2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyen arkadaşlar buyrun...

kaç aydır gebe kalmak için uğraşıyorsunuz????

• Ankete Katılan
    104
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlar bu gün acil bir işim çıktı gitmem gerekiyor.gelince mutlaka gelmeye çalışacağım.bu günden için buluşalım demiştimya

dün kütaj oldum rabbim hakkımızda hayılrısını versin

aaaaaaaa canım nede ya? :teselli: ya doktorlar para kazanmak için kürtaj diyorlarmış keşke bekleseydin biraz başka bir doktra gitseydin belki kendiliğinden düşecekti yada düşmeyecekti bile ben burda okumuştum kürtaj demişler hep kanaması var diye ama bebeğim kollarımda şimdi yazmıştı ve uyarmıştı kürtaj diyen doktorları çok üzüldüm prensesim ne diyeceğimi bilemiyorum:teselli:

aminnn gitmiyorlar ya başkalarının kocaları hemen veriyor bunlar gurur meselesi yaptılar neyse sende kendine iyi bak kaydirigubbakcemile5

dün kütaj oldum rabbim hakkımızda hayılrısını versin

prensss canım çok üzüldüm her şeyde bi hayır vardır ben 1 senede 2 defa düşük yaptım biri kürtaj biride normal düşük seni iyi anlıyorum.onun peşi geleçektir allahına dua et hayırlısı ve sağlıklı olsun diye.kendini toparlamaya çalış demekki sağlıklı değilmiş öyle diyelim öptüm geçmiş olsun

iyi akşamlar kızlaaaar.keyifler nasıl bakalım.PRENSES canım bu durumlsr için ne söylenir bilmiyorum ama okuyunca sanki ben bebeğimi kaybetmiş gibi üzüldüm inan.çok tuhaf burda öyle bir dostluk oluşuyor ki kardeşinin derdiyle dertleniyorsun , onun sevincine bütün kalbinle ortak oluyorsun.bütün kalbimle dua ediyorum şu an sana. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir durumu.yıllar sonra yanında bir kaç çocukla :))))))) gezerken bunların hepsini unutacaksın olumunekankayizsmile .JARNANACIM pazartesi 12.gün doktor 15 dedi ama o kadar beklemek istemiyorum.okuyorum buralardan milletin 8. günü çıkıyormuş ben yine sabredebildim ( pazartesi vericem kan tahlilini.ama vücudumda en ufak bir emare yok.o yüzden çok büyük hayallere de kapılmak istemiyorum kendimi şartlandırmamaya çalışıyorum. bakalım ne kadar becerebilirsem.aaayyyyy kızlar hepimiz dualarımızda diyoruz ya ALLAH HAYIRLI EVLAT VERSıN diye.bu gün o kadar iyi anladık ki bunu.öğrencilerimle beraber huzurevine ziyarete gittik.biz içeri girdiğimizde gözlerindeki ışığı görmeliydiniz.hepsinin hikayesi hemen hemen aynı.hayırsız evlatlar...hepsi bize hikayelerini anlatmaya can atıyorlardı.fakat bizim zamanımız kısıtlı olduğu için tabi bi yere kadar dinledik.giderken de sıkı sıkı tembih ettiler yine gelin diye.dışarı çıkar çıkmaz gözyaşlarımızı artık tutamadık . hepimizin dudakların da aynı dua vardı: YA RAB ! Bizi ana babamıza hayırlı evlatlar kıl ve bizlere de hayırlı evlatlar ver...

kızçeler günaydııııııııııııııııııınnn. hadiii nerelerdesininz.burda hava kapalı ve rüzgarlı yani bütün gün evdeyim gibi gözüküyor.kahvaltımızı yaptık , çayımı elime alıp oturdum başına bakalım netin. hihoyyyt

merhaba canım sabret doktorunun sözünü dinle çatlatma iğnesinden ve aşılamadan dolayı pozitif olabilir o yüzden doktorun dediği gibi 15.güne kadar sabret sonra çok üzülürsün birden havalara uçup sonra hayal kırıklığı yaşama sen millete bakma 8.günde olcak şeymi doktorlar boşuna okuyorlar zaten 6 yıl kaydirigubbakcemile3 ne kadar güzel birşey yapmışsınız türkiyedeyken bende sık giderdim çok severim yaşlıları .Rabbim evlatsız bırakmasın opuyorumnanaktan müjdeni bekliyoruz güzelim

günaydın arkadaşlaaaaaaaaaaar.bu saatte günaydın dediğime bakmayın sabah 8:30 da kalktım.dışarı kahvaltıya gittik.kendi kendimi ikna edebilirsem birazdan da yürüyüşe gideyim diyorum...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…