- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.801
adetlerim az olduğu açan hormon testi yaptırdım iyi temiz çıktı dr düşükten sonra yapışıklık olur diyor ama rahim filmi çekmiyorağrılı olur dedi bu sonuçumda çıksın özelde çektirecem rahim filmimide
27sindede bakarsın sonuclarda insallah birsey yoktur iyi bir doktora gidersin o önceden progestana başlar bebek yerleşsin diye düşüğü önlemek için inşallah da kardeş gelir oğluşuna şöyle nazlı cilveli bi kız :) tesadüftür belki abla ya birde sübyan denilen birşey var baktır bakalım hocaya eğer varsa sende bir muska takarsın olur biter bu dediğimede baktır unutma
iyi hadi birde rahim filminden sonra ertesi aya hamile kalan çok var çektirdikten sonra çalışın ablacım kaydirigubbakcemile3
evet canım sübyan duasını araştırdım bi hoca buldum görümcem dua yazdırmış tabağa içine su koydum içtim hamile kalınca gelsin okuyayım demiş bakalım çok kafama takmıştım bu duayı çünkü oğlumdada beni bi hoca okumuştu o hocaya ulaşamadım ama başka birisini buldum
bende türkiyeye gidince çektirsemmi acaba diyorum rahim filmi ama çok korkuyorum ben
benden önce senin hamile kalacağını hissediyorum öncelik sende
okutmak daha etkili ne güzel bulmuşsun git ona baksın bakalım sübyan varmışmı yokmuşmu hamile kalınca gelsin diyor ama bu sübyan muskası hamile kalmadan takılıyormuş düşmesin diye nasıl olcak? bende olduğunu söylemişti burda hoca ama yazarken başkasına çocuğu öldüğü için yazmıyor başka hocada anneme yok demiş bende arada kaldım ama bakalım kısmet
korkma canım eğer istiyorsan bebek için acı çekeceğizsonunda bebek var onun için 10 dakka ağrı çekmişiz çokmu
ayyy inşallah ablacım ama aynı ay kalsak ne güzel olur Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin :1hug:
bilmiyorum ama o yazdığı duadan su içtimya belki odur .ne zaman geliyorsun türkiyeye.gelince sende baktır ne zararı olacakki sonuçta bir dua olsun veya olmasın
inş canım dualarımız kabul olur
ablacım ben çıkayım artık burda saat farkı var biliyorsun benimki gelir birazdan daha ne yemek yapayım diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 gel yine hep böyle çok iyi oldu valla konuştuğumuz çok sevindim kocaman öpüyorum kendine iyi bak
tamam canım kendine iyi bak öpüyorum bende
açmayalım arayı hee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?