- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.481
selam kızlar nasılsınız benim tarihim yok geçen ay düşük yaptımda mafoldumben
ay eşim yanlış anlamiş cok komikti aşkımemnuyu izledi benimle:)))son reklamlarda bi kanal degiştirdi ki aman allahım kurtlar vadisi yeni bölümü oynuyo söylenerek salona gecti heyyyyyyyyy yaşasın ben ayarlasaydım inanki bu kadar olmazdıiyiyim ya sen ablacım?olurmu yok ya var bugün ama özetsiz olarak var diye biliyorum ben canım bilmiyorumkismile
canımcım 3 kez cevap yazdım bi türlü göndermedi internette mi yoksa KK da mı sorun vardı bilmiyorum:uhm:skr ordamısınnn güzelim?
ay eşim yanlış anlamiş cok komikti aşkımemnuyu izledi benimle:)))son reklamlarda bi kanal degiştirdi ki aman allahım kurtlar vadisi yeni bölümü oynuyo söylenerek salona gecti heyyyyyyyyy yaşasın ben ayarlasaydım inanki bu kadar olmazdı
canımcım 3 kez cevap yazdım bi türlü göndermedi internette mi yoksa KK da mı sorun vardı bilmiyorum:uhm:
Slm.
23 Mart. Ama bu ay özen göstermedik, bişey çıkmaz.
aminnnnnn canım cümlemizin kabul olur inşallahhhhhhhhhCumanız mübarek olsun arkadaşlar.......haftaya cumaya kadar bütün hacetlerimiz kabul olur inşallah:Saruboceq: dualarda birbirimizi unutmayalım dualarım sizinle fıstıklar.......
slm arkadaşlar dün akşam sizi çok bekledim güzel haber vermek için ama kimsecikler yoktu.kan testine göre hamileyim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?