2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
skr..bence fırsatı kaçırsan bile ona fazla odaklanma olacağı varsa olur zaten kandine stres yapacaksın sonra olmayacak oluruna bırak çalışmalarına devam et kafana fazla takma
teşekkür ederim ablacım bugun yazdıklafım geliyo cok sukur günlerdir deli oldum yaaasempatiksalakcinni

teşekkür ederim ablacım bugun yazdıklafım geliyo cok sukur günlerdir deli oldum yaaasempatiksalakcinni

oluyor öyle bazen benimde kasada sorun var bazen bağlanamıyorum bizim lafımız hiç gelmeyenlere ben seni görüyorum üzerine alınma tamam sen fanfini finfonlarına devam etguclubacismile

jarnanacım bugun yumurtalama gunum sanırım dolayısıyla yeni tarihim 29-30 nisan umarım bu ay çift çizgiyi görürüm. kaybettiğim bebeğimin doğacağı gündü 29 nisan umarım ugurlu gelir.

yaptığım testin içinde en uygun zaman 24 saat sonra 48 saat önce diyo ama bugun cizgi silik cıkınca paik oldum acaba kacırdık mı diyeohaoldumsmile

jarnanacım bugun yumurtalama gunum sanırım dolayısıyla yeni tarihim 29-30 nisan umarım bu ay çift çizgiyi görürüm. kaybettiğim bebeğimin doğacağı gündü 29 nisan umarım ugurlu gelir.

hiç yazmayım boşuna tarihini nasılsa hamiş olucaksın bu ay olumunekankayizsmile inşallah uğurlu gelir canım

yaptığım testin içinde en uygun zaman 24 saat sonra 48 saat önce diyo ama bugun cizgi silik cıkınca paik oldum acaba kacırdık mı diyeohaoldumsmile

sen hiç kafana takma bendede var ovulasyon testi inan yapmıyorum delirtiyor çünkü silik çıkıyor genelde bende bıraktım sende böyle yapıp strese girme adetin bittikten sonra ama geldiği günü 1.gün sayarak yani 8-10-12-14-16-18-20. gününe kadar gün aşırı ilişkide bulunursanız zaten bir problem olmaz ama kullancam ovulasyon testini diyorsan sen bilirsin ama kaçırmamışsındır merak etme arada 1gün var çünkü opuyorumnanaktan

hiç yazmayım boşuna tarihini nasılsa hamiş olucaksın bu ay olumunekankayizsmile inşallah uğurlu gelir canım
canımm yaaa e kadar iyisin umarım dediğin gibi olur ama olmazsa da sağlık olsun kac ayydır hiç yasamadığım saglık problemleri yaşadım. bebek dusunemedik bile. sağlıklı olayım da bu ay olmasa sonraki aylarda olur. her seyin başı sağlık.
özledim valla senile görüşmeyi. e zaman geliyosun. firsatın olursa göruselim canım yaolumunekankayizsmile

en doğrusunu söylüyorsun herşeyin başı sağlık o olursa gerisi kolay zaten.bende özledim güzelim ama gelmiyorsunki görüşelim.valla haziran gibi düşünüyorum ama hiç belli olmaz nasip meselesi birden karar verip birden eşime bilet aldırabilirim.opuyorumnanaktan

Prensessss nasıl oldun canım dediğim şeyi eşin okudumu? pelinsee nerelerdesin ablam? canan26 nasıl gidiyor hamilelik? gilbert seninnasıl gidiyor oğluşunla? mihrace05 kaç gün kaldı testine? miray15 sen nasıl oldun güzelim?

canım geliyorum okuyorum cevap yazamıyorum yazdıklarımı gönderemiyorum sinirlenip çıkıyorum klava: defalarca olunca caı sıkılıyor insanın. dun o kadar ugrastım ki sormak için bugun mu uygun yarın mı diye ama göndermedi bi turlu sayfa acılmıyo falan.. bi garipti yani. neyse gel artık turkiye ye de görüşelim canım yaakaydirigubbakcemile5

ablacımmmm gezmekten fırsat bulup bakamıyorum ki zaten 3gün yataktan cıkamadım hastaydım grip oldum 2gündürde geziyorum ben karar verdim bu ay oldu olmadıysa doktora gidecem rahim film cektirecem eşimde sprmiogram yaptıracak cünkü burdada fazla zamanımız kalmadı en gec temmuzda gideriz bu memleketten tahin durumu aldırdık inşallah istedigimiz yer cıkar hemde ailelerimize yakın oluruz gitmeden da halledecez bu işi allahım kısmet ederse inşlallah güzel haber alırız canım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

hayret neden öyle oluyor acaba? gelmek istiyorum da hamile gelmek istiyorum şimdi hamile kalamadan gelirsem yine bir ton laf duyucam herkesten bebek yokmu neden yok olmuyormu doktora gidiyormusunuz yurtdışındasın yapsana 1tane gibi abuk sabuk konuşacaklar tatilim zehir olcak diye korkuyorum valla

geçmiş olsun canım ya mevsim değişikliklerinde oluyor bene türkiyeye gelince muhakkak olurum geçen yaz havaalanına iner inmez hastalandım 1ay da geçmedi.bende yaptırsın istiyorum ama spermiogram ama nasıl vercem veremem yapamam ben demeye başlıycak diye açmıyorum ağzımı inş istediğiniz yer olur ailenizede yakın olursunuz iyi olmaya çalışıyorum işte yalnız başıma 2yıldır..

seni çok iyi anlıyorum canım. etrafın baskısı olmasa cocuk yapmıcaz sankialsanaalsanasmile

türkiyeye gidemiyorum ya zehir olcak diye tatilim gören daha nasılsın demeden çocuk yokmu demeye başlıyor bende var babasına bıraktım geldim dicem

canım biliyorsun diyordu benimkide artık deme hakkı kalmadı cok istiyorsa gidecek ne yapabilirim ben gittim defalarca verecek belki inşallah olmazda onda sorun var zamanı gecmeden halletmek en güzeli olmuyor işte ne yapalım amin canım inşallah istedigimiz yer olur sagal canım inşallah seninde duaların kabul olur allahım türk komşu versin sana anlaşabilecegin kendine iyi bak canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…