- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.701
canım anlat bakalım neler yaptın uygulamayı anlat kacgünde bir belirtiler neler cevap vermedin okumadınmı önceden yazdıgımıiyiyim cnm sen nasılsın ?
neden kırılım bitanem haklısın allah razı olsun balım inşallah dedigin olur kalırım kısmet artık allahım verirse olacak olumsuz düşünmek istemiyorum ama hissediyorum şurda hazirana kadar tutturacam bu işi inanıyorum ama sabredemiyorum bazen sabirsız davranıyorum olumsuz düşünüyorum kendimi üzüyorum olacak görürsün söylemedi deme inanıyorum ya gec bile kaldı bence:))) degilmi,
daha kötü duruma düşecez bence:)))) şimdi kacıyorlar yarın cocugun sesine dayanamayıp gece bile kacar bunlar koynumuzdan insanoglu böyledir mücadele verirler elde edince kacmanın yollarını ararlar her iş böyledir malisef canımmmmmm
canım anlat bakalım neler yaptın uygulamayı anlat kacgünde bir belirtiler neler cevap vermedin okumadınmı önceden yazdıgımı
7 aydır uğraşıyorum :)
canlarım benkaçıyorum ksuura bakmayın eşim cagırıyo
öptüm hepınızı
dua edın bana
neden korkuyorsun canım anne olmaktanmı neyden korkuyon allamadım. benimkininde cay pastası böregi önüne gitti ohh paşamdaki keyif başbakanda yoktur ah canım ah biz yapıyoruz bıunları böyle cocugumuza verecegimiz degeri bunlara verdik hazıra ilgiye şimarmaya alıştılar valla benimki acayıp alışyı o bi gercek belli halinden cocuk olunca düşün artık bu kadar sence ilgilenebilecekmiyiz:?ilgilenemezsek sonuç ne olacak sence :?asıl bizim için evlilik o zaman başlayacak bence kendi düşüncelerim şimdi keyfimize diyecek yok allahıma şükürler olsun umarım sonuna kadar böyle oluruzzzzyaa parçalarım valla gece kaçarsaaklinialirimsmile ben dedim bugün bebek olsun ben sen odaya gelmek istesen bile ben sokmucam git bilgisayarın başına dicem dedim güldük öyle ama doğru elde edene kadar biz bıkmayalım sonra ben kendimdende korkuyorum zemuszemus
neden korkuyorsun canım anne olmaktanmı neyden korkuyon allamadım. benimkininde cay pastası böregi önüne gitti ohh paşamdaki keyif başbakanda yoktur ah canım ah biz yapıyoruz bıunları böyle cocugumuza verecegimiz degeri bunlara verdik hazıra ilgiye şimarmaya alıştılar valla benimki acayıp alışyı o bi gercek belli halinden cocuk olunca düşün artık bu kadar sence ilgilenebilecekmiyiz:?ilgilenemezsek sonuç ne olacak sence :?asıl bizim için evlilik o zaman başlayacak bence kendi düşüncelerim şimdi keyfimize diyecek yok allahıma şükürler olsun umarım sonuna kadar böyle oluruzzzz
canım bende cıkıyorum yorgunum bugün belki ilerleyen saatte bakarım tekrardan kendine dikkat et öpüyorum senineden korkuyorsun canım anne olmaktanmı neyden korkuyon allamadım. benimkininde cay pastası böregi önüne gitti ohh paşamdaki keyif başbakanda yoktur ah canım ah biz yapıyoruz bıunları böyle cocugumuza verecegimiz degeri bunlara verdik hazıra ilgiye şimarmaya alıştılar valla benimki acayıp alışyı o bi gercek belli halinden cocuk olunca düşün artık bu kadar sence ilgilenebilecekmiyiz:?ilgilenemezsek sonuç ne olacak sence :?asıl bizim için evlilik o zaman başlayacak bence kendi düşüncelerim şimdi keyfimize diyecek yok allahıma şükürler olsun umarım sonuna kadar böyle oluruzzzz
canım bende cıkıyorum yorgunum bugün belki ilerleyen saatte bakarım tekrardan kendine dikkat et öpüyorum seni
canan 26
senın ne kadarlık doktora gıttın mı ne dedi ?[/QUO
benimki şimdi 6 hafta 4 günlük.ben 5 hafta 2 günlükken gitmiştim sadece keseyi görebildik kalp atışları için çarşamba günü gideceğim.
oo prensess ballar cevizler keçi boynuzu pekmezi bizede gönder burda yok öyle keçiboynuzu pekmezi falan kaydirigubbakcemile3
canan 26
benimki şimdi 6 hafta 4 günlük.ben 5 hafta 2 günlükken gitmiştim sadece keseyi görebildik kalp atışları için çarşamba günü gideceğim.
benımde hesaplarıma göre 4 hafta 6 günlük ama tabı doktora gıtmeden emın olamıyorum hala :ecrin_bebek:
canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikcanan 26
sana yazmıştım yanliş yolladım gerci onada sormuş oldum sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikcanan 26
klomen vermiştir sanırım?? bak eşinin sonuçları güzel çıkmış artık üzülme sıkılma ilaçlarla yumurta takibiyle hemen kalınabiliyor hamile ama 6aydan önce aşılama deneme ilaçla deneyin önce..sizin bey stres olmuştur 2yıldan sonra doktora gitti yaakaydirigubbakcemile3 pztgidersiniz takma kafana olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?