2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
bende aynen hapşuluyum sabahtan beri eyüp sultana gidemedim o yamurluydu hava kaldı gidersem hepinize dua edeceğim aklımdasınız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol ablacım hiç sevmiyorum grip nezle rinit alerji olmayı yüzüm gözlerim şişiyor ya mayısa kadar geçer herhalde.prensesss in yazdıklarını gördün değilmi canım ne desem boş sen daha iyi bilirsin üzüldüm valla

inş nezlelerimizi hafif atlatırız.evet biraz konuştum ama fazla üzülmesin diyede fazla söyllemek istemedim allah yardımcısı olsun.sağlıksız olmasından düşmesi daha iyi

inş nezlelerimizi hafif atlatırız.evet biraz konuştum ama fazla üzülmesin diyede fazla söyllemek istemedim allah yardımcısı olsun.sağlıksız olmasından düşmesi daha iyi

inş ya baş ağrısı yapıyor birde çok.ya bilincinde aslında niye kullanayaım yazmış progestanı ama ben iç doktorunu dinle dedim.bende yazdım sağlıksız olmasındansa düşmesi daha iyi inş kürtaja falan gerek kalmaz belkide hiç birşey olmaz birde abla hamileliklerde vajinal ultrason zararlımı? hiç bir zararı yoktur diyorlar doktorlar amabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…