2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk...valla ablacım giden gelen olmuyor başka yerlere takılıcam bende artık bu gidişle dün konuşmak istedim hiç kimse yoktu

şöyle geçmişe baktığım zaman sadece 10 kişi fazla takılıyor buraya yani sürekli gibi diğerlerini hiç bilmiyorum belkide hamile olan bile vardır içlerinde ama haberimiz yok

şöyle geçmişe baktığım zaman sadece 10 kişi fazla takılıyor buraya yani sürekli gibi diğerlerini hiç bilmiyorum belkide hamile olan bile vardır içlerinde ama haberimiz yok

evet öyle hatta ben yeni 10kişilik liste hazırlayacaktım ama vazgeçtim öyle belki hamile olan bile vardır ben o yüzden kapatmak istedim hep topiği ama insan dostlarına kıyamıyor sen aç abla topic yeni insanlarla falan tanışırız

merhaba arkadaslar siteminizi anlıyorum ama ben her gun giriyorum ancak cevap yazamıyorum sitede bi sorun mu var ne? bi turlu yollayamadım yazdıklarımı deli oluyorum sinirlenince de cabuk cıkıyorum. belki bu yazdıklarımı da gönderemem

ya aslında cok acil yardımınıza ihtiyacım var. ovulasyon tesi kullanmaya basladım bu ay ilk kez dün cift cizgiyi gördum sizlere sormak için cok ugrastım defalarca denedim ama göndermede basarılı olamadım. velhasılk dün ilişki olmadı. bugunse teke dustu cizgi. çok pişmanım simdi keske dun deneseydik diye. bugun belki daha dogru olur diye bekledik. ama bilmiyorum hata yaptım galiba. lütfen bi şeyler söyleyin. hiö olmazsa (gec kalmıs olsam bile) öğrenmiş olurum

skr..bence fırsatı kaçırsan bile ona fazla odaklanma olacağı varsa olur zaten kandine stres yapacaksın sonra olmayacak oluruna bırak çalışmalarına devam et kafana fazla takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…