2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
kızlar ben bugün dr. a gittim. 3. gün gel demişti. günde 1 defa almak üzere klomen verdi. bende daha önce kist oluştuğu için hafif dozda verdi. yarın alacağım 5inden itibaren başlıyorum bakalımm.. sonra da yumurta büyümüş mü diye kontrole gideceğimm haftaya cumaa.. canan sen ne yaptın? nasıl gdiiyor??

inşallah yumoşlar büyür tek çatlatma iğnesiyle bebiş geliverir

çalışmalara devam ediyoruz canım 4-5 gün içinde adet olacağım.kasklarım ağrıyor bu ayda ümit yok galiba.onlar günlerini bizde onları bekliyoruz

:kedi:ya kızlar bende şimdi de kaşıntı başladı. mantar mı oluyorum neee?? bu dertler bitmeyecek galiba... biraz sonra duş alayım belki biraz gecerr..

canım bunu bende duymuştum birkaç ay önce ümmü sübyan yada boy muskası diyorlar.bazı imamlar ücretsiz yazarlarmış bunu ama güvenilir biri olmalı. Ümmü sübyan diğer bilinişiyle sıbyan cini yeni evlenmiş kadına yada hamile kadına yada yeni doğmuş bebeğe dadanırsa yeni evlenende kısırlığa,hamile olanda düşüğe bebekte ise ölüme yol açarmış.Onun için muska yazdırıyorlar.Ama islam alimleri bunun hiçbir hadiste yer almadığını,sadece o zamanlardan kalma halk arası bir söylenti olduğunu söylüyorlar.Sonuçta kitabımızda bir sürü dualarımız surelerimiz ayetlerimiz var.Gönülden gelerek bunları okur ve dua edersek bence daha faydalı olur.

çalışmalara devam ediyoruz canım 4-5 gün içinde adet olacağım.kasklarım ağrıyor bu ayda ümit yok galiba.onlar günlerini bizde onları bekliyoruz

ümitsiz olma kızzz belki de bebiş vardır nerden biliyorsun? aynı belirtiler var ikisinde de..kaydirigubbakcemile3

:kedi:ya kızlar bende şimdi de kaşıntı başladı. mantar mı oluyorum neee?? bu dertler bitmeyecek galiba... biraz sonra duş alayım belki biraz gecerr..

bende başladı 2 gündür sinir oluyorum ya bitmez bitmezzz bizde senle aynı anda kist aynı anda mantar oluyoruz hayırdırkaydirigubbakcemile3

sağol canım teşekkür ederim bilgin için bakalım çok pahalıymış yaptırmak inşallah buluruz yapabileni hayırlısıyla ben bu bir söylenti değil gerçek yaşayanlar bizzat yazmış ki bir akrabamızdanda biliyorum kendimdende Rabbim dermansız dert vermesinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…