2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
kizlar test yaptim reglime iki gün kala ve pozifit cikti
bugün regl günümdü iki gün bekleyip testi tekrar etcem darisi tüm hamis kalmak isteenlere insallahhhhhhhh
cok sevindim canım allah kucagına almayı nasip etsin benimde yarın adet günüm olmam gerekiyordu geri vurur benimki haladaha olmadım iltihap için fitil ilaç krem kullandım acaba adeti geciktirirmi doktor korunma vermişti ilaç esnasında ondan sonra korunmadım sormadımda doktora acaba sorun olurmu hiç beklemiyorum bu ay hamilelik degilimdir herhalde ya bir fikrin varsa yazarmısın kunlananların adetinde gecikme olmuşmu

gecen yıl ben de kullanmıştım çok emin değilim ama:uhm: gecikmişti diye hatırlıyorum

feyzaaa benim de gecikti yaaaaaa 40 gün oldiii ictiginm ilcatnmi aceppppp yada hamismiyim kizz

cok gecmis olsun canim, insallah gecmistei agrilarin bu saate kadar. dusunuyorum benimde gacan ay cok sancili gecmisti adetim, acaba bendede kistmi vardi? ne kadar zormus bebek sahabi olmak ya, neler yasiyoruz valla.
bu arada benim beklemedigim adet tarihim 15 subat, insallah gelmez:umursamaz:
:umursamaz:gorunce eklersin, kistinden kurtulmus bomba gibi gelirsinalkisalkisalkis

canım çok geçmiş olsun.biran önce sağlığına kavuşursun inşallah.

selam arkadaşlar size bir sorum olacak benim 3cmlik bir kistim var soğan suyu içmeye başladım dün akşam ama tadı çok kötü ve öğürüyorum içerken kusacak boyuta geliyorum.bunun yerine bana doktorum 1 ay doğum kontrol hapı kullan dedi.adetim tahmini 18-20 gibi olacak düzensiz olduğu için değişiyor.sizce hapa şimdi başlasammı yoksa adetten sonramı başlamalıyım.en son adetim 24 ocaktı.
ayrıca 1 ay kullansam gebelik için erteleme süresi ne kadar olur.yani bebek istiyorum fakat olmuyor.6 aydır korunmuyoruz çünkü.yardımcı olun lütfen

canim ben intihap icin antibiyotik almistim ve reglim 4 gün gecikme yapmisti.belki bünyeden bünyeye degisiyordur
.rabbim en kisa zamanda seni de sevindirsin insallahhhhh

gecen yıl ben de kullanmıştım çok emin değilim ama:uhm: gecikmişti diye hatırlıyorum
saol canım cevabın için 2sinde olmuştum yarın belli olur artık akıntım oluyoo sıvı şeklinde başka bir belirti yok zaten korunuyorduk yumurtlama dönemimde doktor öyle dediydi ilaç bittikten sonra korunmayı bıraktık bugün arkadaşim doktora söylemiş ilacların isminide vermiştim antibiyotik var içinde demi,ş geciktirmemesi gerekir demiş bende tam tersi oldu herhalde:))) bu ay kırmızıları görmek istiyorum ya benimle oynuyor kırmızılar bakalım
canım ya senin bebiş varmı

canim gecen ay bende sogan suyu ictim, bikere cok ise yaradigina inaniyorum. doktorun madem hapi vermis bir an once basla, ama hap icmek istemiyosan sogana devam et. oncelikle ilik ic ve burnunu tika bitince de hemen bir naneli seker at agzina. bende basta cok kotu oldum ama boyle ictim 15 gun

canim ALLAHIMIN ISI EYLÜLDEN BUYANA
HER GÜN YAPIYORDUK OLMADI IKI GÜNE BIR
BU AY SADECE BIR DEFA OLMUSTU YUMURTLAMA GÜNÜ ODA COK ACILE VE DOKTOR SOL TARAFIMA YATMAMI ISTEMISTI RAHIM AGZI EGRIYMIS SOLA DOGRU AMA ILISKI OLDU O ANA ZAMAN YOKTU YATAMADIM.AMA RABBIM VERDI BAK.UMUDUNUZU YITIRMEYIN INSALLAH RABBIM TÜM HERKESIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN KUCAGINI DOLDURSUN INSALLAHHHH

ya miğdem çok hassas dayanamadım içmeye böyle içimden çıkmıyor kokusu sanki çok tuhaf bişey üfff soğan yerine yapılabilecek başka şeyler varmıdır acaba?
ya doktorum bir ay doğum kontrol hapı kullan dedi bende ginera diye bir ilaç aldım.adetten sonramı başlasam yoksa hemen başlasamda olurmu onu anlayamadım.

ben hic hap kullanmadim canim ondan hicbir fikrim yok hap hakkinda. adetin ne zaman gelicek peki duzenlimi?
kist icin en iyisi sogan canim ne yazikki.

demek ki zamani gelmis canim, tebrik ederim Allah kucaginada almayi kismet etsin, bizlerede birertane varsin:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…