- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.821
iyiyim canım sen nasılsın kimsede yok bugün bnde şöyle bir bakim dedimselam kıslar nasılsınız a.s.
prensessss gittinmi doktora bebiş nasıl???? pelinsee ablam yoksun yine moralin nasıl???? canan26 hamilelik nasıl gidiyor???? mihrace05 kayboldun canım ortalardan tedavin nasıl gidiyor???? aleyna34 ablacım açma arayı şimdiden özledim valla olumunekankayizsmile
bakıyorum ama sen yoksun tatlım ben iyiyim şükürler olsun calişmalara devam hava güzel geziyorum akşama dogruda bakıyorum sen nasılsın özledim seninle konuşmayı öpüyorum seni akşam girersem görüşürüz kendine iyi bak tatlımprensessss gittinmi doktora bebiş nasıl???? pelinsee ablam yoksun yine moralin nasıl???? canan26 hamilelik nasıl gidiyor???? mihrace05 kayboldun canım ortalardan tedavin nasıl gidiyor???? aleyna34 ablacım açma arayı şimdiden özledim valla olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar.biraz önce hastaneden geldim.serophene bitti bugün yumurtalarıma baktı doktor.sağ tarafta bir tane büyük var o bizim işimizi görür dedi.ovitrelle diye bir çatlatma iğnesi verdi şimdi onu vurdurdum.perşembe sabah ta aşılama yapacak doktorum.bu mesajı her okuyan dua etsin arkadaşlar nooooolur.ben duanın gücüne çok inanıyorum.hepinizi kocaman kocaman öpüyoruuuuum zemuszemus
bakıyorum ama sen yoksun tatlım ben iyiyim şükürler olsun calişmalara devam hava güzel geziyorum akşama dogruda bakıyorum sen nasılsın özledim seninle konuşmayı öpüyorum seni akşam girersem görüşürüz kendine iyi bak tatlım
hepinize günaydın gerçi öğlen oldu ama olsun
iyi akşamlar kızlar.biraz önce hastaneden geldim.serophene bitti bugün yumurtalarıma baktı doktor.sağ tarafta bir tane büyük var o bizim işimizi görür dedi.ovitrelle diye bir çatlatma iğnesi verdi şimdi onu vurdurdum.perşembe sabah ta aşılama yapacak doktorum.bu mesajı her okuyan dua etsin arkadaşlar nooooolur.ben duanın gücüne çok inanıyorum.hepinizi kocaman kocaman öpüyoruuuuum zemuszemus
gezerim tabiki ablacıgım keşke olsanda beraber gezsek dün arkadaşın balkonunda güneşlendik rüzgarda ara ara esiyordu herhalde şifayı kaptım dün akşam sabaha kadar damla gözümü yummadım etlerim cekiliyor sankı kırgınlık var üstümde üşüttüm demekki orda şimdiide bunla ugraş offff offffff ben öyle kolay kalayda atlatamam cok berbat ediyor beni şimdi ilaçda içemiyorum kaldım iki aradasizi seviyorum kendinize iyi bakınnnn
serophene tamam çatlatma iğneside ama ben sana 6 aydan önce aşılama deneme dedim 6 ay o şekilde deeyecektin hemen aşılamaya geçilirmi hiç canım uyardım seni değiştir doktorunu diye yada 6ay o şekilde dene diye aşılamayı genelde sperm sayısı düşüklüklerinde yapıyorlar ve çok iyi doktorlar bile önermiyor ilaçsız tüp bebek yaptırsaydın daha iyiydi ama dualarım seninle inş tutar teyze oluruz ne zamandır olmuyoruz opuyorumnanaktan
arkadaşlar bişe soracam ben zayıflama bisikleti aldım voit tin hem ayakta hem oturarak hemde kollarıda caliştırabiliyorsun.kullanan varmı ben yarım saat yapmaya calışıyorum sabah akşam kimide kas yapar diyor kullanan varsa yazabilirmi yada fikri olan ne zamandan sonra kilo vermeye başlayacam bir hafta oldu daha 1gram bile vermemişim birde ben hamile kalmişsam sanmıyorum da olur ya kaldıysam bir zararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?