2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
jarnana
uzun zmndır gıremıyorum
sımdı gızlıce gırdım 10 gundur yatıyorum tuvalet harıcı kalkmadım.biliyosun lekenlemlerım vardı doktor progestan vermıstı. bugun cagırmsıt gıttık 10 gun once gıttıgımızde 6,5 mm olan bebek bugun 5,5 mm cıktı hıc gelısmmemıs zaten ultrasonda pek göremedı yıne etrafındakı kese de pek ıyı degıl gıbı bısey dedı.allttan bakınca gordu gelısmemıs ama kalbı atıyodu.bu tur durmlarda % 90 düşükle sonuclanır ama bız yınede 10 gun bekleyelım dedı dua et dedı .yıne yat ıstırah et progestan kullan dedı
bende durumlar bole kafam abondone oldu
konu hakkında bıseyler bılen varsa yazsınlar yarın yıne gırmeye calıscam bakalım
hakkımızda hayırlısı dua edın cok

mihrace canım inş. emeklerin boşa çıkmaz. bu akşam dua ettim burdaki arkadaşlara da.

jarnana yasin suresini okuyacaktım. ordaki mübin ayetlerine gelince bir dua vardı. burda yazmış mıydın? işleri kolaylaştırmak için onu okuyacaktım hatırlayamadım. bilen varsa yazarsanız çok memnun olurum.

prensessss hakkında hayırlısı olsun canım. bizim için neyin şer neyin hayır olduğunu bilemiyoruz. kendini üzme. yarın 12 gibi ben de girmeye çalışacağım. kızlarrr burda buluşalımm....

canım çok üzüldüm ya gerçekten:teselli: sen sakın kalkma bol bol dinlen progestanıda ihmal etme vajinal yoldanmı alıyorsun yoksa hap olarakmı? vajinal yoldan fitil olarak kullanmak daha etkiliymiş ama doktorun nasıl dediyse öyle yap.hiç ama hiç üzülme bitanem sağlıksız bebekler düşükle sonuçlanıyor şöyle düşün dünyaya gelir ama Allah korusun sağlıksız olur o yüzden kendini hiç üzme hatta bazı doktorlar progestan bile vermiyor düşecekse engellemek olmaz sağlıksızdır diye ama dualrım seninle moralini hiç bozma :tesellilumunekankayizsmile

yok mübin suresini yazmadım sanırım yasin kitaplarında olması lazım hayret yokmu? bulamazsan yazarım ben sana sağol duaların için canımopuyorumnanaktan

hayırlısıyla hamileler listesine girmek dileğiyle umudumuzu yitirmek yok arkadaşlargöbüşlerimiz bebişle dolsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız?
Dün siğillerden kurtuldum. Patolojiye gönderildi.sonuç 2 gün sonra çıkacak. Dua edin bana. Evdeyim, yatıyorum dinleniyorum. Akşam görüşelim inş. Kendinize iyi bakın.

geçmiş olsun miraycım kendine iyi bak inş sonuçların iyi çıkar ve iyi çıkacak korkma için rahat olsun

geçmiş olsun canım dinlen istiharat et aynen bende öyle bi kırıklık var bahar yorgunluğu herhalde birde nezle oldum

ya cnm benım benı aklıma takılanda bu madem salıklsız madem kese bozulmus madem buyumemıs gelısmemıs madem bu durumda % 90 düşükle sonuclanıyo nıe progestan verdı banada bu saçma geldı anlıyomusun
aslında kullanmak ıstemıyorum cunku ya bu surudururse boyle belkı8de bana zararı var zaten progestanında bırsuru zararı
benı mahvettı baş agrısında mahvoldum dun kafam ambalaj gıbı sersem yaptı yuzum gozum sıvılce doldu bembeyaz
bende bunu sormak ıcın yazdım sana sencede bozulmus bı kese ve gelısmemıs bı bebek var progestan nıe bu arada yutuyorum hapı bana cvp ver

jarnana kafam allak bullak ne dusunecemı ne hıssedecegımı bılmıyorum bugun resmen nötr üm
dua edın bana ben yıne gırmeye calısıcam saat 2 gıbı

benım cevremde 1 hafta ogun kanaması olup düzelen hamıleler oldu ama düzeldı benım 13 gun oldu hala devam hemde yogun hele tuvalete gıdınce daha cok
dun doktor alltan baktı fos gıttı

zaten karnımdam tam göremıyo hep alttan bakıyo tanı ılk ult.resmındekı gıbı net de deıl görontu
neyse ben cıkım 2 - 3 gıbı gırmeye calıscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…