- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.781
canan nerelerdesin fıstığım gittinmi doktora???
merhaba arkadaşlar bi karşılaşamadıkki shbet edelim.benim 1 haftadır misafirlerim vardı(annem babam kardeşim ve yeğenleri)biliyorum jarnana özlettim kendimi ama bende sizleri özledim inan öpüyorum canım
iyi akşamlar kızlar.bu aralar gelen giden olmamış buralara...nasıl gidiyo çalışmalar sempatiksalakcinni jarnana sen pek bırakmazdın buraları.hayırdır hasta falan değilsin inşallah.hepinizi çook öpüyorum...opuyorumnanaktan
iyiyim ben canım sen nasılsın
baktım kimse yok işlerimi toparlayayım dedim şimdide öylesine baktım seni görünce çok mutlu oldum
bende iyiyim işte ne olsun bugün bir ağırlık var üstümde bahardan sanırım olumunekankayizsmile
bende öyle bir bakayım haftasonu kimse yoktur dedim ama iyiki açmışım valla bende çok mutlu oldum sensiz tadı yok buraların
aman canım kendine iyi bak bu bahar havası çarpar hareketli bir müzik dinle ağırlığın gitsin:teytey:
ee sen ne yaptın bakalım adetlerin düzene girdimi çalışmalar ne alemde
kaydirigubbakcemile3 dinlerim senin için birde dün arabada camlar açıktı rüzgarda çarptı öyle ya kalp klbe karşı nasıl oldun sonuclarda bir problem yok değilmi?
girdi sayılır doktora gitmeyi bırakınca düzene giriyor ne zaman gitmeye kalksam gitsem ya kist oluyor ya mantar gitmeyeceğim eylüle kadar falan çalışmalarda devam :kedi:
sonuçlarımın hepsi temiz çıktı bu ayın 27 de kromozomlara bakılacak eşimin ve benim sabırsızlıkla o günü bekliyorum
bencede canım kafaya takınca günlerde şaşıyor olacağı varsada olmuyor hayırlısı diyelim allahtan isteyelim
şükür hadi ablacım senin maşaallah bir oğlun var ben tıbben bir problem olduğunu sanmıyorum bence sağlıksız bir gebelikti sonlandı 4kadından 2si yaşarmış bunu hatta anlamadan yaşayanlarda olurmuş inşallah onlardada bir problem olmaz haber vermeyi unutmahihoyyyt[/
canım benim anlamadığım bir konu daha var3 düşüğümde ocak ayına gelmesi şansmı neden ocak aylarında oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?