- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.861
senağlama senağlama senağlama :1no2: :1no2: :1no2: :gitme: :gitme: :gitme: offfff yaa ben ne yaptım
jarnana
uzun zmndır gıremıyorum
sımdı gızlıce gırdım 10 gundur yatıyorum tuvalet harıcı kalkmadım.biliyosun lekenlemlerım vardı doktor progestan vermıstı. bugun cagırmsıt gıttık 10 gun once gıttıgımızde 6,5 mm olan bebek bugun 5,5 mm cıktı hıc gelısmmemıs zaten ultrasonda pek göremedı yıne etrafındakı kese de pek ıyı degıl gıbı bısey dedı.allttan bakınca gordu gelısmemıs ama kalbı atıyodu.bu tur durmlarda % 90 düşükle sonuclanır ama bız yınede 10 gun bekleyelım dedı dua et dedı .yıne yat ıstırah et progestan kullan dedı
bende durumlar bole kafam abondone oldu
konu hakkında bıseyler bılen varsa yazsınlar yarın yıne gırmeye calıscam bakalım
hakkımızda hayırlısı dua edın cok
mihrace canım inş. emeklerin boşa çıkmaz. bu akşam dua ettim burdaki arkadaşlara da.
jarnana yasin suresini okuyacaktım. ordaki mübin ayetlerine gelince bir dua vardı. burda yazmış mıydın? işleri kolaylaştırmak için onu okuyacaktım hatırlayamadım. bilen varsa yazarsanız çok memnun olurum.
prensessss hakkında hayırlısı olsun canım. bizim için neyin şer neyin hayır olduğunu bilemiyoruz. kendini üzme. yarın 12 gibi ben de girmeye çalışacağım. kızlarrr burda buluşalımm....
bismillahirrahmanirrahiym
1.aleyna34
2.jarnana_21
3.derdanur
4.kyleena
5.kerem34gul
6.gyshnky
7.yıldırımınyaĞmuru
8.mavİnur44
9.yezel
10.gulus_ss
11.sonbahar41
12.papatse
13.sevsevİl
14.mugmug1
15.denİzfdm
16.ayŞen34
17.ÇİĞdem1680
18.bİtan
19.dİyarr
20.elvvan
21.İntegral0027
22.leguİn
23.karabİber01
24.mİrage1983
25.haymatlos
26.mİray15"""""""""""""""""""""""""""""1nisan
27.naaz
28.faddİm
29.gultun
30.zpoİson
31.skr1606
32.feryad
33.kuzu84
34.ashemez
35.zeyneptuce
36.aylinam
37.yoncam
38.meleĞİm
39.angelyaso
40.carmenn
41.ktg
42.aslıca
43.haskena
44.lelos
45.serselo
46.ırmak09
47.bekleyİs
48.gÜltuĞ
49.neva_
50.konya
51.sunshİne78
52.nİlde
53.pelİnsee""""""""""""""""""""""""""""23 nisan
54.masal800
55.novraİn
56.ceylann09
57.nermİn123456
58.esmer35_35
59.denizdeni
60.yessİl
61.deros
62.cİcek8182
63.e_pack
64.gabrİl16
65.petİk
66.karakaya
67.mse121822
68.nurmeh
69.selnnur
70.gİlbert
71.erkaymak
72.melike_ecesuu
73.freyja1979
74.pİson
75.nurmeh
76.mihrace05"""""""""""""""""""""""""""""23mart
77.filiz0022
78.esrb
79.prenses_love
80.prensesssss
81.mız mız
82.lal1980
OCAK HAMİŞLERİMİZ
dmtumt84
mestİtosh
alenam
htcyz
ulkufuk
pembe_patİk
kekİklİkeklİk
nevyas
feyza79
pembe50
ŞUBAT HAMİŞLERİMİZ
sabırsız80
e_pack
gilbert
tuu_ba
MART HAMİŞLERMİZ
Canan26
Prensessss
slm kızlar nasılsınız?
