2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

amin cnm benım amin inş bi doktora gidip güzel sözler duyım da daha cok anlıcam o zman hala şaka gibi gelıyo
rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.
isteyen herkese versin
cumartersi gitmeyı düşünüyorum doktora bakalım
hesaplarıma göre 4 hafya 5 günlük tabı tam olarak degıl
bakalım doktor ne dıcek
hadı hayırlısı olumunekankayizsmile :ecrin_bebek:

kızlar şimdi eve geldik.eşimin sonuçları sınırda çıktı ama 2 günlük cinsel perhizden sonra verdiği için normaldir diyorum.doktor bi sorun yok dedi.bana da erken yumurtluyorsun sen dedi hormon sonuçlarına bakarak.ilaç verdi adetin 4. günü başlayıp 5 gün içecekmişim.sonra yumurta takibi yapacak o da olmazsa aşılama yaparız dedi.ben de haberler böyle.sinema işi pazartesine kaldı sınav sorusu hazırlaması gerekiyormuş beyimizin.ha bu arada hala adet olmadım inşallah ta olmam...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben olsam bende inanamam herhalde ya nasıl olurum hiç bilemiyorum şaka gibi evet ama gerçek bebişin güzel bi şaka yaptı sana keşke şakalar hep böyle olsa opuyorumnanaktan dikkat et ağır iş falan yapma tamammı canım

klomen vermiştir sanırım?? bak eşinin sonuçları güzel çıkmış artık üzülme sıkılma ilaçlarla yumurta takibiyle hemen kalınabiliyor hamile ama 6aydan önce aşılama deneme ilaçla deneyin önce..sizin bey stres olmuştur 2yıldan sonra doktora gitti yaakaydirigubbakcemile3 pztgidersiniz takma kafana olumunekankayizsmile

iyiyim ablacımmmm güzel haberleri okuyunca daha iyi oluyorum sıra bizede geliyor diye düşünüyorum sen nasılsın balım

tabi canım sıra bizde Allahın izniyle iyiyim be ne olsun işte...ama diğer arkadaşlar hiç üzülüp alınmasın kızmasında senin hamile kalmanı çok istiyorum çünkü biraz yaşın var diğer yıllarda riskli olabilir diye sende alınma böyle dedim diye yanlış birşey söylememişimdir umarım bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

bizde öyle paşam öbür odada yemekten sonra hemen gidiyor bilgisayarın başına oyundu vs. ben salonda laptop önümde arada tv ye bakıyorum bebişler olsa odalarda birleşcek sanırım kız ablaa bunlar bebek oluncada böyle ayrımı otururlar yaa kaydirigubbakcemile3

neden kırılım bitanem haklısın allah razı olsun balım inşallah dedigin olur kalırım kısmet artık allahım verirse olacak olumsuz düşünmek istemiyorum ama hissediyorum şurda hazirana kadar tutturacam bu işi inanıyorum ama sabredemiyorum bazen sabirsız davranıyorum olumsuz düşünüyorum kendimi üzüyorum olacak görürsün söylemedi deme inanıyorum ya gec bile kaldı bence:))) degilmi,

daha kötü duruma düşecez bence:)))) şimdi kacıyorlar yarın cocugun sesine dayanamayıp gece bile kacar bunlar koynumuzdan insanoglu böyledir mücadele verirler elde edince kacmanın yollarını ararlar her iş böyledir malisef canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…