2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
canım okudum ama benim bu konu hakkında hiç bir fikrim yok.Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama bazen para içinde bişeyler söylüyorlar o yüzden bir kaç kişiye daha sor.canını sıkma yeğenimiz geldiğinde bütün bunları unuturuz.kaydirigubbakcemile5

canan26, denizdeni, skr1606+
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoşbuldk canım yazdıklarını okuyordum. hiç duymamıstım çok şaşırdım emin misin böyle bir sey oldugundan. böyle şeyler para tuzağı da olabilir. insanların inançlarını kullanıyorlar. iyi araştır derim ben. hemen inanma

eğer hoca ben yazamıyorum deseydi inanırdım ama söyledikleri benim yaşadıklarımla aynı ama sağol bitanem inşallah geliverir teyzesi olumunekankayizsmile

ben önceden akrabamızdan duyduğum için nebileyim birde araştırnca internetten inandım ne bileyimbilmiyorumkismile

jarnana canım internete yazmıştım kk da malesef bebeğimi kaybettim diye başlığın altında yine aynı son düşük adı altına bu konudan insanlar bahsediyor ve onlar da bazı şeyler yaşamış... oraya bakıyorum şimdi. belki bişey öğrenirizz.

jarnana sen de bak istersen o başlığa. orda olup da bu muskayı yazdıranların çoğu ya hamile ya çocuğu olmuş. ben inanaıyorum dua sonuçta. sen de yazdır bu muskayı en kısa zamanda. iki adı var boylama diyor kimisi. Güvenilir bir insan olduktan sonra bunu para amaçlı yapmadığından emin olunduktan sonra yaptırılmalı canım.. sen de iyice bu konuda yoğunlaşma? biz de yoğunlaşmıyoruzz bitti burada tamam mı fıstıkk?

sağol canım buluruz inşallah yazanı banyoda bile çıkartmamak lazımmış bakalım kısmet inşallah korkulrımdanda kurtulurum sağol benim için araştırdığın için tamam güzelim bitti inşallah müjdeyle yazarım buraya birde kanda pıhtılaşmaya baktırıcam hastaneye gidip inşallah çıkmaz bir problem dua edin arkadaşlar olumunekankayizsmile

sen bütün tahlillerini yaptır, dualarımızı da eksik etmeyelim inş. her şey yoluna girer canım... can sağlığı olsun yeterki .Rabbim yolunda ayırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…