- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.281
mafoldumben
ne oldu canım???
canım bende durumlar aynı bekliyoruz öyle.umudumuz bahara kaldı.
kızlar ben bugün dr. a gittim. 3. gün gel demişti. günde 1 defa almak üzere klomen verdi. bende daha önce kist oluştuğu için hafif dozda verdi. yarın alacağım 5inden itibaren başlıyorum bakalımm.. sonra da yumurta büyümüş mü diye kontrole gideceğimm haftaya cumaa.. canan sen ne yaptın? nasıl gdiiyor??
kızlar ben bugün dr. a gittim. 3. gün gel demişti. günde 1 defa almak üzere klomen verdi. bende daha önce kist oluştuğu için hafif dozda verdi. yarın alacağım 5inden itibaren başlıyorum bakalımm.. sonra da yumurta büyümüş mü diye kontrole gideceğimm haftaya cumaa.. canan sen ne yaptın? nasıl gdiiyor??
kafam karıştı şimdi . sen düşük mü yaptın? anlamadım. yani sana öyle dedilerr. güvenilir insanlar mı onlarr? inanamadım şimdi. bu insanın moralini bozmaz mı? bence hemen inanma böyle şeylere. duanın gücüne inanıyorsan eğer bunlara hiç takılma derim canımm.. senin de bir gün burdan bize müjde vereceğini düşün. kafana takma sakın bunları.. öncelikle böyle birşey olup olmadığını yani annene sordun mu? bebekken böyle bişey oldu mu ya da bundan dolayı çocuk olup olmayacağını sorsana.. ben de merak ettim böyle bişey olur mu diye?
çalışmalara devam ediyoruz canım 4-5 gün içinde adet olacağım.kasklarım ağrıyor bu ayda ümit yok galiba.onlar günlerini bizde onları bekliyoruz
:kedi:ya kızlar bende şimdi de kaşıntı başladı. mantar mı oluyorum neee?? bu dertler bitmeyecek galiba... biraz sonra duş alayım belki biraz gecerr..
ümitsiz olma kızzz belki de bebiş vardır nerden biliyorsun? aynı belirtiler var ikisinde de..kaydirigubbakcemile3
canım bunu bende duymuştum birkaç ay önce ümmü sübyan yada boy muskası diyorlar.bazı imamlar ücretsiz yazarlarmış bunu ama güvenilir biri olmalı. Ümmü sübyan diğer bilinişiyle sıbyan cini yeni evlenmiş kadına yada hamile kadına yada yeni doğmuş bebeğe dadanırsa yeni evlenende kısırlığa,hamile olanda düşüğe bebekte ise ölüme yol açarmış.Onun için muska yazdırıyorlar.Ama islam alimleri bunun hiçbir hadiste yer almadığını,sadece o zamanlardan kalma halk arası bir söylenti olduğunu söylüyorlar.Sonuçta kitabımızda bir sürü dualarımız surelerimiz ayetlerimiz var.Gönülden gelerek bunları okur ve dua edersek bence daha faydalı olur.
bende başladı 2 gündür sinir oluyorum ya bitmez bitmezzz bizde senle aynı anda kist aynı anda mantar oluyoruz hayırdırkaydirigubbakcemile3
ikiz miyiz kızzz??olumunekankayizsmile:roflol:
ne bileyim ayyy bide aynı anda hamile kalırsa tamamdır :roflol:
kendimi kandırmak istemiyorum belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?