- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #3.961
ben varımmmkaydirigubbakcemile3 ablacım nasılsın??
iyiyim canım sen nasılsın senle ben varız başka kimse yokvereliniortak
hoşbulduk...valla ablacım giden gelen olmuyor başka yerlere takılıcam bende artık bu gidişle dün konuşmak istedim hiç kimse yoktu
şöyle geçmişe baktığım zaman sadece 10 kişi fazla takılıyor buraya yani sürekli gibi diğerlerini hiç bilmiyorum belkide hamile olan bile vardır içlerinde ama haberimiz yok
evet öyle hatta ben yeni 10kişilik liste hazırlayacaktım ama vazgeçtim öyle belki hamile olan bile vardır ben o yüzden kapatmak istedim hep topiği ama insan dostlarına kıyamıyor sen aç abla topic yeni insanlarla falan tanışırız
ne yapalım gelene kapımız açık zorla güzellik olmaz ben teklif ettim isteyen gelir demi kızzz
işte canım açılmış topicimiz var isteyen gelir
kızların nick lerini arada yazalım gelin haber verin diye süre koyalım sonrada silelim yeni gelenleri ekleyelim
sen ne dersen öyle olsun ben abla sözünden çıkmamzemuszemus nasıl gidiyor ablam herşey yolundamı?
eh idare ediyoruz biraz morelim bozuk bu gün arkadaşıma gittim.kafamı dağıtmak için topice gireyim dedim
öyle yapalım tamam bakıyorumda en çok ocak ayında hamişlerimiz olmuş uğurlu geldin valla abla
akşama dertleşelim benimde bozuk bu ara hayırdır önemli değildir umarım akşama yada yarın konuşalım kusura bakma abla çıkmalıyım
ya aslında cok acil yardımınıza ihtiyacım var. ovulasyon tesi kullanmaya basladım bu ay ilk kez dün cift cizgiyi gördum sizlere sormak için cok ugrastım defalarca denedim ama göndermede basarılı olamadım. velhasılk dün ilişki olmadı. bugunse teke dustu cizgi. çok pişmanım simdi keske dun deneseydik diye. bugun belki daha dogru olur diye bekledik. ama bilmiyorum hata yaptım galiba. lütfen bi şeyler söyleyin. hiö olmazsa (gec kalmıs olsam bile) öğrenmiş olurum[
canım bu ovulasyon teslerini kullanmadığım için bilmiyorum ama bu akşamı değerlendir derim yumurtan yeni çatladığı için hala şansın vardır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?