- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.721
canım doktorum klomeni kesinlikle alma dedi.başka bir tane yazdı, eğer bulamazda klomen verelim derlerse alma dedi.içindeki kimyasallar daha fazlaymış onda.doktoruma güveniyorum.adetin 4. günü başla dediği için daha ilacımı almadım çünkü hala adet olmadım.inşallah almama hiç gerek kalmaz.pazartesine kadar olmazsam kan tahlili yaptırırım diyorum.dakka başı banyoya kontrol için gidiyorum oldum mu diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birde birşey soracağım neden aşılama deneme hemen dedin .zararı mı var ben bilmiyorumfisfisfis
canım nasılsın bişe soracam ya ben gecen ay adetimden 3önce lekelenmeler geldi ya ben şimdi adet günüm hangisi 1de tam olarak oldum hangisini baza alacam sencekızlarrr akşama buluşalım yahuu özledimmm
ablacım bende de bi kaç aydır o şekilde oluyor. doktora sordum kanamanın başladığı günü kabul edeceksin dedicanım nasılsın bişe soracam ya ben gecen ay adetimden 3önce lekelenmeler geldi ya ben şimdi adet günüm hangisi 1de tam olarak oldum hangisini baza alacam sence
lekelenmeyi saymayacam o zaman 1de cok sagol canım sen nasılsın tatlımablacım bende de bi kaç aydır o şekilde oluyor. doktora sordum kanamanın başladığı günü kabul edeceksin dedi
iyiym ben de beklemedeyim hala olmadı. subat kısa cekti diye gecikti bu ay.lekelenmeyi saymayacam o zaman 1de cok sagol canım sen nasılsın tatlım
kacında olacaniyiym ben de beklemedeyim hala olmadı. subat kısa cekti diye gecikti bu ay.
ben 30 gunde bi oluyorum. gecen ay 24 ünde olmuştu. hamile değilimdir. bu ay alerji geçirdiğim için ilaç kullandım. o nedenle bu ayı boş geçirmek zorunda kaldıkinşallah olmazda hamile haberini alırız ne güzel olur
bir an önce gitsen iyi olur. önemli bi konu diye biliyorum. içini rahat tut kafanı takma her seyeiyi akşamlarr kızlarrr, aaaa kimselerrr yok yaaa... bişey soracaktımmm. çok tedirginim ve korkuyorummm... Genital siğile benzer bişey gördümm. acabaa tedavisi kolay mı bi bilginiz var mııııı? dr. a gideceğim en yakın sürede.inş. değildirrr.. bebiş düşünüyorum dedikçe bişeyler çıkıyorrr... offf off
yarın olursun yarın olma günün arkadaşta senin gibi oldu gecen ayda kısaydı yaben 30 gunde bi oluyorum. gecen ay 24 ünde olmuştu. hamile değilimdir. bu ay alerji geçirdiğim için ilaç kullandım. o nedenle bu ayı boş geçirmek zorunda kaldık
büyük ihtimalle yarın olur dediğin gibi. ben de yarın bekliyorumyarın olursun yarın olma günün arkadaşta senin gibi oldu gecen ayda kısaydı ya
söylesene kız ismini ne verdiaklinialirimsmile klomen ağrı kesici gibi zaten herkes kullanıyor:))) öyle pzt ye kadar olmazsan yaptır ama doktor rahim duvarın kalınlaşmış gebelik olabilir demedimi? dakika başı gitme banyoya öyle rahat ol stresten gecikmesin canım benim.aşılama zararlı falan değil sadece biraz sabret 6ay bekle aşılamadansa ilaçsız tüp bebek bence daha iyi sen iyice araştır opuyorumnanaktan
gilbert nasılsın canım? hamişlik nasıl gidiyor? kaç haftalık oldu annesi?
canım listeden cıkartabilirsin beni bugün kırmızıları gördüm nisan 23yeni tarihim artık umudum kalmadı ya morelim cok ama cokkk bozuk kocaylada küsüs dünden beri ne o benim yüzüme baakıyor ne ben onun adet oldugumu bile bilmiyor anlayacan bu günlerde bunalım takılıyor ablan allahım bilir kısmet ederse olur etmese böyle yaşar gideriz artık başka yapılacak bişe yok gitmeyecem doktora gitsin birazda kendi kurcalatsın benim gitmemle olmuyor sadece ben cok gittim yeter bu yüzden daha cok kızgın ve kırgınım ona bu sinirle agzımı bir acarsam olmadıgını sayacam yüzüne kendi bilir artık inanki daha mücadele etmeyecem ilişkimiz düzenli demekki bi sorun var bende başini agırttım canım kusura bakma patlayacak bomba gibiyimkızlarrr akşama buluşalım yahuu özledimmm
iyi akşamlarr kızlarrr, aaaa kimselerrr yok yaaa... bişey soracaktımmm. çok tedirginim ve korkuyorummm... Genital siğile benzer bişey gördümm. acabaa tedavisi kolay mı bi bilginiz var mııııı? dr. a gideceğim en yakın sürede.inş. değildirrr.. bebiş düşünüyorum dedikçe bişeyler çıkıyorrr... offf off
serophene diye birşey verdi bana.10 tablet zaten 5 günde bitirince gel dedi.olmazsa gonophene al dedi ama klomeni sakın alma dedi. bilmiyorum bi bildiği vardır herhalde.bir de ben serophene in prospektüsüne baktım ovulasyonu erken olanlara veriliyormuş doktor bana zaten erken yumurtluyorsun demişti.durumlar böyle.dün yine site de problem vardı giremedim ben. veeee en kötüsü geldi yine lanet kırmızılar senağlama senağlama senağlama senağlama 4 gün gecikmeyle.zaten geçen sene de mart ayında yine bu kadar gecikmişti.ilacı alıcaz artık mecburen.can sıkıntısından sabahın 6 sında kalktım tatil güyaa.biraz ağladım sızladım kalktım mutfağı temizledim iş buldum kendime.ooffff yaa neden ya neden neden neden ???????????
cnm daha iyiyim artık 12.haftadayım hersey iyi gidiyor 4 hafta sonra cinsiyetini ögrenecegim insallah pazartesi 11-14 testimin sonucunu alıcagım sen nasılsın cnm nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?