2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
ayy çok güzel olur valla. kız burda olsan yapar içerdik beraber. ben tek başıma olunca yapmıyorum. eşim de çok sevmiyorr..ama zorla birkaç defa içmek zorunda kaldı....sırnaşık şey

spermlerin hareketliliğini arttırıyor türk kahvesi ilşkiden 1saat önce içir yok öyleonu sevmiyorum bunu sevmiyorumkaydirigubbakcemile3 benim eşim çok sever her akşam hemen hemen yaparım ben ona yemekten sonra yapmadığımda hani kahvem diyor zaten ama ben sevmiyorum eskisi gibi önceden günde 2kez bile içerdim arkadaşlarımla komşularla şimdi cezvede biraz kalmışta onu içtim canım çekti bugün nedense .valla ne güzel olurdu hepimiz yüzyüze konuşur dertleşirdik kahvemizide içerdik

eşim yarın örnek vermeye gidecek. bu sefer ben demeden kendiliğinden ben de bi gideyim dedi. ben de onun adına randevu aldım. şimdi de arkadaşları var fındık fıstık çerez ne varsa yiyor nasıl çıkacak bakalım. sen ne yaptın canım? eşin örnek verecekti değil mi?

yemesin ya asıl sayısında değişiklik olmasın! ben demiştim boşver hayatım verme 3ay sonra verirsin demiştim türkiyeden keçi boynuzu alırız onun kürünü falan yaparız olmazsa verirsin demiştim kaldı öyle.

kafam karıştı şimdi . sen düşük mü yaptın? anlamadım. yani sana öyle dedilerr. güvenilir insanlar mı onlarr? inanamadım şimdi. bu insanın moralini bozmaz mı? bence hemen inanma böyle şeylere. duanın gücüne inanıyorsan eğer bunlara hiç takılma derim canımm.. senin de bir gün burdan bize müjde vereceğini düşün. kafana takma sakın bunları.. öncelikle böyle birşey olup olmadığını yani annene sordun mu? bebekken böyle bişey oldu mu ya da bundan dolayı çocuk olup olmayacağını sorsana.. ben de merak ettim böyle bişey olur mu diye?

internetten çok araştırdım ve ben bunu biliyordum bizim akrabamız anlatmıştı bu illet rahime girip yumurtaları öldürüyormuş yada çocukları düşürtüyormuş doğmasına izin verirse doğduktan sonra boğarak öldürüyormuş ki bizzat yaşayanlar yazmış internete hatta bir kadın benim 13 düşüğüm oldu sonra çocuğum doğduktan sonra öldü birininde kalbi delikmiş bu şey dinimizdede var zaten ama annem ne bilsin kimin yüzünden olduğunu kan pıhtlaşması oluyor birde sübyan olan herkeste bana hoca analiz yaptır sonrada ilaç kullan pıhtılaşmaya göre demişti araştırdım sübyan olan herkesin kanda pıhtılaşmasıda var

yok önemli değil sen çıktın sandım o yüzden silmiştim belki bilen arkadaşlar vardır en azından paylaşmış oldum rahatladım biraz

zaten benim uykumdada normaldede korkularımın sebebi buymuş panik atak falan değil yani Rabbim kimseye vermesin çok üzüldüm çok hemde !

ben hiç duymadım ama çocuğu olmayanlara muska yazıldığını ve onu taşıdıklarını duymuştum. bu o mu tam bilemiyorum.. dua edelim bol bol canım. canını sıkma fazla düşünme bu konuyu .Allah çaresiz dert vermesin yeter ki... bunun da vardır bi çaresi eminim.. sonra geriye döndüğünde bunları hatırlamassın bile..

zaten benim uykumdada normaldede korkularımın sebebi buymuş panik atak falan değil yani Rabbim kimseye vermesin çok üzüldüm çok hemde !

sen buraya gelecek misin? bunun çaresi varsa da burdadır canımm.. üzülme ne olurr. eşinin de psikolojisi bozulmuştur. bence bunun düzeleceğini düşün nice insanlara çocuğun olmaz demişler ve onlar da umutlarını kestiklerinde Allak bir çocuk vermiş. hep görüyoruzz duyuyoruz. sen canını sıkma.

yok bu öyle birşey değil. çocuğumuzun ismini bile koymaya yetkimiz yokmuş. muskayı yazan koyacakmış ve birde muskaya bakıp bu olur olmaz diyecekmiş bakalım inşallah yapacak kabul edicek birini buluruz ne olur dua edin korkularımdan bu sıkıntılardan kurtulayım. 2 evladımı kaybetmişim hiç haberim yok bunu düşünmek bile içimi acıtıyor yakıyor...

oturma iznimiz yenileniyor o bitmeden gidemiyoruz ama gidicem ailemin yanına düşünüyorum.yıkıldık resmen ya.bize muskayı yaptırırsanız oğlunuz olucak dedi İNŞALLAH RABBİM hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize

canım benim inş. olucak olucak da zamanı var demek ki. ne zman doğacağı bellidir bizim bebişlerin ama biz dr. dr gezip acele ediyoruz.. Hayırlısını versin Allah Amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…