Dün siğillerden kurtuldum. Patolojiye gönderildi.sonuç 2 gün sonra çıkacak. Dua edin bana. Evdeyim, yatıyorum dinleniyorum. Akşam görüşelim inş. Kendinize iyi bakın.
günaydınnn ablaların en güzeli bunlar tembel ay sabhları kahvelerini çaylarını alıp gelmiyorlar topiğe kaydirigubbakcemile3 denk gelememişiz ama olsun ben alerjiden dolayı rahatsızım biraz o yüzden sık sık giremiyorum öpüyorum kocamannnn
canım çok üzüldüm ya gerçekten:teselli: sen sakın kalkma bol bol dinlen progestanıda ihmal etme vajinal yoldanmı alıyorsun yoksa hap olarakmı? vajinal yoldan fitil olarak kullanmak daha etkiliymiş ama doktorun nasıl dediyse öyle yap.hiç ama hiç üzülme bitanem sağlıksız bebekler düşükle sonuçlanıyor şöyle düşün dünyaya gelir ama Allah korusun sağlıksız olur o yüzden kendini hiç üzme hatta bazı doktorlar progestan bile vermiyor düşecekse engellemek olmaz sağlıksızdır diye ama dualrım seninle moralini hiç bozma :tesellilumunekankayizsmile
ya cnm benım benı aklıma takılanda bu madem salıklsız madem kese bozulmus madem buyumemıs gelısmemıs madem bu durumda % 90 düşükle sonuclanıyo nıe progestan verdı banada bu saçma geldı anlıyomusun
aslında kullanmak ıstemıyorum cunku ya bu surudururse boyle belkı8de bana zararı var zaten progestanında bırsuru zararı
benı mahvettı baş agrısında mahvoldum dun kafam ambalaj gıbı sersem yaptı yuzum gozum sıvılce doldu bembeyaz
bende bunu sormak ıcın yazdım sana sencede bozulmus bı kese ve gelısmemıs bı bebek var progestan nıe bu arada yutuyorum hapı bana cvp ver[/Q
merhaba prenss canım progestan kanamayı durdurmak için verilen bir haptır bende kullandımama yinede benim düşük oldu yani bir faydası olmadı bana ama belki sana olur kanamanmı vardı senin
ya cnm benım benı aklıma takılanda bu madem salıklsız madem kese bozulmus madem buyumemıs gelısmemıs madem bu durumda % 90 düşükle sonuclanıyo nıe progestan verdı banada bu saçma geldı anlıyomusun
aslında kullanmak ıstemıyorum cunku ya bu surudururse boyle belkı8de bana zararı var zaten progestanında bırsuru zararı
benı mahvettı baş agrısında mahvoldum dun kafam ambalaj gıbı sersem yaptı yuzum gozum sıvılce doldu bembeyaz
bende bunu sormak ıcın yazdım sana sencede bozulmus bı kese ve gelısmemıs bı bebek var progestan nıe bu arada yutuyorum hapı bana cvp ver[/Q
merhaba prenss canım progestan kanamayı durdurmak için verilen bir haptır bende kullandımama yinede benim düşük oldu yani bir faydası olmadı bana ama belki sana olur kanamanmı vardı senin
bugun 14 gun oldu hala kahverengı lekelenmelerım var hemde cok
hıc durmadı
prensss canım rahat ol kanaman fazla değil ise bi şey olmaz embiriyo yeni kendini toparlıyordur.kesen bozulmadıysa iyi
bugun 14 gun oldu hala kahverengı lekelenmelerım var hemde cok
hıc durmadı
o zaman başka bi dr.daha gitmeni tavsiye ederim .benimde öyle oldu kanamam vardı prodgestan verip gönderdiler içim rahat etmedi başka dr.gittim o zaman kesem bozulmuştu ama embiriyo görünmüyordu.kendini dinleyip 10 bekle me bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?