2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

aaa ama abla olur öyle şeyler tartışmasız evlilik olurmu hiç tartışmalar kavgalar olmazsa anormallik vardır biz hiç tartışmıyoruz diyenlerin evliliklerinde asıl problem vardır sen şimdi hastalandığın için hassassın alıngansız bitsin geçer bu şekilde düşünme sende gidersin o da gider doktora ne olacak ablam sinirlenip onunda kalbini kırma belki üstüne görüyorsundur nerden biliyorsun umudunu yitirme hiç bir zaman dua et opuyorumnanaktan

ayy cinsiyetini öğrenince bizede haber ver oğluşmu kızçemi diye sen ne hissediyorsun?nasıl oldu bulantıların geçtimi biraz? sonucunda iyi çıkar inş dikkat et kendine yeğenimize opuyorumnanaktan

evet cnm bulantılarım gecti baya iyiyim oglum var gönül kız olsun istiyor ama eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat nasip etsin allah.

ben 30 gunde bi oluyorum. gecen ay 24 ünde olmuştu. hamile değilimdir. bu ay alerji geçirdiğim için ilaç kullandım. o nedenle bu ayı boş geçirmek zorunda kaldık

bende alerjim için ilacımı almaya başladım malum bahar ayı...göz damlsıda kullanıyorum hamiş kalsam zararlı olurmu acaba ya korunmuyoruz da bilmiyorumkismile nerden biliyorsun güzelim belki korunurken kalmışsındır genelde öyle oluyor korunuyorduk kalmışım diyorlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet cnm bulantılarım gecti baya iyiyim oglum var gönül kız olsun istiyor ama eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat nasip etsin allah.

hayırlı sağlıklı güzeller güzeli bir kızın olur inş genelde başta çok bulantılar olunca kız oluyormuş ama kısmet dediğin gibi sağlıklı olsun ama küçük adamın birde kız kardeşi olsun

Kızlar bahar ayı da geldi öyle umutsuzluğa kapılmak yok canlanın biraz ya ne güzel türkiyede yaşıyorsunuz tadını çıkarın her yeri ayrı güzel benim gibi kimseniz olmasa gidecek yeriniz olmasa ne yapacaksınız bütün gün evde olup??mafoldumben elinizdekilerin değerini bilin komşunuzun ailenizin akrabaların dışarıya çıkabilmenin....

miray15 hoşgeldin canım gittinmi doktora???

canım pazartesiye randevu aldım.. ben bugün giderdim ama önceden planımız vardı. eşim de abartma diyor. daha önce de böyle bi korkmuştum et yığılması bişey yok demişti dr. ama bu seferki çook benziyorr..2 başı var basbayağı siğil gibi. eşimde görünen bişey yok.. ne biliyim yaa mantar biter bu başlar.. moralim çok bozuk. pazartesi olsa da ne olduğunu öğrensem hemen dr. ne dicek çok merak ediyorum..

bununla birlikte bi de gebelik olursa tedavi olamassam valla hamile olsam dert olmasam dertt. içim daraldı bundan dolayı. inş. kolay bi tedavi şekli vardır. kansere çevireni varmış. Allah korusun. dua edin çok korkuyorum benn..

korkma güzelim belki değildir ya dua et bol bol.tedavisi varmış nasıl olsa sen içini rahat tut ama burda bi kadın konu açmıştı smear testinde çıkmış genital siğilden dolayı hpv virüsü herkeste yazmış eşin demekki başkasıyla yatmış sanada geçirmiş diye hatta 2gün önce okudum jinekoloji bölümünde sanırım sende bir bak bununla ilgili konu var ne diyecekler tedavisini öğrenmiş olursun en azından ama dediğim gibi rahat ol bak çatlatma iğneside oldun sıkma böyle kendini

canım sivilce olmasın? benim adetime yakın çıkıyor geçiyor..sen pzt ye kadar rahat ol bak birşey çıkmayacak et yığılmasıdır belki yine bende üzüldüm şimdi duyunca valla inş değildir dualarım seninle

ayy inş. değildir yaaa. çatlatma iğnesi de oldum ama ilk defasında tutmaz herhalde.. inş. tedavim biter de hamile olurumm.. ben çıkıyorum canım yemek hazırlamam lazımm öptümm. sonra görüşürüz inş.

senin tedavi olmana bile gerek kalmayacak çünkü siğil falan değil o canım bak görürsün hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim bende öptüm hoşçakal

iyi akşamlar kızlar.kendi kendime nazar değdirdim sonunda.çarşamba doktora gittiğimde doktor rahim duvarıma bakarak ;adet günlerin çok acılı ağrılı oluyomu diye sordu.ben de gayet rahat yoooo aksine hiç adet ağrısı bilmem hayatımda dedim.demez olsaydım...sabahtan beri karnımda koca bi atkı sarılı bacaklarım resmen tutmaz halde bel ağrısı da yanında bedava veriyorlarmış...oh oh oh yatıyorum bütün gün

evet olanlar var ama korunmadan kalamayınca bu şekilde hayatta olmaz gibi geliyo. daha olmadım beklemedeyim

nerdesiniz kızlar? miray15 doktora gittinmi canım iyi haberlerle gelmişsindir umarım? prensessss sen nasılsın anne adayımız doktora gidip gördünmü bebişini? pelinsee ablacım sen nasıl oldun? skr1606 sen nasılsın adet olmamışsındır umarım? aleyna34 sen nerelerdesin ablamm özlettinn??????

iyiyim ablacım evde oturuyorum bişe yaptıgım da yok hiç birşey yapmak istemiyorum sen nasılsın saglıgın sıhatin iyidir inşallah kendine iyi bak öptüm seni

hala olmadı ama bugun olacak sanırım. hafif lekelenme var gibi tam anlayamadım. ben hiç bi şey umut etmiyorum zaten. olması imkansız gibi bi şey. o yuzden bi an önce olsun diyorum. sen nasılsın tatlım ? opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…