2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
prensessss hiç üzülme canım bak aleyna34 ablam sana tecrübelerinden anlatmış ben ne desem boş doktorun sözünden çıkma yada doktorunu değiştir hiç de üzülme sağlıksızsa düşecek ki buna sevinmelisin dünde yazmıştım sana sağlıksız olarak dünyaya gelmesindense öyle olması daha iyi dualarım seninle Allaha havale et sabret bol bol da dinlen

merhaba kızlar keyifler iyidir inşallah.PRENSESSS durumuna çok üzüldüm canım.bir sürü de dua ettim.inşallah Rabbim korktuğuna uğratmaz.sen de çok çok dua et özellikle annene ettir.esma-ül hüsna ile dua et ben onun gücüne çok inanıyorum.Allahın ŞAFı (şifa veren ) sıfatıyla dualarını yap.inşallah sonuş güzel olacak canım...bütün iyi dileklerim seninle...

kızlar dun öğleden sonra kanamalarım başladı ilk yoğun oldu sonra durdu.sabah yıne yogundu.bu sabah başka bı doktora gıttım. bu doktor da bebek canlı kalbı atıyo dedi evet kanama oldugu ıcın 14 gundurde lekelenmlerın oldugu ıcın düşük riski var dedi. oluruna bırakalım dedi öğle yatma ama ağır işde yapma dedi yemeğini yap otur dedi çok uzun yürüyüşler yapma dedi.bende ama kesenın bozuldugunu soyledıgını soledım oda keseyle senın ısın yok dedi bozulmamısda dedı galıba onu hatırlamıyorum.bebek nasıl gelişmesi dedim iyi dedi
anladıgınız kafam yıne karıstı haftaya cuma yada cumartesı gel bıdaha bakalım dedı oluruna bırak dedı illa bole oldu dıye saglıksız bı bebek dıye bısey yok dedı.proges. sadece gece yatarken 1 tane al dedı.
benı tek rahatlatan yat dememesı ama tabıkı kafam yıne karıstı o zaman kendı doktorum nıe kese bozulmus nıe gelısmemıs dedi. keşke kadın dogumcu olsaydım kımseye deıl kendıme guvenırdım
olaylar bole bakalım haftaya kendı doktorumda cagırmıstı buarada karnımdan gordu doktor
görüşmek üzere siteye girerım sık sık
sizde ne zamanları giriyosanız soyleyın o zamanları gırmeye calısım bende

prensessss
canımcım geçmiş olsun seni çok iyi alayabiliyorum aynı döemlerden ben de geçtim. ama sen şanslısın ki bebeğinin kalbi atıyor. benim bebeğimin kalbi atmıyordu. çok da küçüktü bekledik geç döllemedir diye ama yine atmadı. kurtajla aldırmak zorunda kaldık. cok az kanamam olmustu. 1 hafta progestan kullandım ama hiçbir seye faydası olmadı. neyse ki kanamana rağman kalbi atıyorç. benim sana tavsiyem 1 dr. la kısıtlı kalma ben çok pişömanım şimdi. kürtaj çok karlı bir iş olduğu için bazı doktorlar bu zor zamanlarından ( hazır kanaman da varken ) faydalanmak istiyorlar. bence bekle kalbi attığı sürece ümidini yitirme çok fazla kanaması olup bebeği sağlıklı olanlar da var. iyimser ol ki her sey yoluda gitsin. zaten ne yaparsan yap düşecekse engel olamazsın. her sey olacağına varıyor. sen canını sıkma

senin için girdim belki yazmışsındır diye o kadar sevindim ki anlatamam canım moralini yüksek tut iyi olan şeyleri düşün sen o yat demese bile sen yat dinlen bak gebelik bölümünde hamilelerden haberler sorunlar diye bir bölüm var oraya gir senin gibi durumda olanlar var orayı iyice oku hatta istersen başlık aç böyle böyle diye ama mutlaka yat ben oraya girip senin için okudum 3ay boyunca hiç kalkmamışlar ve prgestanı ihmal etmemişler hatta düşük önleyici iğneler vurulmuşlar kiminin annesi bakmış 3 ay kimi annesine gitmiş sen kalkma wc hariç kalkma canım bol bol da su iç tamammı güzelim doktora gitmeyide ihml etme umarım azalmıştır birazda olsa ve iyisindirolumunekankayizsmile

cnm benım yatmamak bana cok ıyı geldı kendımı daha ıyı hıssedıyorum sımdı ama yormuyorum kendımı.oluruna bıraktım doktorun dedıgı gıbı kafamda soru ısaretlerı cok ama düşünmemeye calısıyorum kafamı dagıtmak ıcın başka seylerle ugrasıyorum.
azalma yok ya kan oluyo ya leke yogun bı sekılde proyuda bu dokturun dedıgı gıbı sadece akşamları yatarken alıyorum.
ama düşünmekten de kendımı alamıyorum kendı doktorum gelısmemıs dedı kese bozulmus dedı bu doktor da ıyı gelısmesı normal dedı
neyse ama moralım en azından düzeldı yatmamak bana ıyı geldı namaz da kılmaya başladım bugun bu bıle süper
rabbim hakkımda hayırlısını versın sağlık versın ınş.

