- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.761
nerdesiniz kızlar? miray15 doktora gittinmi canım iyi haberlerle gelmişsindir umarım? prensessss sen nasılsın anne adayımız doktora gidip gördünmü bebişini? pelinsee ablacım sen nasıl oldun? skr1606 sen nasılsın adet olmamışsındır umarım? aleyna34 sen nerelerdesin ablamm özlettinn??????
nerdesiniz kızlar? miray15 doktora gittinmi canım iyi haberlerle gelmişsindir umarım? prensessss sen nasılsın anne adayımız doktora gidip gördünmü bebişini? pelinsee ablacım sen nasıl oldun? skr1606 sen nasılsın adet olmamışsındır umarım? aleyna34 sen nerelerdesin ablamm özlettinn??????
slm millet. gittim dr. a canım. dr. kondilom dedi yani genital siğil. yakılması lazımmış. adet olursam acı hissetmemem için genel anesteziyle. adet olmazsam yani hamilelik varsa lokal anestezi sanırım. 5 nisan a kadar bekleyip karar verecek sanırım. o parçayı da teste yolluyorlarmış. yapısını falan öğrenmek için. tekrar çıkma ihtimali var mı?yoksa sadece siğil mi diye. küçük bi operasyon canını sıkma dedi. sadece 1 ay bebek için tedaviye ara verilir dedi. nerden bulaşmış olabiliri dediğimde: her yer olabilir dedi. klosetli umimi yerlere girmemek laım dedi. genllikle ordan kapılır dedi. haa bi de okuldan da olabilir. öğretmenler tuvaletinden de olabilir bir sürü bayan var sonuçta. hatta dr. a gittiğim yerden bile olabilirmiş. çünkü tuvalete ister istemez giriyorsun. temiz görünüyor her yer ama bilemeyiz tabii. işte böyle canım. şimdi beklemedeyim.
bu arada rahim ağzı kanseri aşısı varmış. onu olmamı önerdi. daha önce de okumuştum. 16-26 yaş olunca koruma yüzdesi artıyormuş. olmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım canım. kendimi biraz olsun rahatlamış hissediyorumm. dr. rahatlamama yardımcı oldu. inş. şu operasyonu da atlatınca daha çok rahat hissedeceğim..
sen ne yapıyorsun bu arada ? nasıl gidiyor? kendi derdime dalınca çıkamıyorum da.
iyiyim cnm yazmıstım ama görmedın heralde
doktor kan testı yaptı keseyı göremedı test de 1000 altında cıkarsa haftaya gel bı allttan bakalım dedı
test de 750 cıktı
pazar gününden berı kahverengı lekeler var
bende yerlesme kanaması gıbı olabılır dıye onemsemedım
sımdıde ıcıme kurt düştü 2 gundur kasık agrımda var
acaba bugun doktora gıtsemeıydım
bırını görüpte sorarım dıye gırdım sıteye ama kımse yok
bılmıyorum yarın ola hayr ola
yarın doktoru arıcam bakalım ne dıcek onemlı mı lekeler ?
zannımca yenı gebelık daha 15 gunluk
ole ıste havadısler
slm millet. gittim dr. a canım. dr. kondilom dedi yani genital siğil. yakılması lazımmış. adet olursam acı hissetmemem için genel anesteziyle. adet olmazsam yani hamilelik varsa lokal anestezi sanırım. 5 nisan a kadar bekleyip karar verecek sanırım. o parçayı da teste yolluyorlarmış. yapısını falan öğrenmek için. tekrar çıkma ihtimali var mı?yoksa sadece siğil mi diye. küçük bi operasyon canını sıkma dedi. sadece 1 ay bebek için tedaviye ara verilir dedi. nerden bulaşmış olabiliri dediğimde: her yer olabilir dedi. klosetli umimi yerlere girmemek laım dedi. genllikle ordan kapılır dedi. haa bi de okuldan da olabilir. öğretmenler tuvaletinden de olabilir bir sürü bayan var sonuçta. hatta dr. a gittiğim yerden bile olabilirmiş. çünkü tuvalete ister istemez giriyorsun. temiz görünüyor her yer ama bilemeyiz tabii. işte böyle canım. şimdi beklemedeyim.
