2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nasılsınız?
dün siğillerden kurtuldum. patolojiye gönderildi.sonuç 2 gün sonra çıkacak. dua edin bana. evdeyim, yatıyorum dinleniyorum. akşam görüşelim inş. kendinize iyi bakın.

çok geçmiş olsun canım operasyonundan önce yazmıştım sana umarım okumuşsundur dualarım seninle iyileşip hamile haberinide alırız inş yorma kendini dikkat et opuyorumnanaktan

bizimde 3yıl canım ama biraz sabırlı olmak lazım aşılamada bence tüp bebek gibi yani sonundahayal kırıklığı olursa daha kötü ama çatlatma iğnesiyle 6ay denemeliydin ve şu da var tüp bebek yaptırılsada başka birşey yapılsada yada hiç birşey yapılmasada Allah ne zaman ol derse o zaman olucak tüp bebekle yada aşılamayla yada çatlatma iğnesiyle hamile kaldım diyorlar ya öyle değil onlar sadece vesile tatlım inan hepimiz çok istiyoruz bugün olsun istiyoruz ama dediğim gibi sabretmek lazım senin sinirlerin bozulmuş yine mevsimseldir merak etme biraz başka şeylerle meşgul ol rahat ol aşılama yapılırkende çok rahat ol emi düşünmemeye çalış hatta mp4 player olsun kulağında sevdiğin müzikleri koy yada dualar koy dinle inş malzemeleride bulursun rahat ol gevşe biraz ılık duş al olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bugün üniversiteden yakın bi arkadaşımın hamile haberini aldım. bana hiç iğne falan kullandığını söylememişti. 2 ay iğne vurulmuş olmamış. bi ay boşvermişler ve hamile kalmış. bana daha önce iğne meselesini söylemediğine de acayip bozuldum. şimdi tedaviye başlayınca ben de mi söylemeyim yani.ne olacak ki? bundan .

çok geçmiş olsun canım operasyonundan önce yazmıştım sana umarım okumuşsundur dualarım seninle iyileşip hamile haberinide alırız inş yorma kendini dikkat et opuyorumnanaktan

çok sağol canım. operasyondan sonra gördüm. dualarınızı eksik etmeyin. inş. burdan bi gün hepimiz güzel haber veririz.

canım birden karar verdim aldım düşük ayarda calişıyorum yarım saat kadar sen spor aletleri hakkında fikrin varmiş benim hiç yok valla bu yaşa kadarda hiç gerek duymamiştım işim sporu aratmıyordu şimdi kilo alınca bide sürekli evde olmam aldım başimı gidiyorum dur demem gerekiyor artık inşallah işe yarar bakacaz artık canım

merhaba kızlar , akşam evde kalmak istemedim ruhum daralıyordu resmen.kaç yıldır yaprak dökümünün bırakın yeni bölümlerini özetlerini bile soluksuz izlerken bugün hiiiiiç bişey içimden gelmedi.attım kendimi dışarı.eve yeni geldik şimdi de uyku tutmuyo malum yarın pardon bugün aşılama olacak.iyi düşünmeye çalışıyorum ama ilk deneme de tutturan şanslı azınlıktan olmak istiyorum.pazartesi spor salonuna başlamıştım.ne güzel kendime de uğraş bulmuştum.bu aşılama işi bütün planlarımı bozdu.şimdi işin yoksa 2 hafta diken üstünde dur acaba var mı varsa spora gidince düşer mi mi mi miii. bu mii lerin sonu gelmeyecek.aslında durumum hiçbirinizin durumunuzdan farklı değil biliyorum ama burda anlatınca da rahatlıyorum .malum damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyoÇok üzgünüm çoook

iyi olduğuna sevindim canım tekrar çok geçmiş olsun.öyle bitanem herkes saklar ben istiyoruz ama olmuyor diyordum valla çok kızıyorum kendime millet hamile kalıyor 3.aydan sonra haber veriyor belki tüp bebekle kaldı da iğne bile diyordur boşver canım sende söyleme hamile kaldığında söylersin onun gibi kaydirigubbakcemile5

canım slm kavuşturana nasılsın

15 dk yap 1hafta sonra 25 sonra yarım saat yap ablacım önce zayıflamaya başla alışsın bünyen kas yapmasın hep en düşükte yap ablacım sen sorsaydın bana ben sana söylerdim malum bende yurtdışındayım ve hep evdeyim en çok kilo alan benim kilo vermem lazımmm opuyorumnanaktan

bende öyle yaptım canım ilk günler 5 .10 dak yaptım şimdi yarım saat yapıyorum yavaş yavaş saol canım benim akıntım beyaz katı şeklinde neden

iyi yapmışsın canım biraz rahatlamışsındır dualarım seninle inş ilkinde tutar ve aşılama yaptırdım diye değil ne bileyim operasyon geçirdim gibi düşün ve unut stres yapma normal hayatına devam et ne kadar rahat hissedersen o kadar şansın olur canım doğru birbirimizden başka kimse anlamaz bizi üzülme herşey çok güzel olucakopuyorumnanaktan

bende öyle yaptım canım ilk günler 5 .10 dak yaptım şimdi yarım saat yapıyorum yavaş yavaş saol canım benim akıntım beyaz katı şeklinde neden

ovulasyon yumurtlama günün yaklaşıyordur uzayan hale gelinceye kadar dikkat et o günleri değerlendirin maşaallah yarım saat yapabiliyorsun ben türkiydeyken koşu bandını nevresimlerimi asıyordum bisikletede çarşafları kurutmak için kaydirigubbakcemile3 burayada aldım steppar 5 dakika yapıyorum iniyorum 15 dk sonra tekrar yapıyorum sürekli yapamıyorum alışkın değilim ya çok yoruyor

canım sağol desteğin için :1hug: öğlen işlemlerimiz bitti.aşılattık geldik veledimizi :teytey: bekleyiş başladı bakalım.doktor salı günü çatlatma iğnesini olduğum gece yani ,tam net bir şey söylememişti ilişki için siz bilirsiniz normal sizin haftalık ritminizi bozmayın falan dedi.yani bize bırakmıştı.ben de netten araştırmıştım , aşılamada erkeğin en az 3 gün cinsel perhiz yapması gerekiyor yazıyordu.ben de aşılama da sperm sayısı azalır diye yapmak istemedim.bugün de aşılama esnesında sordu .ben de olumsuz cevap verince keşke yapsaydınız dedi.benim hesaplarıma göre bugğn tam yumurtlama günüm.şimdi bütün bu işlemler boşa mı gitti.bundan sonra yapılan ilişki olmuyor mu yani ??????netten gelince bayaa bi araştırdım.tam bi ifade bulamadım.artık bir mucize bekliyorum.nasıl böyle bi salaklık yaptım onu da bilmiyorum.kendi elimle kendi tedavimi baltaladım. klava:

:teselli: canım hadi bakalım inş tutar. bak çok sinir oluyorum doktorlara sana neden çatlatma iğnesinden sonra 36saat içinde ilişkiye girmenizi söylemedi doktorlar saatini bile veriyor iğneden sonra sabhmı akşammı onu bile sen nette yazılanlara ne bakıyorsun be güzelim kendi doktoruna sorsaydın ya neyse olan olmuş bakalım ovulasyon gününmüş dua etmekten başka yapacak birşey yok:teselli:

senağlama senağlama senağlama :1no2: :1no2: :1no2: :gitme: :gitme: :gitme: offfff yaa ben ne yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…