2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
iyiyim canım sen nasılsın
ee bugün pazar millet kocişiyle tatil yapıyo
ama benimki gibi çalışanlarda burad herhaldekaydirigubbakcemile3

prensessss gittinmi doktora bebiş nasıl???? pelinsee ablam yoksun yine moralin nasıl???? canan26 hamilelik nasıl gidiyor???? mihrace05 kayboldun canım ortalardan tedavin nasıl gidiyor???? aleyna34 ablacım açma arayı şimdiden özledim valla olumunekankayizsmile

canım ben geliyorum ama kimse yok ki.:gitme::gitme::gitme:

günlerim çok yoğun geçiyor.bu gün günümüz var.yarın eyüp sultana ziyarete gidiyorum.perşembe okul toplantısı cuma allah kerim fırsat buldukca girmeye çalışacağım öpüldünüz

bakıyorum ama sen yoksun tatlım ben iyiyim şükürler olsun calişmalara devam hava güzel geziyorum akşama dogruda bakıyorum sen nasılsın özledim seninle konuşmayı öpüyorum seni akşam girersem görüşürüz kendine iyi bak tatlım

iyi akşamlar kızlar.biraz önce hastaneden geldim.serophene bitti bugün yumurtalarıma baktı doktor.sağ tarafta bir tane büyük var o bizim işimizi görür dedi.ovitrelle diye bir çatlatma iğnesi verdi şimdi onu vurdurdum.perşembe sabah ta aşılama yapacak doktorum.bu mesajı her okuyan dua etsin arkadaşlar nooooolur.ben duanın gücüne çok inanıyorum.hepinizi kocaman kocaman öpüyoruuuuum zemuszemus

canım dualarım seninle inş iyi sonuçlar alırsın (aynı zamanda hemşeriyiz)olumunekankayizsmile

bende özledim canım en iyisini yapıyorsun benim yerimede gez ablam bende öpüyorum sende kedine iyi bak :CüvCüv:

hepinize günaydın gerçi öğlen oldu ama olsun

günaydınnn ablaların en güzeli bunlar tembel ay sabhları kahvelerini çaylarını alıp gelmiyorlar topiğe kaydirigubbakcemile3 denk gelememişiz ama olsun ben alerjiden dolayı rahatsızım biraz o yüzden sık sık giremiyorum öpüyorum kocamannnn

serophene tamam çatlatma iğneside ama ben sana 6 aydan önce aşılama deneme dedim 6 ay o şekilde deeyecektin hemen aşılamaya geçilirmi hiç canım uyardım seni değiştir doktorunu diye yada 6ay o şekilde dene diye aşılamayı genelde sperm sayısı düşüklüklerinde yapıyorlar ve çok iyi doktorlar bile önermiyor ilaçsız tüp bebek yaptırsaydın daha iyiydi ama dualarım seninle inş tutar teyze oluruz ne zamandır olmuyoruz opuyorumnanaktan

sizi seviyorum kendinize iyi bakınnnn
gezerim tabiki ablacıgım keşke olsanda beraber gezsek dün arkadaşın balkonunda güneşlendik rüzgarda ara ara esiyordu herhalde şifayı kaptım dün akşam sabaha kadar damla gözümü yummadım etlerim cekiliyor sankı kırgınlık var üstümde üşüttüm demekki orda şimdiide bunla ugraş offff offffff ben öyle kolay kalayda atlatamam cok berbat ediyor beni şimdi ilaçda içemiyorum kaldım iki arada

slm kızlar nasılsınız?
dün siğillerden kurtuldum. patolojiye gönderildi.sonuç 2 gün sonra çıkacak. dua edin bana. evdeyim, yatıyorum dinleniyorum. akşam görüşelim inş. kendinize iyi bakın.

jarnanacım eşimin sperm sayısı 18 milyon çıktı.normali 20 milyonun üstü biliyorsunuz.artık benim de tahammülüm kalmadı.dile kolay korunmasız 2 sene ve sonuç sıfır.eeeeee bir de yaş geçiyor.bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım.aşılamanın bana ne tür bir zararı olur tam bilmiyorum.netten devamlı araştırıyorum.eşim hala dışarda malzemelerini daha bulamadık yarın sabaha lazım malum.dün geceyi çok kötü geçirdim.saat başı kalktım.içimden ağlamak geliyo.sebebini bilmiyorum.Allahım yardım, Allahım yardım , Allahım yardım........

arkadaşlar bişe soracam ben zayıflama bisikleti aldım voit tin hem ayakta hem oturarak hemde kollarıda caliştırabiliyorsun.kullanan varmı ben yarım saat yapmaya calışıyorum sabah akşam kimide kas yapar diyor kullanan varsa yazabilirmi yada fikri olan ne zamandan sonra kilo vermeye başlayacam bir hafta oldu daha 1gram bile vermemişim birde ben hamile kalmişsam sanmıyorum da olur ya kaldıysam bir zararı olurmu

kondisyon bisikletleri eliptik bisikletler 15dk dan yapılmaz evet kas yapar keşke almadan önce sorsaydın ve en düşük ayarda yapmalısın sakın zor seviyelerde yapma benim türkiyedeyken koşu bandım ve eliptik bisikletim vardı orda kaldı burdada geçen hafta lateral steppar aldım en iyisi bu çünkü çok zayıflatıyormuş twistte yapıyorum iyi oluyor ama rahatsızım biraz yapamadım pzt başlıyorum hedef 1000 adım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…