2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar kızlar.bu aralar gelen giden olmamış buralara...nasıl gidiyo çalışmalar sempatiksalakcinni jarnana sen pek bırakmazdın buraları.hayırdır hasta falan değilsin inşallah.hepinizi çook öpüyorum...opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bi karşılaşamadıkki shbet edelim.benim 1 haftadır misafirlerim vardı(annem babam kardeşim ve yeğenleri)biliyorum jarnana özlettim kendimi ama bende sizleri özledim inan öpüyorum canım

merhaba arkadaşlar bi karşılaşamadıkki shbet edelim.benim 1 haftadır misafirlerim vardı(annem babam kardeşim ve yeğenleri)biliyorum jarnana özlettim kendimi ama bende sizleri özledim inan öpüyorum canım

olsun ablacım kalpler bir olsun bende özlediğini biliyorum nasılsın nasıl oldun?

yok değilim canım eşimin şirketindeydim diğer günde alışverişte giremedim ama bugün rahatsızım biraz bahar yorgunluğumudur nedir:CüvCüv:

sonuçlarımın hepsi temiz çıktı bu ayın 27 de kromozomlara bakılacak eşimin ve benim sabırsızlıkla o günü bekliyorum

şükür hadi ablacım senin maşaallah bir oğlun var ben tıbben bir problem olduğunu sanmıyorum bence sağlıksız bir gebelikti sonlandı 4kadından 2si yaşarmış bunu hatta anlamadan yaşayanlarda olurmuş inşallah onlardada bir problem olmaz haber vermeyi unutmahihoyyyt

bencede canım kafaya takınca günlerde şaşıyor olacağı varsada olmuyor hayırlısı diyelim allahtan isteyelim

kafaya takmıyorum artık Rabbime havale ettim ne zaman ol derse o zaman olacak nasılsa..her dert bitti de çocukmu kaldı bir tek diyorum kendime öyle telkin ediyorum öyle canım ablam hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…