- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.881
kese bozulmus canım
merhaba arkadaşlar nasılsınız.zemuszemus
ablammm nasılsın???
merhaba arkadaşlar nasılsınız.zemuszemus
ooo kimler gelmiş hoşgelmiş banim güzel arkadaşım nasılsınalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ooo kimler gelmiş hoşgelmiş banim güzel arkadaşım nasılsınalkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi sayılırım galiba nezle oldum
iyiyim güzel ablacım sen nasılsın? hapşu hapşu haldeyim:roflol: eyüp sultana gittinmi? bizim içinde dua etseydin
geçmiş olsun alacım bende nezle gibiyim elimde kağıt havlu hep.dikkat et güzel ablam kendinedaha oğluşuna kardeş nazlı fıstıkımız gelicek:Saruboceq:
bende aynen hapşuluyum sabahtan beri eyüp sultana gidemedim o yamurluydu hava kaldı gidersem hepinize dua edeceğim aklımdasınız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş canım allahım hepimize nasip etsin.bu günkü günde dualarımız kabul olur inş
sağol ablacım hiç sevmiyorum grip nezle rinit alerji olmayı yüzüm gözlerim şişiyor ya mayısa kadar geçer herhalde.prensesss in yazdıklarını gördün değilmi canım ne desem boş sen daha iyi bilirsin üzüldüm valla
bu gün evdeyim ya durmadan birşeyler yemek içmek canım istiyor sabahtan beri tıkınıyorum
inş inş Allah kabul etsin şimdiden..bende yasin okuycam dün akşam okudum ama olsun
inş nezlelerimizi hafif atlatırız.evet biraz konuştum ama fazla üzülmesin diyede fazla söyllemek istemedim allah yardımcısı olsun.sağlıksız olmasından düşmesi daha iyi
işte ben yurtdışına taşındığımızdan beri böyleyim kilo vermem lazım evde olmak kilo almaktan sıkılmaktan başka birşeye yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?