2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .

ben türkiyedeyken esimin atletlerini ic camasırlarını benim camasırlarımı utulerdim buraya geldigimizden beri bıraktım ama en saglıklısı utulemek cok sevindim canım umumi tuvaletlere bende cok giriyorum malesef cok sık cıkıyorum tuvalete ama dikkatli olmak lazım gir be güzelim moralin bozukkende gir bizler düzeltiriz destek oluruz ıyı gun dostu degiliz sırfopuyorumnanaktan sende kendine iyi bak

sizi seviyorummmmmmmmmm:ecrin_bebek:boshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

Prensessss bak eşin sağ elinin işaret parmağını karnına koyup El Mübdiü okusun 99 kez düşüğü önlemek için okunuyor abdestli olsa iyi olur umarım iyisindiropuyorumnanaktan

nerdesinizzzz kızlarrrr arkadaşlar anketin altında hemen sağda değerlendirme var orayı oylarsanız hepiniz topiğimiz ilk sayfada kalır hep opuyorumnanaktan

merhaba kızlar
bende durum aynı kanamalarım var devam edıyo dün sancılarım vardı hep yattım.yarın kendı doktorumun kontrolü var cumartesı de ıkıncı gıttıgım doktorun var ıkısınede gıdıcem bakalım.bu doktora gıtmek bende çarpıntı yapıyor hiç gitmek ıstemıyorum. bende durumlar bole yat yat yat kednıze ıyı bakın

canım kendine iyi bak dr.kontrellerini ihmal etme.jarnananın söylediği o duayı eşine okut.bende duydum allaha emanet olun bebişinle sen:CüvCüv:

96 arkadaştan kimse yokmu burada kimse cikler gelmiyor adını yazdıran gidiyor hadi kızlar gelin hem sohbet edelim hemde fikirlerimizi paylaşalım yarın en az 10 kişi bari buluşalım haydi varmısınız yarınbuluşmayakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…