- Konu Sahibi jarnana_21
-
- #4.001
Prensessss nasıl oldun canım dediğim şeyi eşin okudumu? pelinsee nerelerdesin ablam? canan26 nasıl gidiyor hamilelik? gilbert seninnasıl gidiyor oğluşunla? mihrace05 kaç gün kaldı testine? miray15 sen nasıl oldun güzelim?
dün kütaj oldum rabbim hakkımızda hayılrısını versin
günaydın arkadaşlar bu gün acil bir işim çıktı gitmem gerekiyor.gelince mutlaka gelmeye çalışacağım.bu günden için buluşalım demiştimya
canım biliyorsun diyordu benimkide artık deme hakkı kalmadı cok istiyorsa gidecek ne yapabilirim ben gittim defalarca verecek belki inşallah olmazda onda sorun var zamanı gecmeden halletmek en güzeli olmuyor işte ne yapalım amin canım inşallah istedigimiz yer olur sagal canım inşallah seninde duaların kabul olur allahım türk komşu versin sana anlaşabilecegin kendine iyi bak canımcım
dün kütaj oldum rabbim hakkımızda hayılrısını versin
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar...
iyi akşamlar kızlaaaar.keyifler nasıl bakalım.PRENSES canım bu durumlsr için ne söylenir bilmiyorum ama okuyunca sanki ben bebeğimi kaybetmiş gibi üzüldüm inan.çok tuhaf burda öyle bir dostluk oluşuyor ki kardeşinin derdiyle dertleniyorsun , onun sevincine bütün kalbinle ortak oluyorsun.bütün kalbimle dua ediyorum şu an sana. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle bir durumu.yıllar sonra yanında bir kaç çocukla :))))))) gezerken bunların hepsini unutacaksın olumunekankayizsmile .JARNANACIM pazartesi 12.gün doktor 15 dedi ama o kadar beklemek istemiyorum.okuyorum buralardan milletin 8. günü çıkıyormuş ben yine sabredebildim( pazartesi vericem kan tahlilini.ama vücudumda en ufak bir emare yok.o yüzden çok büyük hayallere de kapılmak istemiyorum kendimi şartlandırmamaya çalışıyorum. bakalım ne kadar becerebilirsem.aaayyyyy kızlar hepimiz dualarımızda diyoruz ya ALLAH HAYIRLI EVLAT VERSİN diye.bu gün o kadar iyi anladık ki bunu.öğrencilerimle beraber huzurevine ziyarete gittik.biz içeri girdiğimizde gözlerindeki ışığı görmeliydiniz.hepsinin hikayesi hemen hemen aynı.hayırsız evlatlar...hepsi bize hikayelerini anlatmaya can atıyorlardı.fakat bizim zamanımız kısıtlı olduğu için tabi bi yere kadar dinledik.giderken de sıkı sıkı tembih ettiler yine gelin diye.dışarı çıkar çıkmaz gözyaşlarımızı artık tutamadık . hepimizin dudakların da aynı dua vardı: YA RAB ! Bizi ana babamıza hayırlı evlatlar kıl ve bizlere de hayırlı evlatlar ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?