- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.241
ayy çok güzel olur valla. kız burda olsan yapar içerdik beraber. ben tek başıma olunca yapmıyorum. eşim de çok sevmiyorr..ama zorla birkaç defa içmek zorunda kaldı....sırnaşık şey
spermlerin hareketliliğini arttırıyor türk kahvesi ilşkiden 1saat önce içir yok öyleonu sevmiyorum bunu sevmiyorumkaydirigubbakcemile3 benim eşim çok sever her akşam hemen hemen yaparım ben ona yemekten sonra yapmadığımda hani kahvem diyor zaten ama ben sevmiyorum eskisi gibi önceden günde 2kez bile içerdim arkadaşlarımla komşularla şimdi cezvede biraz kalmışta onu içtim canım çekti bugün nedense .valla ne güzel olurdu hepimiz yüzyüze konuşur dertleşirdik kahvemizide içerdik
burda yazmanın bi sakıncası yoksa yazabilirsin canım. herkes burda derdini yazarak insanlardan destek alarak rahatlıyor biraz olsun..
eşim yarın örnek vermeye gidecek. bu sefer ben demeden kendiliğinden ben de bi gideyim dedi. ben de onun adına randevu aldım. şimdi de arkadaşları var fındık fıstık çerez ne varsa yiyor nasıl çıkacak bakalım. sen ne yaptın canım? eşin örnek verecekti değil mi?
ya burda bir türk dostu var eşimin onlardaydık onunda bir tanıdığı vardı benim yüzüme bakarak 2 düşük yaptığımı birinin 16 diğerinin 3gün yaşadığını söyledi midemde açıklık olduğunu analiz istediğini falan söyledi çok üzüldüm sonra bizi hocaya götürdü o da aynı şekilde senin çocuğun olmaz hiç olsada sakat olur falan dedi sübyan varmış bende kırkım çıkmadan çocuğu olmayan kadın gelmiş onun şeyi kalmış üstümde 1haftadır moralim çok bozuk sübyan muskasınıda yapmıyormuş hoca birine yaparken evladı ölmüş bunu yaptırmakta çok ama çok pahalımış bilmiyorum işte böyle çok üzüldüm çok moralim bozuldu
ya boşver canım[/QUOTE
yazdığımı okudun mu canım siliyorum o zaman burda yazmak istemiyorsan
kafam karıştı şimdi . sen düşük mü yaptın? anlamadım. yani sana öyle dedilerr. güvenilir insanlar mı onlarr? inanamadım şimdi. bu insanın moralini bozmaz mı? bence hemen inanma böyle şeylere. duanın gücüne inanıyorsan eğer bunlara hiç takılma derim canımm.. senin de bir gün burdan bize müjde vereceğini düşün. kafana takma sakın bunları.. öncelikle böyle birşey olup olmadığını yani annene sordun mu? bebekken böyle bişey oldu mu ya da bundan dolayı çocuk olup olmayacağını sorsana.. ben de merak ettim böyle bişey olur mu diye?
zaten benim uykumdada normaldede korkularımın sebebi buymuş panik atak falan değil yani Rabbim kimseye vermesin çok üzüldüm çok hemde !
ben hiç duymadım ama çocuğu olmayanlara muska yazıldığını ve onu taşıdıklarını duymuştum. bu o mu tam bilemiyorum.. dua edelim bol bol canım. canını sıkma fazla düşünme bu konuyu .Allah çaresiz dert vermesin yeter ki... bunun da vardır bi çaresi eminim.. sonra geriye döndüğünde bunları hatırlamassın bile..
sen buraya gelecek misin? bunun çaresi varsa da burdadır canımm.. üzülme ne olurr. eşinin de psikolojisi bozulmuştur. bence bunun düzeleceğini düşün nice insanlara çocuğun olmaz demişler ve onlar da umutlarını kestiklerinde Allak bir çocuk vermiş. hep görüyoruzz duyuyoruz. sen canını sıkma.
slm arkadaşlar nasılsınız.
hoşbulduk canım nasılsın
oturma iznimiz yenileniyor o bitmeden gidemiyoruz ama gidicem ailemin yanına düşünüyorum.yıkıldık resmen ya.bize muskayı yaptırırsanız oğlunuz olucak dedi İNŞALLAH RABBİM hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize
slm arkadaşlar nasılsınız.
canım benim inş. olucak olucak da zamanı var demek ki. ne zman doğacağı bellidir bizim bebişlerin ama biz dr. dr gezip acele ediyoruz.. Hayırlısını versin Allah Amiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?