bu arada rahim ağzı kanseri aşısı varmış. onu olmamı önerdi. daha önce de okumuştum. 16-26 yaş olunca koruma yüzdesi artıyormuş. olmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım canım. kendimi biraz olsun rahatlamış hissediyorumm. dr. rahatlamama yardımcı oldu. inş. şu operasyonu da atlatınca daha çok rahat hissedeceğim..
sen ne yapıyorsun bu arada ? nasıl gidiyor? kendi derdime dalınca çıkamıyorum da.
hala olmadı ama bugun olacak sanırım. hafif lekelenme var gibi tam anlayamadım. ben hiç bi şey umut etmiyorum zaten. olması imkansız gibi bi şey. o yuzden bi an önce olsun diyorum. sen nasılsın tatlım ? opuyorumnanaktan
değerin güzel çıkmış canım içini ferah tut ama arayıp lekelenmen olduğunu söyleseydin progestan verirdi düşük olmaması için şimdi bebek tutunsun diye hamilelikten önce bile veriyorlar yarına bırakma bugün ara sen ihmal etme güzelim temizlik falanda yapma dinlen bol bol olumunekankayizsmile
doktor cagırdı benı sabah gıttım
alltan muayene ettı
keseyı gördük ama progestan verdı bıde tuvalet harıcı kalkma yat dedi
hıc sevmedıgım sey bende hıperaktıfım
zaten bu lekelenmelerden haftasonum yogun gectı mısafır falan ondan oldu sanırım
artık kımseyı kabul etmıcem
düşük tehlıkeysıyle gecırmek ıstemıyorum 3 ayı
zaten mayıs bası tatıle gıdecektık
bakalım suya düşmez inş.
bende haberler bole jarnanacım sende ne var ne yok
doktor cagırdı benı sabah gıttım
alltan muayene ettı
keseyı gördük ama progestan verdı bıde tuvalet harıcı kalkma yat dedi
hıc sevmedıgım sey bende hıperaktıfım
zaten bu lekelenmelerden haftasonum yogun gectı mısafır falan ondan oldu sanırım
artık kımseyı kabul etmıcem
düşük tehlıkeysıyle gecırmek ıstemıyorum 3 ayı
zaten mayıs bası tatıle gıdecektık
bakalım suya düşmez inş.
bende haberler bole jarnanacım sende ne var ne yok
yok canım oldu dün. zaten ümit de yoktu oyüzden olduguna sevindim. ayrıca neden geciktiği de belli oldu. alerji meselesi incelenirken tsh yüksek oldgu ortaya cıktı. dün hastanedeydim onlarla uğraştımyerleşme kanaması olmasın kaydirigubbakcemile3 bugün varmı lekelenme falan? iyiyim be canım aynı işteolumunekankayizsmile
cnm benimde ilk hamileligimde kanamalarım vardı progestan kullandım yattım 3 ay sonunda düzeldi hersey bol bol dinlen cnm herseyi bosver zaten bebek gelince yatamıyacaksın
yok canım oldu dün. zaten ümit de yoktu oyüzden olduguna sevindim. ayrıca neden geciktiği de belli oldu. alerji meselesi incelenirken tsh yüksek oldgu ortaya cıktı. dün hastanedeydim onlarla uğraştım
peki 3 ay boyunca sürüyormu bu bole ya ben yatamam ole 3 ay
zaten hafta sonu sınavlarım var
off yaaa.hep sorunsuz bır hamılelık ıstemısımdır.inadına gıbı düşük tehlıkesı
bu sabah yıne sıyah bır akıntı geldıhemde bıraz fazla
bu hap hemen işe yarasa bari
neler yapmam gerektıgıyle ılgılı bılgı verırsen sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?