2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
selam kızlar nasılsınız benim tarihim yok geçen ay düşük yaptımda mafoldumben

uykudan uyanmış
gülermiş bakarmış
annesi onu çok öpermiş severmiş
okula gidermiş yazarmış çizermiş
babası onu çok öpermiş severmiş

annesi onu çok
babası onu çok
herkesler onu çok severmiş severmiş
annesinin yavrusu
kuzusu pamuğu
annesi ninni soyler
can kuşu dinlermiş......
e bebeğim eeeee.........

iyiyim ya sen ablacım?olurmu yok ya var bugün ama özetsiz olarak var diye biliyorum ben canım bilmiyorumkismile
ay eşim yanlış anlamiş cok komikti aşkımemnuyu izledi benimle:)))son reklamlarda bi kanal degiştirdi ki aman allahım kurtlar vadisi yeni bölümü oynuyo söylenerek salona gecti heyyyyyyyyy yaşasın ben ayarlasaydım inanki bu kadar olmazdı

eyvah eyvah eminim çok söylenmiştirkaydirigubbakcemile3 bende yok bugün kurtlar vadsi dedim benimki yemez internetten bakar tv den bakar mutlaka olduğunu bilir yurtdışına buraya geldiğimizde ilk işi uydu almak oldu zaten türk kanallarını izemek için

Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.......haftaya cumaya kadar bütün hacetlerimiz kabul olur inşallah:Saruboceq: dualarda birbirimizi unutmayalım dualarım sizinle fıstıklar.......

merhaba arkadaşlar , yeni liste oluşturmuşsunuz benim tarihim 23 mart.aslında nisanınkini versem de olur. bu ay çalışma falan yoktu.bıraktım haline.hele bi eşim gitsin bakalım doktora ondan sonra (bir türlü gidemedi beyimiz).sizler nasılsınız bakalım.hakikaten birisi güzel bir haber versin artık ki bize de ümit olsun...yarın tatil ohh.hafta sonlarına bayılıyorum.yağmur başladı burda...

günaydın güzel anne adayları mutlu hafta sonları hepinize ve bol hamişli bir ay dliyorum göbüşler bebişlerle dolsun bahar mucizeleri olsunopuyorumnanaktanŞeniz:CüvCüv::ecrin_bebek:

slm arkadaşlar dün akşam sizi çok bekledim güzel haber vermek için ama kimsecikler yoktu.kan testine göre hamileyim.opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar dün akşam sizi çok bekledim güzel haber vermek için ama kimsecikler yoktu.kan testine göre hamileyim.opuyorumnanaktan

inanmıyorum canımmmmmmmmm benimmmmm tebrik ediyorum seni ve eşini sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah mart annesi oldun sen he canım benim tutunsun yeğenimiz anneciğine sıkı sıkı :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…