- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.901
bende öğle namazımı kılıp okuyacağım.günümüz var perşembeleri yapıyordukda bu hafta arkadaş salı günü yaptı günde bizde yasin okuyoruz
inş ya baş ağrısı yapıyor birde çok.ya bilincinde aslında niye kullanayaım yazmış progestanı ama ben iç doktorunu dinle dedim.bende yazdım sağlıksız olmasındansa düşmesi daha iyi inş kürtaja falan gerek kalmaz belkide hiç birşey olmaz birde abla hamileliklerde vajinal ultrason zararlımı? hiç bir zararı yoktur diyorlar doktorlar amabilmiyorumkismile
evet birşeylerle meşgul olmamız lazım .bir süre bande çalışmak istiyorum.senin için daha zor anlıyorum
aslında zararlı diye biliyorum ama banada alttan bakmışlardı karnımdan ultrasyondan görünmemişti alttan daha net görünüyor
Allah kabul etsin canım ablam arkadaşım benim bende kılmak istiyorum çok ama bir türlü olmuyor önceden kılıyordum ne güzel.bende ist ye evlenmiştim ist da olsaydım görüşürdük bende katılırdım günlerinize valla ama belli olmaz dönersek yine görüşürüz belki kim bilir..
bende hamile kalırsam alttan baktırmak istemiyorum pek burda okumuştum eve geldiğinde lekelenmeleri başlamış ve düşmüş ama doktorlar ısrarla öyle birşey yok diyor hatta bazı yabancı ülkelerde burasıda olmak kaydıyla 4.ayda bakmaya başlıyorlar o zamana kadar karından bile bakmıyorlar zararlı diye
amin canım insan bi başlayınca bırakamıyor zaten bir kaç arkadaşımda başladı onların adına çok sevindim sevabı bana yazılıyormuş gibi sevindim.senide aramızda görmek mutluluk verir bana inş dönersen görüşürüz ist.neresindeydin daha önce
bu arada strestenmidir nedir adetim gecikti 1haftadır belim kopuyor ağrıdan başımda öyle ama yok ben şüphelenip gidip b hcg yaptırdım 4 5 gün önce negatif dediler bu ayda stresten gecikti pazt ye kadar olmazsa doktora gidicem mecbur yine kist olmasın ya
canım baktırsan bi dert baktırmasan bi dert yinede onlar ne derse onu yapıyoruz adr ların elindeyiz onlara inanıyoruz allahtan ve onlardan başka gidecek kapımız yok çare onlarda
sarıyerdede oturduk kartalda da..abla neresi olursa olsun ben gelirdim yanına valla annem gibi ablam gibi seviyorum seni inş başlayıp bırakmamak istiyorum bir daha burda ezan bile okunmuyor ki ezan sesini özledim
evet canım neresi olursa olsun ben arkadaşlarıma çok sadık birisiyim kısmet diyelim evet ezan sesi duymamak kötü bi şey intden takib edersin
sağol anladığın için ama yapcak birşey yok şimdi burda yeni bir yer açacak eşimin arkadaşı orası açılsın bende orda olucam hep zaten haziranda falan ailemin yanına gitmek istiyorum belli olmaz bu ara bile gidebilirim çok özledim çünkü
gurbetlik nedir bilirim ama seninki daha uzak gel senin için büyük değişiklik olur
sen neresindesin canım uzakmı kalırdık kiguclubacismile
bende kadıköydeyim yok yakınız uzak olsa neki ist.her yer yakın bin vapura bin otobüse hemen ordasın
yemek yapacaktım seni görünce her şeyi unuttum iyi oldu karşılaşmamız iki laf ettik
bende yapıcaktım gireyim dedim iyiki girmişim hadi çıkalımda yapalım ablam öpüyorum çok yarın görüşürüz yine yada pzt ye kendine çok iyi bak oğluşuda öptüm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?