardan gecmiş olsun

jarnana canım http://www.downloadarsivi.com/13410/Ev---Egitim/Din/Ezani-Vakit/download.html adresinden ezan programını indirebilirsin bilgisayarına kayıt et ve bulundugun ülkenin ve şehrin ezan saatlerini ayar yapabiliyorsun ezan saati gelince bilgisayarın acık olursa ezan okunur bende kunlanıyorum bu pragramı diger yurt dişindaki arkadaşlar sizlerde kullanabilirsiniz inşallah bir faydam olur sizlere dualarınızı eksik etmeyin

günaydın kızlar bu saatle kimse var mıdır acaba ben bugün de çalıştığım için gireyim dedim kk'ne herkese iyi hafta sonları

jarnana nerdesin meraktan catladım ya inşallah iyisindir güzel haber verirsin belkide hadi hayırlı haberler bekliyoruz olmasada canın sagolsun sen iyi olda saglıgına kavuş nasıl olsa olur

aa bugün neden kimse yok arkadaşlar nerdesiniz ya jarnana sendende haber yok bulut da yok diger arkadaşlarda hafta sonu iznimi verdiniz kendinize neyse saglıgınız yerinde olsun da sorun degil ilerleyen saatte tekrar bakarım şimdilik hoşcakalınnnn

ya kızlar adetim 3 gün geçti 27 ocaktı 1 gün önce ve bir gün sonra (26 ocak-28 ocak)test yaptım ama çıkmadı hiç bişey hiç belirtim yok ne regl belirtisi ne de başka bişey bu ay ilk kez denemiştim tuttu mu acaba varsa çıkarmıydı yoksa,test yaptığım tarihlerde???

canım herkesde aynı zamanda çıkmıyor.adetten 3-4 gün önce çıkanda var.adeti 1 hafta geçtikten sonra çıkanda var.sen canını hiç sıkma inşallah 1 kaç gün içinde güzel haberlerini alırız.
opuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun canım.Dr unun gitmesi kötü olmuş neyse gelen dr onu aratmaz inşallah.

Arkadaşlar beni tekrar listeye yazarmısınız? Şubat 2 inşallah hayırlısı ile kırmızı kartı görmem

canım arkadaşlarım pek iyi değilim doktor iyi şeyler söylemedi 6cm lik kist olmuş adetimi bekliyoruz o gelmeden ilaçta alamıyorum tehlikeliymiş kist patlayabilir falan sürekli dinlen hiçbirşey yapma dedi b hcg de negatif sürekli yatıyorum sizi habersiz bırakmayım diye girdim çıkıcam hemen dua edin olur kötü birşey olmasın kist gitmezse adetle bir doğum kontrol hapıda içemiyorum nasıl canım yanıyor sürekli ağrıyor anlatamam neyse öpüyorum hepinizi arada girer haber veririm Allaha emanet olun

ay nasıl üzüldüm canım ya cok gecmiş olsun daha önce varmıydı kist öyle birden oluşabiliyormu kendine dikkat et sakın agır bişe kaldırma dinlen işmişde yapma sakın allahım şifa versinm erken zamanda saglıgına kavuşmanı diliyorum

geçmiş olsun canım biz senden bebeiş haberleri belerken meğer sen ne sıkıntılar çekiyormuşsun. dikkat et kendine. canını da sıkma bu da geçer yeter ki bi sorun çıkartmasın :teselli:

çok çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm inşallah biran önce sağlığına kavuşursun ve bebiş haberini alırız dualarımız seninle canım

tşk. ederim canım ama artık sinir oldum hamile gibi hissetmiyorum daha çok regl olamamayı taktım kafaya opuyorumnanaktan

tatlım çok geçmiş olsun bol bol dinlen hemn iyileşirsin umarım sevgiler

kizlar test yaptim reglime iki gün kala ve pozifit cikti
bugün regl günümdü iki gün bekleyip testi tekrar etcem darisi tüm hamis kalmak isteenlere insallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…