kızlar iyi akşamlar, nisan 8 de aşılamam oldu benim.netten çok araştırdım ne kadar süre sonra çıkar sonuç diye.doktorum 15 gün sonra baktır dedi ama o kadar dayanamam.aranızda bu konuda tecrübeli olan var mı siz ne zaman baktırdınız.idrar testleri çatlatma iğnesinden dolayı hatalı çıkar mı acaba adetten önce baksak.veya belirtiler oluyormu tuttuğuna dair.ayrıca bu progestan ben de acaip baş dönmesi yaptı.salı gününe kadar işe de gitmeyi düşünmüyorum işte yığılıp kalırım diye.durumlar böyle kızlar.acele bi akıl ????**

15 hatta 16 gün sonra baktır canım burda o kadar çok üzülen oldu ki çatlatma iğnesinden dolayı hatalı çıkan sonuçlar sen idrar testini hiç yapma zaten çift çizgi çıkar ilaçtan dolayı 16.gün kan testi yaptır birde güzelim işine git sen progestanı bana kist için günde 2tane vermişti tam yatağa girecekken içiyordum yoksa gündüz mahvoluyor insan sende öyle yap opuyorumnanaktan

hiperaktif arkadaşım benim sen namazını kıl başkada bir iş sakın yapma Allah kabul etsin buarada dediğim konuyada gir bir bak senin gibi yaşayanların durumlarına teyzesi öper o mercimeği kendine dikkat et opuyorumnanaktan

canım benim , doktor günde 3 kere 2 şer tane iç dedi.tabi bu da 6 tane yapıyo.düşünki hayatta ilaç kullanmamış biri için durumun vehametini.bir de ben progestanı olası gebelik için düşükleri önlemek amacıyla verildiğini biliyorum.doktor verirken açıklama yapmadı ama ben netten baya araştırdım gelince.kistleri de önlüyorsa daha iyi.bugün 2 günlük rapor aldım. dinleniyorum şimdi.jarnanacım şu an herhangi bir tedavi görüyormusun.doktorlar sana tam olarak ne diyor.kusura bakma önceki yazılanlardan haberim olmadığı için yerimseniben durum bu arkadaşım...

sağol canım bende iyim.bulantıdan ve halsizlikten internete giremiyorum.ara sıra girip takip etmeye çalışıyorum.zemuszemus

bulantıya zencefil çayı yadaşekerleri satılıyormuş onlardan kullan canım.9 haftalık olmuş yer onu teyzesi opuyorumnanaktan sen kendine dikkat et bol bol dinlen girmesende olur kalpleimiz bir olsun olumunekankayizsmile

ne kadar çok vermiş ya sanki düşük tehditin varmış gibi.doğru biliyorsun canım ama ben doğum kontrol hapı kullanamadığım için progestanı uygun görüp vermişti en son kistim için.yani önlüyor diye birşey yok.ben hiç bir tedavi görmüyorum ne zaman doktora gitsem tedaiye başlamaya kalksam kist oluyor yumurta çatlamıyor adetlerim düzesizleşti 4aydır yoksa adetim dakikti 28 günde 1 olurdum olmadan önce vücut ateşimin düştüğünü bile anlardım alt üst oldu herşey neyse hormon tahlillerim yapılmıştı bir problem yoktu ben 6ay doktora falan gitmeme kararı aldım oluruna bıraktım daha doğrusu Allah' a..san bol dinlenmeler canım stres yapma opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız? ben az önce dr. dan geldm. sonucuma çok sevindim. kondilom değilmiş. sadece siğilmiş yani. klitorisin büyümesi gibi bişey dedi. bi krem verdi onu kullanacağım. Allah her şeyin hayırlısını versin. hpv diye çok korkmuştum ve stres yapmıştım. bundan sonra da umumi tuvaletlere girmemeye dikkat edeceğim. iç çamaşırlarınızı mutlaka ütüleyip giyin. bunlara dikkat edeceğim. yine görüşürüz. moralim bozuk olduğu için internete girmiyordum. bundan sonra girerim inş. artık nisan gecti. mayıs ayında bebek için çalışmalar başlar. tarihimi mayıs ayında veririm atık. kendinize iyi bakın. göüşmek üzeree.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…