- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.741
canım listeden cıkartabilirsin beni bugün kırmızıları gördüm nisan 23yeni tarihim artık umudum kalmadı ya morelim cok ama cokkk bozuk kocaylada küsüs dünden beri ne o benim yüzüme baakıyor ne ben onun adet oldugumu bile bilmiyor anlayacan bu günlerde bunalım takılıyor ablan allahım bilir kısmet ederse olur etmese böyle yaşar gideriz artık başka yapılacak bişe yok gitmeyecem doktora gitsin birazda kendi kurcalatsın benim gitmemle olmuyor sadece ben cok gittim yeter bu yüzden daha cok kızgın ve kırgınım ona bu sinirle agzımı bir acarsam olmadıgını sayacam yüzüne kendi bilir artık inanki daha mücadele etmeyecem ilişkimiz düzenli demekki bi sorun var bende başini agırttım canım kusura bakma patlayacak bomba gibiyim
ayy cinsiyetini öğrenince bizede haber ver oğluşmu kızçemi diye sen ne hissediyorsun?nasıl oldu bulantıların geçtimi biraz? sonucunda iyi çıkar inş dikkat et kendine yeğenimize opuyorumnanaktan
ben 30 gunde bi oluyorum. gecen ay 24 ünde olmuştu. hamile değilimdir. bu ay alerji geçirdiğim için ilaç kullandım. o nedenle bu ayı boş geçirmek zorunda kaldık
evet cnm bulantılarım gecti baya iyiyim oglum var gönül kız olsun istiyor ama eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat nasip etsin allah.
miray15 hoşgeldin canım gittinmi doktora???
bununla birlikte bi de gebelik olursa tedavi olamassam valla hamile olsam dert olmasam dertt. içim daraldı bundan dolayı. inş. kolay bi tedavi şekli vardır. kansere çevireni varmış. Allah korusun. dua edin çok korkuyorum benn..
korkma güzelim belki değildir ya dua et bol bol.tedavisi varmış nasıl olsa sen içini rahat tut ama burda bi kadın konu açmıştı smear testinde çıkmış genital siğilden dolayı hpv virüsü herkeste yazmış eşin demekki başkasıyla yatmış sanada geçirmiş diye hatta 2gün önce okudum jinekoloji bölümünde sanırım sende bir bak bununla ilgili konu var ne diyecekler tedavisini öğrenmiş olursun en azından ama dediğim gibi rahat ol bak çatlatma iğneside oldun sıkma böyle kendini
ayy inş. değildir yaaa. çatlatma iğnesi de oldum ama ilk defasında tutmaz herhalde.. inş. tedavim biter de hamile olurumm.. ben çıkıyorum canım yemek hazırlamam lazımm öptümm. sonra görüşürüz inş.
sana yazmıştım yanliş yolladım gerci onada sormuş oldum sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
ya dün doktora gıttım
ufak bısı var ama keseyı göremedım dedı
kan testı yaptı 1000 altında bır deger cıkarsa carsamba gel alttan muayene edelım dedı
başka bı doktora gosterdım cok yenı bır gebelık gablıba haftaya tekrar gel dedı
zaten benım tahmınıme görede 10 15 gunluk bır gebelık
bılmıyorumm
çarsamba yada cuma tekrar gıdıcem
bakalım ne dıcek
evet olanlar var ama korunmadan kalamayınca bu şekilde hayatta olmaz gibi geliyo. daha olmadım beklemedeyimbende alerjim için ilacımı almaya başladım malum bahar ayı...göz damlsıda kullanıyorum hamiş kalsam zararlı olurmu acaba ya korunmuyoruz da bilmiyorumkismile nerden biliyorsun güzelim belki korunurken kalmışsındır genelde öyle oluyor korunuyorduk kalmışım diyorlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın?skr1606
nbr cnmm nasılsın
?
iyiyim ablacım evde oturuyorum bişe yaptıgım da yok hiç birşey yapmak istemiyorum sen nasılsın saglıgın sıhatin iyidir inşallah kendine iyi bak öptüm seninerdesiniz kızlar? miray15 doktora gittinmi canım iyi haberlerle gelmişsindir umarım? prensessss sen nasılsın anne adayımız doktora gidip gördünmü bebişini? pelinsee ablacım sen nasıl oldun? skr1606 sen nasılsın adet olmamışsındır umarım? aleyna34 sen nerelerdesin ablamm özlettinn??????
hala olmadı ama bugun olacak sanırım. hafif lekelenme var gibi tam anlayamadım. ben hiç bi şey umut etmiyorum zaten. olması imkansız gibi bi şey. o yuzden bi an önce olsun diyorum. sen nasılsın tatlım ? opuyorumnanaktannerdesiniz kızlar? miray15 doktora gittinmi canım iyi haberlerle gelmişsindir umarım? prensessss sen nasılsın anne adayımız doktora gidip gördünmü bebişini? pelinsee ablacım sen nasıl oldun? skr1606 sen nasılsın adet olmamışsındır umarım? aleyna34 sen nerelerdesin ablamm özlettinn??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?