- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.681
prensesss tebrikler cnm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
ahh güzelimmmmm nasıl sevindim anlatamam tebriklerrrra.s. evet dün problem vardı bir türlü giremedim siteye ayyy teyze olduk yine :teytey::teytey::teytey::teytey: hemen mart hamişlerine ekliyeyim seni kendine dikkat et doktora gidincede haber var pıp pıt kalp atışlarını duyarsın inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım çok sevindim. darisi hepimizin başına opuyorumnanaktanjarnanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmm
dün sitede problem vardı galıba akşam girdim açılmadı soleyemedım sana :)
:ecrin_bebek:
jarnanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çift çizgiyi gördümmmmmmmmmmm
dün sitede problem vardı galıba akşam girdim açılmadı soleyemedım sana :)
:ecrin_bebek:
3 yada 4 gün ilişki olmadan spermiogram yapılıyor umarım 4 gün çalışmamışsınızdır kaydirigubbakcemile3 rahim duvarının kalınlığı ya gebeliktendir yada adetin yaklaşıyordur inş bebiştir. pco dan bahsettimi kistler için? inş değildir.. sonuçlardan bizide haberdar et canım sinemadada bol eğlenceler güzelim darısı prenses gibi bizim başımıza olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin cnm benım amin inş bi doktora gidip güzel sözler duyım da daha cok anlıcam o zman hala şaka gibi gelıyo
rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.
isteyen herkese versin
cumartersi gitmeyı düşünüyorum doktora bakalım
hesaplarıma göre 4 hafya 5 günlük tabı tam olarak degıl
bakalım doktor ne dıcek
hadı hayırlısı olumunekankayizsmile :ecrin_bebek:
kızlar şimdi eve geldik.eşimin sonuçları sınırda çıktı ama 2 günlük cinsel perhizden sonra verdiği için normaldir diyorum.doktor bi sorun yok dedi.bana da erken yumurtluyorsun sen dedi hormon sonuçlarına bakarak.ilaç verdi adetin 4. günü başlayıp 5 gün içecekmişim.sonra yumurta takibi yapacak o da olmazsa aşılama yaparız dedi.ben de haberler böyle.sinema işi pazartesine kaldı sınav sorusu hazırlaması gerekiyormuş beyimizin.ha bu arada hala adet olmadım inşallah ta olmam...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay canım cok sevindim tebrik edrim allahım kucagına almayı nasip etsin canım benim eee anlat bakalım sende bir formül varmı ne kadar sıklıkla calışma yaptınız belirtileri nelerdi yazarsan seviniriz tatlımteşekkür ederim cnm benim çok saol hala inanamıyorum yaa :):dance:
iyiyim ablacımmmm güzel haberleri okuyunca daha iyi oluyorum sıra bizede geliyor diye düşünüyorum sen nasılsın balımpelinsee nasılsın ablacım??? hoşgeldinnn..
bugün yogundum misafirler vardı yasin günü bugün bende okundu bu hafat içinde 2gün yaptım cok yoruldum şimdide diziye bakıyorum elim burda gözüm dizide:)))) kocada diger odada öyle yaşayıp gidiyoruz iştepelinsee nasılsın ablacım??? hoşgeldinnn..
iyiyim ablacımmmm güzel haberleri okuyunca daha iyi oluyorum sıra bizede geliyor diye düşünüyorum sen nasılsın balım
gözün aydın canım..hihoyyyt ne zamandır güzel bir haber alamıyordukk. darısı başımıza.
bugün yogundum misafirler vardı yasin günü bugün bende okundu bu hafat içinde 2gün yaptım cok yoruldum şimdide diziye bakıyorum elim burda gözüm dizide:)))) kocada diger odada öyle yaşayıp gidiyoruz işte
neden kırılım bitanem haklısın allah razı olsun balım inşallah dedigin olur kalırım kısmet artık allahım verirse olacak olumsuz düşünmek istemiyorum ama hissediyorum şurda hazirana kadar tutturacam bu işi inanıyorum ama sabredemiyorum bazen sabirsız davranıyorum olumsuz düşünüyorum kendimi üzüyorum olacak görürsün söylemedi deme inanıyorum ya gec bile kaldı bence:))) degilmi,tabi canım sıra bizde Allahın izniyle iyiyim be ne olsun işte...ama diğer arkadaşlar hiç üzülüp alınmasın kızmasında senin hamile kalmanı çok istiyorum çünkü biraz yaşın var diğer yıllarda riskli olabilir diye sende alınma böyle dedim diye yanlış birşey söylememişimdir umarım bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan
aaa yeni annemizde geldi nasılsın prensessss?
daha kötü duruma düşecez bence:)))) şimdi kacıyorlar yarın cocugun sesine dayanamayıp gece bile kacar bunlar koynumuzdan insanoglu böyledir mücadele verirler elde edince kacmanın yollarını ararlar her iş böyledir malisef canımmmmmmbizde öyle paşam öbür odada yemekten sonra hemen gidiyor bilgisayarın başına oyundu vs. ben salonda laptop önümde arada tv ye bakıyorum bebişler olsa odalarda birleşcek sanırım kız ablaa bunlar bebek oluncada böyle ayrımı otururlar yaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?