2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

abla bende olumsuzluğa düşsemde hemen toparlıyorum kendimi dua ediyorum hazirana kadar 2aylık bile olur belki daha önce olur :Saruboceq: geç bilekaldı valla doğsun poposuna poposuna vurcam zaten sıpanın :CüvCüv:

yaa parçalarım valla gece kaçarsaaklinialirimsmile ben dedim bugün bebek olsun ben sen odaya gelmek istesen bile ben sokmucam git bilgisayarın başına dicem dedim güldük öyle ama doğru elde edene kadar biz bıkmayalım sonra ben kendimdende korkuyorum zemuszemus

canım anlat bakalım neler yaptın uygulamayı anlat kacgünde bir belirtiler neler cevap vermedin okumadınmı önceden yazdıgımı

bağlantım kopuyo kusura bakma yaa yazıyorum gıdıyo

valla bu ay sıkı calıstık belkı ondan
bıde eşim 2 akşamda bır ilişkiden 3 saat once bal ve cevız karısımı yapıp yedı
arada da keçi boynuzu pekmezı sulandırıp ıctı
bılmıyorum bunların bı yararı varmıdır 5 aydır korunmuyorduk cunku

bağlantı kopabılır yıne
sımdıden kusura bakma

doktora gıtmeden fazla bısey demek de ıstemıyorum bakalıkm cumartesı gıtcez esımle

hayılrısı

neden korkuyorsun canım anne olmaktanmı neyden korkuyon allamadım. benimkininde cay pastası böregi önüne gitti ohh paşamdaki keyif başbakanda yoktur ah canım ah biz yapıyoruz bıunları böyle cocugumuza verecegimiz degeri bunlara verdik hazıra ilgiye şimarmaya alıştılar valla benimki acayıp alışyı o bi gercek belli halinden cocuk olunca düşün artık bu kadar sence ilgilenebilecekmiyiz:?ilgilenemezsek sonuç ne olacak sence :?asıl bizim için evlilik o zaman başlayacak bence kendi düşüncelerim şimdi keyfimize diyecek yok allahıma şükürler olsun umarım sonuna kadar böyle oluruzzzz

ya bütün çiftlerde hafif sallantı oluyormuş çünkü babalar babalık depresyonu geçirip kıskanıyorlarmış bakalım bizler nasıl olcaz evet ilgiye alışık benimkide ama bebeğe çevrilince zorlanacaklar biraz ama atlatırlar zamanla ne yapalım onlarlada ilgilenmeye çalışırız elimizden geldiğince evet asıl o zaman başlıcak Rabbim huzur mutluluk versin

canım bende cıkıyorum yorgunum bugün belki ilerleyen saatte bakarım tekrardan kendine dikkat et öpüyorum seni

oo prensess ballar cevizler keçi boynuzu pekmezi bizede gönder burda yok öyle keçiboynuzu pekmezi falan kaydirigubbakcemile3

valla azimle işeyen duvarı delermiş derler ya bızde onu yaptık gerısını allaha bıraktık

inş. hakkımızda hayırlısı olur

senınde jarnana cım allah hayılrı zamanda hayırlı bır sekılde verir inş

dualerım sızınle

canım doktorum klomeni kesinlikle alma dedi.başka bir tane yazdı, eğer bulamazda klomen verelim derlerse alma dedi.içindeki kimyasallar daha fazlaymış onda.doktoruma güveniyorum.adetin 4. günü başla dediği için daha ilacımı almadım çünkü hala adet olmadım.inşallah almama hiç gerek kalmaz.pazartesine kadar olmazsam kan tahlili yaptırırım diyorum.dakka başı banyoya kontrol için gidiyorum oldum mu diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birde birşey soracağım neden aşılama deneme hemen dedin .zararı mı var ben bilmiyorumfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…